Αυτή είναι η Καστοριανή επιχείρηση στην Αγορά Μοδιάνο – [video]

Σήμερα, Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, άνοιξε πύλες για όλους η ανακαινισμένη Αγορά Μοδιάνο, η οποία έχει μετατραπεί σε ένα κόσμημα στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης και έχει δημιουργήσει μεγάλη προσμονή στους κατοίκους της πόλης.

Μια σύγχρονη «Εδέμ» φαγητού, όπου ο κάθε επισκέπτης θα μπορεί να απολαύσει μεγάλη γκάμα επιλογών, από εξειδικευμένα καταστήματα κρέατος, μέχρι πρωτότυπα ιχθυοπωλεία, street food, σούσι, εξωτικές αλλά και παραδοσιακές γεύσεις.

Στην “Αγορά Μοδιάνο” συμμετέχει και η επιχείρηση Kastor Farm από την Καστοριά

Με σημείο αναφοράς τη Δυτική Μακεδονία, ο Ιορδάνης Μιχαηλίδης και ο Χρήστος Μαυρίδης -αγρότης τρίτης γενιάς- δημιούργησαν ένα brand που ενσωματώνει την επιτομή της γαστρονομικής ταυτότητας του τόπου καταγωγής τους. Η Kastor Farm διαθέτει μία δική της σειρά οσπρίων -φασόλια, ρεβύθια, φακές, κ.ά.- αλλά δεν σταματάει εκεί. Συστήνει στον κόσμο επιλεγμένες, εξαιρετικές γεύσεις της περιοχής: το λάδι του συνεταιρισμού Ημέρων, τις πιπεριές της οικογένειας Ναουμιδη, τα γλυκά της οικογένειας Μούσιου από το Άργος Ορεστικό, καθώς και βιολογικό τσάι Γράμμου, αιθέρια έλαια, και φυσικά κρόκο Κοζάνης.

Δείτε το video: