Απάντηση του ΚΤΕΛ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ στον Εμπορικό Σύλλογο Καστοριάς

Απάντηση του Υπεραστικού Κ.Τ.Ε.Λ. Ν. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Α.Ε. στο δελτίο τύπου του Εμπορικού Συλλόγου Καστοριάς

Με μεγάλη μας λύπη και απογοήτευση πληροφορηθήκαμε το Δελτίο Τύπου του Εμπορικού Συλλόγου Καστοριάς αναφορικά με την εκδρομή που διοργανώνει η «ΚΑΣΤΟΡΑΣ Μ.Α.Ε» στην Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 15.01.2023, με το οποίο στοχοποιείται αδίκως η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Καστοριάς Α.Ε.».

Αρχικά θα θέλαμε να ενημερώσουμε το επιβατικό κοινό και τους κατοίκους του Νομού Καστοριάς, ότι η εκδρομή διοργανώνεται από την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΚΑΣΤΟΡΑΣ Μ.Α.Ε.» – Γραφείο Τουρισμού που μεταξύ των σκοπών της είναι η κατάρτιση και εκτέλεση εκδρομών μεμονωμένων ατόμων και οργανωμένων ομάδων, σημαντικό τμήμα των οποίων έχει καθιερωθεί να αποτελεί η επίσκεψη αγορών και καταστημάτων στον τόπο προορισμού και ότι η διαφήμιση της ως άνω εκδρομής που εμφανίζεται στο ως άνω Δελτίο Τύπου είναι κατασκευασμένη και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Η «Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Καστοριάς Α.Ε.» από την έναρξη της λειτουργίας της μέχρι και σήμερα στηρίζει το επιβατικό κοινό του Νομού Καστοριάς, μεταφέροντας καθημερινά κατοίκους, εργαζομένους, μαθητές, στρατιώτες και ταξιδιώτες στα πιο απομακρυσμένα μέρη του Νομού μας και εκτελώντας καθημερινά ζημιογόνα δρομολόγια, τα οποία εξυπηρετούν τους κατοίκους του Νομού Καστοριάς, αντιμετωπίζοντας αθέμιτο ανταγωνισμό από άλλους επαγγελματίες του χώρου. Ως εκ τούτου, αδίκως ο Εμπορικός Σύλλογος Καστοριάς στοχοποιεί την Εταιρεία μας, κατηγορώντας την για κάτι που ουδέποτε διέπραξε, εμφανίζοντας μια παραποιημένη Ανακοίνωση.

Σε κάθε περίπτωση, ο Εμπορικός Σύλλογος Καστοριάς θα έπρεπε πριν προβεί σε στοχοποίηση συγκεκριμένης επιχείρησης του Νομού που ασκεί καθ’ όλα νόμιμα την εμπορική της δραστηριότητα να κάνει την αυτοκριτική του, αναζητώντας τα αίτια και τους λόγους που η τοπική αγορά και τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου παρουσιάζουν την εικόνα που περιγράφεται στο από 14.01.2023 Δελτίο Τύπου και να μην αναζητούν τους υπαιτίους της κακής εικόνας που παρουσιάζεται σε άλλους κλάδους που αντιμετωπίζουν καθημερινά οικονομικές δυσκολίες, εμπόδια, αντιξοότητες και αθέμιτο ανταγωνισμό, ωστόσο αγωνίζονται και διατηρούν σε υψηλότατο επίπεδο την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν.

Η «Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Καστοριάς Α.Ε.» επιφυλάσσεται να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά της για την προάσπιση και την διαφύλαξη του κύρους και της φήμης της.

Καστοριά, 14 Ιανουαρίου 2023

ΓΙΑ ΤΗΝ «ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Ν. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Α.Ε.»

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ TOY Δ.Σ.
Κωνσταντίνος Καρανικολόπουλος


Διαβάστε την ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου [ΕΔΩ]