Μήνυμα του νέου Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτ. Μακεδονίας, Ταξίαρχου κ. Σπυρίδωνα ΔΙΟΓΚΑΡΗ

Μήνυμα του Νέου Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχου κ. Σπυρίδωνα ΔΙΟΓΚΑΡΗ με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του

«Με αφορμή την τοποθέτηση μου ως Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, θέλω να ευχαριστήσω την Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, τόσο για την ευκαιρία που μου δίνεται να υπηρετήσω τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας και να εργαστώ για την ασφάλειά τους, όσο και για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου αναθέτοντάς μου τα καθήκοντα του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή.

Με τη βοήθεια του Θεού και των συναδέλφων μου, θα συνεχίσω να υπηρετώ τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας με σεβασμό και υψηλό αίσθημα ευθύνης, αφουγκραζόμενος τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και έχοντας ως κυρίαρχη προτεραιότητα την ασφάλειά τους και τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους.

Ευχαριστώ θερμά όλους τους συναδέλφους των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, για την μέχρι τώρα άψογη συνεργασία μας και τους καλώ να συνεχίσουν την προσφορά τους προς τους πολίτες και την κοινωνία, με τον ίδιο ζήλο και αγάπη, στηρίζοντας τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης».