7 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Δευτέρα σήμερα και σου έχουμε επιλέξει επτά ταινίες να απολαύσεις στην μικρή σου οθόνη.

«Έρωτας Δίχως Παρόν» (2007) σκηνοθεσία

Δραματική Αισθηματική – Ένας αρχιτέκτονας και μία γιατρός αλληλογραφούν μεταξύ τους χρησιμοποιώντας το γραμματοκιβώτιο ενός σπιτιού με θέα στη λίμνη, το οποίο νοίκιαζαν διαδοχικά στο παρελθόν. Μόνο που κατά παράδοξο τρόπο ζουν σε διαφορετικούς χρόνους: τους χωρίζει μια διαφορά δύο ετών, για να μπορέσουν να συναντηθούν και να αγαπηθούν και σωματικά.

Παίζουν: Σάντρα Μπούλοκ, Κιάνου Ριβς, Κρίστοφερ Πλάμερ

*Open, Δευτέρα 13/2, στις 21:00

«Πειρασμός» (2013) σκηνοθεσία Ντρέικ Ντορέμους

Δραματική Ρομαντική – Ο Κιθ είναι ένας δάσκαλος μουσικής που θα προτιμούσε να ασχολείται μονάχα με τη σύνθεση. Έχει ένα όμορφο σπίτι, μια όμορφη γυναίκα, τη Μέγκαν και μια όμορφη κόρη, τη Λορίν.

Κι όμως, ζει μέσα στον πόνο, ειδικά όταν η σύζυγος του δεν παίρνει σοβαρά τις μουσικές του ανησυχίες. Η κατάσταση περιπλέκεται όταν η Σόφι, μια σπουδάστρια από τη Βρετανία, έρχεται να μείνει μαζί τους ως φιλοξενούμενη.

Η αγάπη της για το μιούζικαλ προκαλεί δεσμό με τον Κιθ. Παρότι γνωρίζουν και οι δύο του κινδύνους, δεν ξέρουν πώς να αποφύγουν αυτή την παράνομη σχέση.

Παίζουν: Γκάι Πιρς, Φελίσιτι Τζόουνς, Μπρένταν Ντούλινγκ, Κάιλ Μακλάχλαν, Έμι Ράιαν.

*ΕΡΤ2, Δευτέρα 13/2, στις 22:00

«Παγιδευμένος στην καταιγίδα» (2019) σκηνοθεσία Στίβεν Καμπανέλι

Θρίλερ – Ένας νεαρός πατέρας βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για φόνο. Πλέον, καλείται να αποδείξει ότι είναι αθώος αλλά αδυνατεί να ανακαλέσει στη μνήμη του τι πραγματικά συνέβη εκείνη την νύχτα, αφού στην μνήμη του ανακαλεί αποσπασματικά και μπερδεμένα κάποιες εικόνες από τα συγκλονιστικά γεγονότα που έλαβαν χώρα τότε.

Παίζουν: Νίκολας Κέιτζ, Λιουκ Μπένγουρντ, Κέλσι Γκράμερ, Κάντι Στρίκλαντ.

*Alpha, Δευτέρα 13/2, στις 22:40

«After 2: Μετά τη Σύγκρουση» (2020) σκηνοθεσία Ρότζερ Καμπλ

Ρομαντικό δράμα – Ο Χάρντιν θα είναι πάντα ..ο Χάρντιν. Είναι στα αλήθεια ο ευαίσθητος τύπος που η Τέσα ερωτεύτηκε παράφορα ή είναι ένας άγνωστος; Η Τέσα εύχεται να μπορούσε να εξαφανιστεί, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο. Ειδικά όταν θυμάται τις γεμάτες πάθος νύχτες τους.

Όμως δεν είναι σίγουρη αν μπορεί να αντέξει ακόμα μία προδοσία. Αφοσιώνεται στις σπουδές της και κάνει την πρακτική της στον εκδοτικό οίκο που ονειρευόταν. Την ίδια στιγμή ένας όμορφος συνάδελφος της , ο Τρέβορ της πολιορκεί. Είναι ακριβώς το αγόρι που θα έπρεπε να έχει.

Ο Χάρντιν ξέρει ότι έκανε λάθος, ίσως το μεγαλύτερο της ζωής του. Θέλει να διορθώσει τα λάθη του και να ξεπεράσει τους δαίμονες του. Δεν θα χάσει την Τέσα χωρίς μάχη. Αλλά μπορεί να αλλάξει; Θα αλλάξει …για την αγάπη; ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ…η ζωή δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια.

Παίζουν: Τζόζεφιν Λάνγκφορντ, Χίρο Φάινς Τίφιν.

