14 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Παρασκευή σήμερα και όσα μπορείς να απολαύσεις στη μικρή οθόνη είναι εδώ.

«Diana» (2013) σκηνοθεσία Όλιβερ Χιρσμπίγκελ

Βιογραφική Δραματική – Μετά το χωρισμό της από τον πρίγκιπα Κάρολο, η λαοφιλής Πριγκίπισσα Νταϊάνα θα συναντήσει τον πραγματικό έρωτα στο πρόσωπο ενός καρδιοχειρουργού, του πακιστανού Δρ. Χάσνατ Καν. Μετά την ιστορική περιοδεία της στην Αγκόλα, αλλά και τις επισκέψεις της σε Αυστραλία, Πακιστάν και Ιταλία, η σχέση της με τον Χάσνατ Καν αρχίζει να δείχνει τα πρώτα σημάδια κούρασης, καθώς αυτός προτιμά μια πιο ιδιωτική και ήσυχη ζωή, μακριά από τα φλας της δημοσιότητας. Το τέλος της σχέσης είναι αναπόφευκτο.

Η Νταϊάνα δε θα αργήσει να ανταποκριθεί στο ενδιαφέρον του πλούσιου αιγύπτιου Ντόντι Αλ Φαγέντ, πιστεύοντας ότι έτσι θα προκαλέσει τη ζήλεια του Χάσνατ Καν που την εγκατέλειψε. Στην πορεία όμως η νέα αυτή σχέση, αρχίζει να αποδεικνύεται πιο σημαντική, από ότι αρχικά πίστευε. Σύντομα, ωστόσο, ένα αυτοκινητικό δυστύχημα θα αλλάξει τα πάντα με τον πιο δραματικό και αναπάντεχο τρόπο στη ζωή όλων.

Παίζουν: Ναόμι Γουότς, Νέιβιν Άντριους, Κας Ανβάρ, Τζουλιέτ Στίβενσον, Τζέραλντιν Τζέιμς.

*Skai, Παρασκευή 23/12, στις 21:00

«O Πλανήτης του Γουίλι» (2019) σκηνοθεσία Ερικ Τοστί

Animation – Όταν το διαστημόπλοιό τους καταστρέφεται από έναν αστεροειδή, ο νεαρός Γουίλι χωρίζεται από τους γονείς του και η κάψουλα διάσωσης τον οδηγεί σε έναν μυστηριώδη και ανεξερεύνητο πλανήτη.

Με τη βοήθεια του Μπακ, ενός ρομπότ επιβίωσης, θα πρέπει να τα βγάλει πέρα μέχρι να τον εντοπίσουν και να τον σώσουν οι γονείς του.

Ο Γουίλι θα εξερευνήσει κάθε μυστήριο, θα συναντήσει μια εξωπραγματική φύση και θα γνωρίσει φανταστικά πλάσματα, κάποια φιλικά και άλλα… όχι τόσο!

Μια περιπέτεια γεμάτη ανακαλύψεις με θέμα την ανεξαρτησία, τη συνεργασία και την αξία της ανακάλυψης της φύσης. Αυτός ο άγνωστος πλανήτης είναι ο πλανήτης του Γουίλι!

Με τους Τιμοτέ Φομ Ντορπ, Εντουάρ Μπερ, Μαρί-Ευγενία Μαρεσά

*Open, Παρασκευή 23/12, στις 21:00

«Kung Fu Panda 2» (2011) σκηνοθεσία Τζένιφερ Γιου Νελσον

Animation – Ο Δάσκαλος Πο, το φιλήσυχο, στρουμπουλό, γλυκό, αρκετά αδέξιο και σίγουρα πολύ τεμπέλικο Πάντα αφού κατατρόπωσε τον Ται Λαγκ και έφερε την ηρεμία στην κοιλάδα, τώρα απολαμβάνει την παρέα των Υπέροχων Πέντε συμπολεμιστών του, ενώ ο Μάστερ Σίφου τον προειδοποιεί ότι ακόμη δεν έχει βρει την εσωτερική του γαλήνη και πρέπει να συνεχίσει να την αναζητά.

Ένας νέος τρομακτικός εχθρός κάνει την εμφάνισή του, το παγώνι- άρχοντας Σεν, ο οποίος μοιάζει ανίκητος αφού φαίνεται να έχει ανακαλύψει ένα μυστικό όπλο που είναι ικανό να αφανίσει την τέχνη του Κουνγκ Φου. Ο χνουδωτός, στρουμπουλός Πο κι οι Υπέροχοι Πέντε ξεκινούν ένα επικίνδυνο ταξίδι, για να σώσουν την Κίνα και την τέχνη του κουνγκ φου με πολλές εντυπωσιακές σκηνές δράσης και μπόλικο χιούμορ, αλλά και συγκίνηση.

