Τον Σύλλογο Καστοριέων Νέας Υόρκης επισκέφθηκε ο Γιώργος Κασαπίδης

Αισιόδοξα τα μηνύματα από τις συναντήσεις μας με εκπροσώπους των ομογενειακών οργανώσεων των Δυτικομακεδόνων της Νέας Υόρκης.

Γόνιμη και εποικοδομητική η συζήτηση που είχαμε στα ιδιότητα γραφεία του Συλλόγου Ομόνοια των Καστοριανών της νέας Υόρκης. Συμφωνήσαμε για στενότερη συνεργασία για το καλό της Περιφέρειας μας.

Θερμές ευχαριστίες σε όλους και ιδιαιτέρως στον πρόεδρο κ. Δ. Σιώκη και τα μέλη του Δ.Σ. καθώς και στον πρόεδρο του Συλλόγου Παναγία Σουμελά και καθηγητή Πανεπιστημίου κ. Χ. Βασιλειάδη που οργάνωσε το πρόγραμμα των συναντήσεων μας με τους ομογενείς και άλλους σημαντικούς φορείς.

Νιώσαμε τη ζέση και την αγωνία τους για το καλό της Ελλάδας και της ιδιαίτερης πατρίδας μας της Δυτικής Μακεδονίας και την εγκάρδια Ελληνικότατη φιλοξενία τους.

Γιώργος Κασαπίδης

May be an image of 8 people and people standingMay be an image of 2 people and people standingMay be an image of 11 people and people standingMay be an image of 6 people, people standing and indoorMay be an image of 4 people, people sitting, people standing and indoor