Είναι αναμφίβολα σαν τις φωτογραφίες που βλέπουμε στο ίντερνετ από κάτι ασιατικές χώρες και γελάμε…
Και όμως αυτή η εικόνα… είναι δίπλα μας, έργο του δήμου Ήλιδας στον δρόμο για την μονάδα επεξεργασίας στην Τριανταφυλλιά, στρίβοντας προς Φραγκαπήδημα! Και πραγματικά αυτή η φωτογραφία δεν είναι για γέλια αλλά… για κλάματα!
Είπαμε τώρα που βρήκαμε το τρίμα από την Εθνική Οδό να το ρίξουμε γρήγορα – γρήγορα όπου μπορούμε… Αλλά τόση ήταν η βιασύνη που εκείνη η κολώνα της ΔΕΗ, στη μέση του δρόμου, δεν μπορούσε να μετακινηθεί λίγο; Ποιος το έφτιαξε αυτό το έργο και πολύ περισσότερο…. Ποιος θα υπογράψει για την παραλαβή του; Η Εισαγγελία έχει ενημερωθεί ;
Αν πέσει επάνω κάποιο αυτοκίνητο από οδηγό που δεν γνωρίζει ότι υπάρχει αυτή η «παγίδα θανάτου» θα καθίσει κανείς από τους «υπεύθυνους» του δήμου Ήλιδας στο σκαμνί του κατηγορουμένου;
Η επειδή το «ράβε ξήλωνε» το έχουμε στο αίμα μας, θα βγει και η κολώνα και θα γίνει μπάλωμα στο συγκεκριμένο σημείο. Και αν είναι έτσι, πότε θα γίνει η νέα «εργολαβία» του μπαλώματος; Τώρα που χειμώνιασε;
Ο καθένας κάνει ότι του «κατέβει» με την ανοχή της πολιτείας στον δήμο Ήλιδας ;
Και όχι τίποτα άλλο, αλλά προεκλογικά θα βγει ο δήμαρχος στα μπαλκόνια και θα λέει ότι έφτιαξε δρόμο «αεροδρόμιο» για την Τριανταφυλλιά!!!














![Ραγκουτσάρια ΄26 – Φωτογραφίες από την παρέλαση των καρναβαλιστών – [part2]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/01/prl_080126_4-100x70.jpg)
![Ραγκουτσάρια ΄26 – Φωτογραφίες από την παρέλαση των καρναβαλιστών – [part1]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/01/prt_1_0826-100x70.jpg)
![Πατινάδα του συλλόγου “Τα Καστοριανά Μπουλούκια” – [φωτογραφίες – video]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/01/mpl_050126_2-100x70.jpg)
![Το μεγάλο γλέντι των Χ.ΕΡ.ΚΑ.Τ. στην Ομόνοια – [φωτογραφίες – video]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/01/xrk_040126-100x70.jpg)
![Η πατινάδα του συλλόγου “Τα Καστοριανά Μπουλούκια” – [video]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/01/vd_051226-100x70.jpg)
