Μαίη Εμμανουηλίδου: Με ενοχλεί που συγκρίνουν το survivor με τους Ολυμπιακούς Αγώνες – [video]

Η Μαίη Εμμανουηλίδου έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στο Survivor All Star, αλλά και τους παίκτες που έχουν λάβει συμμετοχή φέτος.

Η πρωταθλήτρια κωπηλασίας και πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης σχολίασε τις εξελίξεις στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και δεν δίστασε να αναφερθεί επίσης, στον Σπύρο Μαρτίκα.

«Γίνεται ακριβώς ό,τι γινόταν και πέρυσι, απλά με άλλους παίκτες. Ώρες-ώρες, αισθάνομαι ότι ο Σπύρος Μαρτίκας νομίζει πως είναι ο πιο έξυπνος όλων και αυτό είναι το πρόβλημα. Αλλά ο κόσμος έχει καταλάβει φέτος κάτι διαφορετικό και φαίνεται αυτό και στα σχόλια στο Twitter», δήλωσε αρχικά και σχολίασε πως εφόσον η Βρισηίδα Ανδριώτου αποχώρησε οικειοθελώς, έπρεπε να φύγει κι εκείνος μαζί της.

«Δεν μιλήσαμε με τη Βρισηίδα μετά την αποχώρησή της, γιατί δεν έχουμε και πολύ καλές σχέσεις. Δεν κάνουμε παρέα, οπότε δεν ήρθαμε καθόλου σε επαφή», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, για τους παίκτες που παρομοιάζουν το Survivor με τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ανέφερε: «Γελάω πάρα πολύ με αυτό. Έχω περάσει και από τα δύο στάδια, στους Ολυμπιακούς Αγώνες μπορεί να μην πήγα, αλλά πάλευα για αυτούς. Υπάρχουν πάρα πολλά παιδιά στον πρωταθλητισμό που δεν ανταμείβονται για αυτό που κάνουν».

Κλείνοντας, συμπλήρωσε: «Το Survivor ναι, είναι ένα πολύ σκληρό παιχνίδι επιβίωσης, αλλά το οικονομικό κομμάτι είναι πάρα πολύ δυνατό. Οπότε, σε καμία περίπτωση δεν το συγκρίνω με τους Ολυμπιακούς».

Δείτε το video: