Με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίας Μπινοπούλου – [φωτογραφίες]

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023, η παρουσίαση του  παιδικού βιβλίου της Μπινοπούλου Μαρίας  “Η μπλε τραγιάσκα και το κόκκινο φεσάκι” 

Με μεγάλη επιτυχία και σε κλίμα συγκίνησης και υπερηφάνειας πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου της Γ. Γραμματέα του συλλόγου μας Μαρίας Μπινοπουλου με τίτλο ” Η μπλε τραγιάσκα και το κόκκινο φεσάκι” στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Άργους Ορεστικού. Το βιβλίο εξέδωσε ο σύλλογος μας με την στήριξη της ΟΠΣΕ.

Την παρουσίαση έκανε με ζωντανό και συγκινητικό τρόπο η δασκάλα κα Σπυρόπουλου Δέσποινα με την πολύτιμη συμβολή των μαθητριών του 4ου Δημοτικού σχολείου Άργους της Αθηνάς, της Ελένης, της Ζωής και της μικρής Ολγιτσας οι οποίες υποδηθηκαν τους ήρωες του βιβλίου και ζωντάνεψαν σκηνές του.  Ευχαριστούμε θερμά δασκάλα και παιδιά.

Την σχέση της με το βιβλίο μας περιέγραψε η εξαίρετη εικαστικός & εικονογράφος του βιβλίου κα Δωροθέα Χαριτωνος. Η Δρ. Καλλιόπη Μόσχου, εκπαιδευτική Σύμβουλος με διαδραστικό τρόπο μας εξέθεσε την τραγικότητα της προσφυγιάς ιδιαίτερα στις παιδικές ψυχές που είναι οι ήρωες του βιβλίου. Στο πιάνο ήταν η μουσικός του 4ου Δημοτικού σχολείου κα Μαρία Χαλεπλίδου. Τους ευχαριστούμε όλους.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Ο.Π.Σ.Ε.( Ομοσπονδία Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδας).. Ευχαριστούμε επίσης το Δήμος Άργους Ορεστικού για την στήριξη σε όλες μας τις δράσεις και την Δημοτική Βιβλιοθήκη για την φιλοξενία.

Συγχαρητήρια Μαρία Μπινοπουλου ! Καλοτάξιδο το βιβλίο σου!

Σύλλογος Μικρασιατών “Η Κύζικος” Άργους Ορεστικού

May be an image of 5 people, child, people standing and indoorMay be an image of 1 person and indoorMay be an image of 5 people, people sitting and people standingMay be an image of 3 people, child, people standing and indoorMay be an image of 3 people, people standing, people sitting and indoorMay be an image of 8 people, people standing, indoor and text that says '1922 100 1922 ΧΡΟΝΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ'May be an image of 3 people, people standing, flower and indoorMay be an image of 7 people, child, people sitting, people standing and indoor