Συνελήφθη χθες στους Λαχανόκηπους Καστοριάς, σύμφωνα με πληροφορίες, εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος σε Δήμο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς μαζί με τον σύντροφό της καθώς βρέθηκαν στην κατοχή τους, κατόπιν ελέγχου, 66 κιλά κάνναβης.
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, κατόπιν αστυνομικής επιχείρησης, συνελήφθη και ο άνθρωπος που θα παραλάμβανε τη μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη.
Οι έρευνες συνεχίζονται από τους αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς ενώ οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Καστοριάς.
Θωμαή Αδάμου – ertnews





![Ιχνηλατώντας το μοναδικό Σπήλαιο του Δράκου στην Καστοριά – [video]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/03/vd_140326-218x150.jpg)











![Oι Τσιπουράδες της Καστοριάς με τα καλύτερα τσίπουρα στον κόσμο – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/02/mpouzeria_26-100x70.jpg)
![Παραδοσιακά γιόρτασαν οι Παλιοί Πρόσκοποι & οι Φίλοι Περιβάλλοντος Καστοριάς – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/02/prsk_230226-100x70.jpg)

