Η εκδήλωση που καθιέρωσε την Καστοριά σαν την πόλη με το καλύτερο τσίπουρο στον κόσμο.
Τα ”Μπουζέρια”, η τρελογιορτή των Τσιπουράδων σας προσκαλεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τσιπουρογευσιγνωσίας όλους τους φαντασμένους ερασιτέχνες τσιπουροπαραγωγούς διημέρου να μας αποδείξουν γιατί το τσίπουρο τους είναι το καλύτερο του κόσμου!!!
Ο διαγωνισμός θα γίνει στην πόλη της Καστοριάς το διήμερο της Μεγάλης Αποκριάς Σάββατο και Κυριακή Φεβρουαρίου στην περιοχή Ψαράδικα, στα μαγαζiά: Σβούρα, Μώλος, 12 Μήνες, Σουλάτσο.
Στις 26 Φεβρουαρίου, ώρα 21.30 θα γίνoυν οι απονομές στην πλατεία Ντολτσό.



![“Μια Πόλη για Όλους” – Μια εκδήλωση με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/12/arth_051225-218x150.jpg)





![“Μια Πόλη για Όλους” – Μια εκδήλωση με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/12/arth_051225-100x70.jpg)









![Νεκροταφείο πλεούμενων η οδός Μαυριωτίσσης Καστοριάς – [photos]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/09/vrk_230925-4-100x70.jpg)