Πώς θα καταφέρει ο Πο να τον νικήσει; Η απάντηση βρίσκεται κάπου μακριά… στο παρελθόν του Πο και στο μυστικό που αυτό κρύβει… Επικίνδυνη αποστολή που απαιτεί πολεμικές τέχνες σε extra large διάσταση!

Μεταγλωττισμένο με τις φωνές των: Χρήστος Θάνος, Μανώλης Γιούργος, Υρώ Λούπη, Νέστορας Κοψιδάς, Λεωνίδας Κακούρης.

*Alpha, Παρασκευή 23/12, στις 22:00

«Θα Είμαι Σπίτι τα Χριστούγεννα» (1988) σε σκηνοθεσία Μάρβιν Τζέι Τσόμσκι

Δραματική – Η λήξη του Β’ Παγκοσμίου πολέμου, στο Ρόκπορτ βρίσκει τον Τζόζεφ Μπάντι και την γυναίκα του Μάρθα να ανυπομονούν για την άφιξη των παιδιών τους.

Ο πρωτότοκος Μάικ μόλις έχει ολοκληρώσει τις αποστολές μάχης στην Αγγλία και προγραμματίζει να γυρίσει μόνιμα στη γενέτειρά του και την γυναίκα του Νόρα, που περιμένει το πρώτο τους παιδί.

Ο μικρότερος αδερφός του Τέρελ, βρίσκεται μεταξύ στρατιωτικής εκπαίδευσης και αποστολών.

Η Λία, μοναχοκόρη της οικογένειας είναι καθ’ οδόν για το Ρόκπορτ, μετά τον βίαιο θάνατο του αρραβωνιαστικού της.

Ο βενιαμίν της οικογένειας, Ντάβει, περιμένει η λήξη του πολέμου να του χαρίσει τη ζωή που ονειρεύεται τόσα χρόνια.

Μια αναπάντεχη είδηση την Παραμονή των Χριστουγέννων θα αλλάξει το κλίμα του οικογενειακού σκηνικού.

Παίζουν: Χαλ Χόλμπροκ, Εύα Μαρί Σέιντ, Γουίπ Χάμπλει, Κόρτνει Κοξ, Τζέισον Όλιβερ, Νάνσυ Τράβις.

*ΕΡΤ2, Παρασκευή 23/12, στις 22:00

«Υπόσχεση την Αυγή» (1971) σκηνοθεσία Ζιλ Ντασέν

Βιογραφική Δραματική – Η Μελίνα Μερκούρη είναι η Νίνα, μία Λιθουανικής καταγωγής θεατρίνα, που έκανε τον γιο της, τον μελλοντικό συγγραφέα Ρομέν Γκαρί (Ασσί Νατγιάν), το κέντρο του κόσμου. Έχει για εκείνον πολλές ελπίδες και φιλοδοξίες και ποτέ δεν έχει αμφιβάλλει για τη μελλοντική επιτυχία του.

Θα κάνει όποια θυσία μπορεί για να τον οδηγήσει στο πεπρωμένο του. Μία από αυτές είναι και η μετεγκατάστασή τους στη Γαλλία και συγκεκριμένα στο Παρίσι, όπου ο μελλοντικός συγγραφέας και η μητέρα του θα ζήσουν σε συνθήκες απόλυτης φτώχειας.

Η Νίνα πιστεύει στη μεγαλοσύνη του γιού της και δεν διστάζει να το βροντοφωνάζει ακόμη και όταν αυτό τον φέρνει σε δύσκολη θέση.
Για να πληρώσει για την εκπαίδευση του Ρομέν, η Νίνα αναγκάζεται να κάνει διάφορες δουλειές.

Ενθαρρυμένος από τη μητέρα του να ακολουθήσει μια λογοτεχνική καριέρα, ο Ρομέν προσπαθεί να εκπληρώσει τις φιλοδοξίες της, ειδικά όταν μαθαίνει ότι πάσχει από διαβήτη. Από μικρός, πάντα είναι ο καλύτερος σε ότι κάνει και με ότι καταπιάνεται.

