Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 27 Νοεμβρίου, η παρουσίαση του δεύτερου παιδικού βιβλίου της Καλλιόπης Μόσχου “Σουσού η Τιραμισού“.

Για ακόμα μία φορά, η Δρ. Μόσχου Δ. Καλλιόπη, MSc, PfiD, Εκπαιδευτική Σύμβουλος, γράφει ένα παιδικό βιβλίο που στοχεύει να μάθει το παιδί να μοιράζεται. Το μοίρασμα είναι ζωτική δεξιότητα της ζωής. Είναι κάτι που όλα τα παιδιά χρειάζεται να γνωρίζουν ώστε να κάνουν φίλους, να παίζουν συνεργατικά, να δίνουν αγάπη και να παίρνουν αγάπη.

Συντονιστής της παρουσίασης η Χρύσα Κοσμίδου η οποία αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους έδωσε το λόγο στην συγγραφέα Καλλιόπη Μόσχου και αυτή με την σειρά της στην Χαρίτωνος Δωροθέα, Εικαστικός — Εικονογράφος που επιμελήθηκε την εικονογράφηση του βιβλίου. Επίσης για το βιβλίο μίλησε η Τρύφου βασιλική, ΜΑ, Φιλόλογος Ειδικής Αγωγής και η Σπυροπούλου Δέσποινα, Δασκάλα, Διευθύντρια του 4ου Δημοτικού Σχολείου Άργους, που μαζί με τα ΠΑΙΔΙΑ της παρουσίασαν το βιβλίο με μουσικο-θεατρικό δρώμενα και βιωματικό/διαδρσστικό εργαστήρι. Μουσική επένδυση της εκδήλωσης από την Ευσταθιάδου Νικολέτα, μουσικό του Ωδείου Άργους Ορεστικού.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Σεβασμιώτατος μητροπολίτης Καστορίας κκ Καλλίνικος, ο Διευθυντής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Καστοριάς κ. Ξανθόπουλος Αναστάσιος , η αντιδήμαρχος παιδείας κ. Φιλίππου Χρυσούλα , η Γενική Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Νάτσιου Μαρία, η Επικεφαλής του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη κ. Αντωνίου Μαρία.

Ανοίξτε την παρακάτω Photo Gallery για να δείτε τις φωτογραφίες σε υψηλότερη ανάλυση