*Star, Δευτέρα 13/2, στις 23:45

«Ο Λυκάνθρωπος» (2010) σκηνοθεσία Τζο Τζόνστον

Δράμα φαντασίας – Η παιδική ηλικία του Λόρενς Τάλμποτ έλαβε τέλος με το θάνατο της μητέρας του. Προσπαθώντας να ξεπεράσει το χαμό της και να ξεχάσει, εγκαταλείπει την οικογένειά του και για δεκαετίες κόβει κάθε σχέση με το παρελθόν.

Όταν η αρραβωνιαστικιά του αδερφού του ζητά τη βοήθειά του προκειμένου να βρεθεί ο καλός της που εξαφανίστηκε, ο Λόρενς αναγκάζεται να επιστρέψει στους δικούς του και να συμφιλιωθεί με τον πατέρα του. Κατά την επιστροφή του ανακαλύπτει πως ο αδερφός του είναι νεκρός και πως αποτρόπαια εγκλήματα διαδραματίζονται στη γενέτειρά του.

Ενώ ξεκινά να βρει τον δολοφόνο του αδερφού του και το τέρας που σκορπίζει τον θάνατο, ανακαλύπτει μια τρομακτική μοίρα για τον εαυτό του. Πλησιάζοντας στην αλήθεια, αποκαλύπτεται μια σκοτεινή πλευρά του, την οποία σφραγίζει ένα τρομακτικό πεπρωμένο που δεν μπορούσε ποτέ του να φανταστεί.

Παίζουν: Μπενίτσιο Ντελ Τόρο, Άντονι Χόπκινς, Έμιλι Μπλαντ, Σάιμον Μέρελς.

*Alpha, Δευτέρα 13/2, στις 00:45

«Σέρπικο» (1973) σκηνοθεσία Σίντνεϊ Λιούμετ

Αστυνομική Δραματική – Ο Φρανκ Σέρπικο, είναι ένας έντιμος αστυνομικός, που αρνείται να δωροδοκηθεί για να συγκαλύψει τις παράνομες δραστηριότητες των εμπόρων ναρκωτικών ή των εμπόρων λευκής σαρκός.

Ο Σέρπικο θέλει να κάνει σωστά τη δουλειά του και να παραμείνει μακριά από όλα αυτά. Κι όταν θα καταγγείλει τα όσα συμβαίνουν γύρω του, θα προκαλέσει την οργή των διεφθαρμένων συναδέλφων του. Ακόμα περισσότερο, θα βάλει τη ζωή του σε κίνδυνο – κίνδυνο που δεν προέρχεται από τους κακοποιούς, αλλά από τους ίδιους τους συναδέλφους του!

Παίζουν: Αλ Πατσίνο, Τζον Ράντολφ, Τζακ Κέχοε, Μπιφ Μακ Γκουάιρ, Μπάρμπαρα ‘Εντα-Γιάνγκ, Τόνι Ρόμπερς.

*Mega, Δευτέρα 13/2, στις 01:20

«Blade 3: Trinity» (2004) σκηνοθεσία Ντέιβιντ Σ. Γκόγιερ

Δράσης Τρόμου – Ο Blade βρίσκεται μόνος του και περικυκλωμένος από εχθρούς, δίνοντας ύστατη μάχη με τα βαμπίρ αλλά τώρα πια και με τους ανθρώπους. Ενώνει τις δυνάμεις του με μια ομάδα κυνηγών βαμπίρ, που αυτοαποκαλούνται Nightstalkers.

Το έθνος των βαμπίρ «ξυπνά» τον βασιλιά των βρικολάκων, τον Δράκουλα, που εκτός από τις τρομακτικές δυνάμεις, που διαθέτει, μπορεί να αλλάζει πρόσωπα και να επιβιώνει στο φως της ημέρας!

Ο Blade παγιδεύεται από τη φυλή των βρικολάκων και θεωρείται ένοχος για τη δολοφονία αθώων ανθρώπων, αναγκάζοντας το FBI να εξαπολύσει ένα άγριο κυνηγητό για να τον συλλάβει. Τελικά, μετά από σκληρές μάχες ενάντια στη συμμορία των αθανάτων του Δράκουλα, ο Μπλέιντ θα μονομαχήσει μαζί του!

Μια μάχη ανάμεσα στον απόλυτο βρικόλακα, που δεν γνώρισε ποτέ την ήττα και τον μεγαλύτερο δολοφόνο βαμπίρ.

Παίζουν: Γουέσλεϊ Σνάιπς, Κρις Κριστόφερσον, Ντόμινικ Παρσέλ, Τζέσικα Μπίελ, Ράιαν Ρέινολντς, Πάρκερ Πίζεϊ.

*Star, Δευτέρα 13/2, στις 02:00