Όταν ξεσπά ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος, ο Ρομέν εντάσσεται στη Γαλλική Πολεμική Αεροπορία και αργότερα στην R.A.F. στην Αγγλία.
Πληγωμένος από τα πυρά του εχθρού αναρρώνει σε ένα νοσοκομείο της Βόρειας Αφρικής, όπου τα γράμματα της Νίνα καταφέρνουν ακόμα να φτάσουν σε αυτόν, εκφράζοντας την αγάπη και την πίστη της σε αυτόν.

Μετά την απελευθέρωση της Γαλλίας, ο Ρομέν επιστρέφει στη Νίκαια ως ήρωας και σχεδιάζει πως θα παρουσιάσει στη μητέρα του τον Σταυρό της Απελευθέρωσης που του απένειμε ο στρατηγός Ντε Γκωλ.

Όταν φτάνει όμως μαθαίνει τη δυσάρεστη αλήθεια και τι έκανε η, απίστευτα δυνατή, μητέρα του για να τον συντροφεύει στη διάρκεια του πολέμου…

Παίζουν: Μελίνα Μερκούρη, Δέσπω Διαμαντίδου, Ασσί Νταγιάν, Ντιντιέ Οντεπέν.

*ΕΡΤ3, Παρασκευή 23/12, στις 22:15

«Η Κόμισσα της Κέρκυρας» (1971) σκηνοθεσία Αλέκος Σακελλάριος

Ελληνική Ταινία Κωμωδία – Ο επιχειρηματίας Σωτήρης Καρέλης (Αλέκος Αλεξανδράκης) παρουσιάζεται στην Αντζολίνα (Ρένα Βλαχοπούλου), δύο φορές χήρα και δασκάλα πιάνου, ως φίλος του μνηστήρα της, που ζει στην Ιταλία, με σκοπό να την πείσει να του πουλήσει το αρχοντικό της για να φτιάξει στη θέση του ένα ξενοδοχείο.

Ταυτόχρονα στην Κέρκυρα φτάνει ένα μουσικό γκρουπ, που το έχει εγκαταλείψει η τραγουδίστρια του Αλίντα Ρίτσι.

Η Αντζολίνα πείθεται, όχι μόνο να τους φιλοξενήσει σπίτι της, αλλά και να αντικαταστήσει την τραγουδίστρια. Η συνέχεια, όμως, είναι γεμάτη μπερδέματα διότι στο νησί έρχεται η αρχική τραγουδίστρια του γκρουπ με τον αρραβωνιαστικό της, και όλοι αρχίζουν να ψάχνονται για τις πραγματικές τους ταυτότητες.

Παίζουν: Ρένα Βλαχοπούλου, Αλέκος Αλεξανδράκης, Νόνικα Γαληνέα, Νίκη Λινάρδου, Μάκης Δεμίρης, Βαγγέλης Πλοιός, Μπάμπης Ανθόπουλος, Μανώλης Δεστούνης

*Mega, Παρασκευή 23/12, στις 22:50

«Περηφάνια και Προκατάληψη» (2005) σκηνοθεσία Τζο Ράιτ

Δραματική Ρομαντική – Ο κύριος Μπένετ (Ντόναλντ Σάδερλαντ) και η σύζυγός του (Μπρέντα Μπλέθιν) ζουν στη στην επαρχιακή Αγγλία με τις πέντε κόρες τους (Ρόζαμουντ Πάικ, Κίρα Νάιτλι, Κάρι Μιούλιγκαν, Τζίνα Μαλόουν, Ταλούλα Ραιλι) όλες σε ηλικία γάμου και δυστυχώς χωρίς προίκα.

Η Ελίζαμπεθ (Κίρα Νάιτλι) είναι η δεύτερη, η πιο έξυπνη και η αδυναμία του Μπένετ, η οποία μαζί με τις αδερφές της ελπίζουν σε έναν καλό γάμο.

Ένας νεαρός ευγενής ερωτεύεται κεραυνοβόλα την μεγαλύτερη αδερφή της την καλόκαρδη Τζέιν (Ρόζαμουντ Πάικ) αλλά με την προτροπή του υπερόπτη φίλου του Ντάρσι (Μάθιου Μακ Φάντιεν) και της αντιπαθητικής αδερφής του τελικά δεν της κάνει την πολυπόθητη πρόταση γάμου, που επιθυμεί διακαώς η οικογένεια.

Η Ελίζαμπεθ με την σειρά της νιώθει να ελκύεται από τον κακότροπο υπερήφανο Ντάρσι ενώ και ο ίδιος αισθάνεται πως δεν μπορεί να της αντισταθεί.
Μέσα από πλήθος μεταξύ τους παρεξηγήσεων και μετά από μια συζήτηση που έχει με έναν φαινομενικά ευγενικό στρατιώτη, εκείνος προειδοποιεί επιπλέον την Ελίζαμπεθ για τον κακό χαρακτήρα του Ντάρσι.

Τελικά η αλήθεια δεν είναι τόσο απλή.

Η Ελίζαμπεθ αναγνωρίζει και παραδέχεται πως έκρινε πολύ αυστηρά τον δύστροπο Ντάρσι και εκείνος με την σειρά του αναγκάζεται να καταπιεί όλη την περηφάνεια του για την φτωχή γυναίκα που αγαπά με ανυπέρβλητο πάθος.

Παίζουν: Κίρα Νάιτλι, Ταλούλα Ρίλεϊ, Ροζαμάουντ Πάικ, Τζίνα Μαλόουν, Ντόναλντ Σάδερλαντ, Μάθιου Μακ Φάντιεν.

*Ant1, Παρασκευή 23/12, στις 23:00

«Το Νησί των Καταραμένων» (2010) σκηνοθεσία Μάρτιν Σκορσέζε

Μυστηρίου Τρόμου  – Βρισκόμαστε στο 1954 σε ένα νησί έξω από το λιμάνι της Βοστώνης.
Εκεί φτάνει ο αστυνόμος Τέντι Ντάνιελς (Λεονάρντο ντι Κάπριο), ο οποίος αναλαμβάνει με τον νέο του βοηθό Τσακ Άουλ (Μαρκ Μπάφαλο) την υπόθεση μίας εξαφανισμένης ασθενούς, την Ρέιτσελ Σολάντο (Έμιλι Μόρτιμερ-Πατρίσια Κλάρκσον). Στο νησί στεγάζεται η Ψυχιατρική κλινική Άσκλιφ, όπου φυλακίζονται οι πιο επικίνδυνοι ασθενείς. Η Σολάντο βρίσκεται εκεί γιατί σκότωσε τα τρία της παιδιά.

Οι δύο αστυνομικοί πρέπει να ερευνήσουν κάθε σπιθαμή του νησιού και να δουν τους φακέλους των ασθενών, αλλά η παρουσία του υπεύθυνου γιατρού Τζον Κόλι (Μπεν Κινγκσλέι) δεν κάνει τα πράγματα πολύ εύκολα για αυτούς. Ο Ντάνιελς ανακρίνει τους τρόφιμους και γίνεται ολοένα και περισσότερο καχύποπτος με τον υπεύθυνο των θεραπειών και έναν διακεκριμένο γιατρό με γερμανική προφορά (Φον Σίντοφ).

Παράλληλα ο Ντάνιελς, ένας βετεράνος του Β΄ Παγκοσμίου με παράσημα ανδρείας για την θητεία του στην Ευρώπη και τα κρεματόρια στο Νταχάου, προσπαθεί να ξεπεράσει τον χαμό της γυναίκας του όταν κάηκε το σπίτι τους από εμπρησμό. Ο πυρομανής που έβαλε φωτιά δεν έχει συλληφθεί ακόμη και αυτό τον βασανίζει και του προκαλεί συχνούς πονοκεφάλους.

Παίζουν: Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, Μαρκ Ράφαλο, Μπεν Κίνγκσλεϊ, Μισέλ Ουίλιαμς. 

*Skai, Παρασκευή 23/12, στις 23:15

«Ο Γάμος της Χρονιάς» (2013) σκηνοθεσία Τζάστιν Ζάκαμ

Κωμωδία Ρομαντική – Ο Ντον και η Έλι Γκρίφιν, οι επί πολλά χρόνια χωρισμένοι, θετοί γονείς του Αλεχάντρο, αναγκάζονται να ξανασμίξουν με το ζόρι και να υποδυθούν τους παντρεμένους γονείς του, ενόψει της απόφασης της βιολογικής μητέρας του Αλεχάντρο, να παραστεί στον γάμο του.

Οι Γκρίφινς συνειδητοποιούν πως το να υποδύονται τους ερωτευμένους δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση και μπορεί πολλές φορές η κατάσταση αυτή να καταντήσει φοβερά άβολη, ειδικά από τη στιγμή, που η Μπέμπε, η νυν σύντροφος του Ντον, βρίσκεται παρούσα κάθε στιγμή παρακολουθώντας την κάθε τους κίνηση.

Εν τω μεταξύ, μέσω αυτής της μοναδικής παράστασης του θεάτρου του παραλόγου, η ζωή χτυπάει τους Γκρίφιν με τις κλασικές της απρόβλεπτες εκπλήξεις.

Η βιολογική κόρη του ζεύγους, η Λάιλα, βασανίζεται από ένα συγκλονιστικό μυστικό, ο βιολογικός τους γιος, ο Τζάρεντ, προβληματίζεται για την ύπαρξη ή την έλλειψη αγάπης στη ζωή του ενώ την ίδια στιγμή ο Αλεχάντρο προσπαθεί μάταια να διατηρήσει τις ισορροπίες στο περιβάλλον της ευρύτερης οικογένειας…

Παίζουν: Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Ντάιαν Κίτον, Σούζαν Σάραντον, Ρόμπιν Γουίλιαμς, Κάθριν Χέιγκλ, Αμάντα Σέιφριντ.

*Star, Παρασκευή 23/12, στις 23:30

«Junior» (1994) σκηνοθεσία Άιβαν Ράιτμαν

Κωμωδία Ρομαντική – Οι επιστήμονες Άλεξ Ες και Λάρι Άρμπογκαστ εργάζονται πυρετωδώς για την παρασκευή ενός πρωτοποριακού φαρμάκου, που εμποδίζει ενδεχόμενη αποβολή του εμβρύου από την κυοφορούσα.

Όμως οι ξαφνικές περικοπές των κυβερνητικών κονδυλίων, και η άρνηση του ινστιτούτου ερευνών να επιτρέψει τη δοκιμή του φαρμάκου σε ανθρώπινο οργανισμό, αναγκάζουν τους δύο επιστήμονες και φίλους να πάρουν το μεγάλο ρίσκο: αποφασίζουν να δοκιμάσουν το φάρμακο και μάλιστα πάνω στον ίδιο τον Άλεξ, καθιστώντας τον… έγκυο!

Όμως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης του, ο Άλεξ αρχίζει να δένεται προσωπικά με το έμβρυο.

Παίζουν: Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, Ντάνι ντε Βίτο, Έμμα Τόμσον, Φρανκ Λαγκέλα, Πάμελα Ρήντ, Αιντα Τορτούρο, Τζέιμς Εκχάουζ .

*Alpha, Παρασκευή 23/12, στις 23:50

«Η Ζωή σε Δύο Πράξεις» (1998) σκηνοθεσία Κρις Κολόμπους

Δραματική, Κομεντί, Οικογενειακή – Η Τζάκι (Σούζαν Σάραντον) είναι μια δυναμική μητέρα δύο μικρών παιδιών, χωρισμένη από τον άντρα της, Λουκ (Εντ Χάρις). Η Ίζαμπελ (Τζούλια Ρόμπετς) είναι η φιλενάδα του Λουκ, μια νεαρή και φιλόδοξη φωτογράφος αφοσιωμένη στη δουλειά της, που αναγκάζεται συχνά να παίζει τον ρόλο της “ανεπιθύμητης” μητριάς.

Όταν η Τζάκι ανακαλύπτει ότι πάσχει από ανίατη ασθένεια, δεν έχει άλλη λύση από το να εμπιστευτεί τα παιδιά της στην Ίζαμπελ. Οι δύο γυναίκες θα αναγκαστούν να ξεπεράσουν τις διαφορές του χαρακτήρα τους και να συμφιλιωθούν για το καλό των παιδιών, πριν να είναι πολύ αργά.

Παίζουν: Τζέσι Νέλσον Τζίτζι Λεβάνγκι Στίβεν Ρότζερς Κάρεν Λι Χόπκινς Ρόναλντ Μπας.

*Mega, Παρασκευή 23/12, στις 00:50

«Δύσκολες Ώρες στο Ελ Ροαγιάλ» (2018) σκηνοθεσία Ντρου Γκόνταρντ

Αστυνομική Μυστηρίου – Στα τέλη της δεκαετίας του ΄60, η αμερικάνικη αθωότητα τελειώνει για πάντα και οι 7 άγνωστοι που θα συναντηθούν στο ερειπωμένο ξενοδοχείο Ελ Ρουαγιάλ θα δείξουν την πραγματική, τσαλακωμένη εικόνα του αμερικάνικου ονείρου.

Ένας πωλητής ηλεκτρικών σκουπών, ένας ιερέας, μία τραγουδίστρια που κάνει φωνητικά, ένα ατίθασο κορίτσι, ο ρεσεψιονίστας του ξενοδοχείου και η καλτ φιγούρα του Μπομπι Λι.

Ο καθένας τους κρύβει ένα μυστικό και τις προσωπικές τους αμαρτίες. Όταν η πλοκή θα φέρει στην επιφάνεια τις φυλετικές εντάσεις, τον πόλεμο του Βιετνάμ, την πολιτική κατάσταση του ΄60 και την άνοδο των χίπις, θα έχουν μία και μοναδική ευκαιρία να λυτρωθούν.

Η δικαίωση, αν και όχι εξωφρενικά ενδιαφέρουσα, θα κρίνει ποιος τελικά θα καταφέρει να κάνει check out. ..

Παίζουν: Τζεφ Μπρίτζες, Σίνθια Ερίβο, Ντακότα Τζόνσον, Κρις Χέμσγουορθ, Νικ Οφερμαν, Τζον Χαμ.

*Star, Παρασκευή 23/12, στις 01:15

«Είναι Μπερδεμένο» (2009) σκηνοθεσία Νάνσι Μέιερς

Ρομαντική Κομεντί – Η Τζέιν Άντλερ, μια διαζευγμένη επιχειρηματίας και μητέρα τριών παιδιών, είναι τελείως παραιτημένη από τον έρωτα μετά την απιστία και προδοσία του πρώην συζύγου της, όταν βρίσκεται ξαφνικά μπλεγμένη σ’ ένα ερωτικό τρίγωνο.

Οι άντρες που την διεκδικούν είναι ο Άνταμ, ένας επίσης διαζευγμένος αρχιτέκτονας, έξω καρδιά, αλλά κι ο Τζέικ, ο μετανιωμένος πρώην σύζυγός της, ο οποίος την επαναπροσεγγίζει ερωτικά, στην αποφοίτηση του γιού τους, έπειτα από 10 χρόνια κι αρκετή κατανάλωση αλκοόλ και τo πράγμα είναι μπερδεμένο!

Όπως είναι φυσικό, οι ισορροπίες είναι επισφαλείς και το γέλιο άφθονο, αφού αυτό το ερωτικό τρίο δεν είναι και από τα πιο συνηθισμένα! Ποιον θα επιλέξει τελικά η Τζέιν; Μια ταινία για τον έρωτα, το διαζύγιο κι ό,τι ήθελε προκύψει!

Παίζουν: Ρόμπερτ Έινταμσον, Μπλάνσαρντ Ράιαν, Μέριλ Στριπ, Στιβ Μάρτιν, Άλεκ Μπόλντγουιν, Τζον Κρασίνσκι, Χάντερ Πάρις.

*Ant1, Παρασκευή 23/12, στις 01:30

«Ανάλυσέ Το» (1999) σκηνοθεσία Χάρολντ Ράμις

Κωμωδία – Ο Μπίλι Κρύσταλ είναι ο Μπεν Σόμπολ, ένας ψυχίατρος, με τα δικά του θέματα, που ετοιμάζεται για τον δεύτερο γάμο του, τον οποίο οι γονείς του δεν θέλουν να παρακολουθήσουν. Ο γιος του κατασκοπεύει τις συνεδρίες των ασθενών του, ενώ ο ίδιος βρίσκει παγερά αδιάφορα τα προβλήματα των πελατών του.

Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο είναι ο Πολ Βίτι, αρχιμαφιόζος, στην κορυφή της ιεραρχίας στη γκαγκστερική κοινότητα της Νέας Υόρκης. Ξαφνικά αρχίζει να αντιμετωπίζει κρίσεις πανικού και άγχους, είναι πλέον ανίκανος να σκοτώσει άνθρωπο και το χειρότερο… προβλήματα ανικανότητάς στο κρεβάτι!

Άθελά του ο Μπεν μετά από ένα τρακάρισμα, επιλέγεται ως γιατρός του ντον Πολ Βίτι με την εντολή να τον θεραπεύσει εντός δύο εβδομάδων, πριν συναντηθούν όλοι οι Ντον της μαφίας.
Τι είδους συμβουλές μπορεί όμως να δώσει ο ψυχαναλυτής, σε έναν τύπο που λύνει τα προβλήματα με ένα όπλο και ένα σακί τσιμέντο;

Παίζουν: Ρόμπερτ ντε Νίρο, Μπίλι Κρίσταλ, Λίζα Κούντροου, Τσαζ Παλμιντέρι, Τζο Βιτερέλι.

*Open, Παρασκευή 23/12, στις 02:45