Συλλυπητήριο της ομάδας της Καστοριάς

Συλλυπητήρια της ποδοσφαιρικής οικογένειας της Καστοριάς για την ξαφνική απώλεια του Γιάννη Γρηγορίου.

«Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε την ξαφνική απώλεια του παλιού μας ποδοσφαιριστή Γιάννη Γρηγορίου, o οποίος έφυγε από την ζωή από ανακοπή σε ηλικία πενήντα επτά (57) ετών.

Ο Γιάννης, που υπηρέτησε το Ελληνικό ποδόσφαιρο, πιστά, επί σειρά ετών, ήταν ένα από τα βασικά και αναντικατάστατα μέλη της ομάδας μας, όταν αυτή ανέβηκε την τελευταία φορά στην Α΄ Εθνική, πριν από 27 χρόνια.

Από πολύ μικρή ηλικία διέπρεψε στις ομάδες της Νάουσας, παίζοντας βασικός στα 17 του χρόνια. Οι δύο θέσεις που αγωνιζόταν ήταν αυτές του δεξιού μπακ και αμυντικού χαφ. Το 1988 πήρε τη μεγαλύτερη μεταγραφή της καριέρας του, μιας και μετακόμισε στη Νέα Σμύρνη για λογαριασμό του Πανιωνίου. Εκεί έμεινε για επτά (7) ολόκληρα χρόνια, ενώ στη συνέχεια έπαιξε στην ομάδα μας κι ακολούθησαν τα, Χανιά, ο Αετός Σκύδρας, ο Απόλλων Κρύας Βρύσης και η Νάουσα.

Το 2001 αποσύρθηκε από την ενεργό δράση σε επαγγελματικό επίπεδο, ωστόσο συνέχισε να βρίσκεται κοντά στο αγαπημένο του άθλημα ως ερασιτέχνης. Διατηρούσε με το Σάββα Ιακωβίδη πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ στη Νάουσα. Συνολικά στην καριέρα του έπαιξε σε 396 αγώνες στα εθνικά πρωταθλήματα, εκ των οποίων οι 102 ήταν στην Α’ Εθνική. Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι οι θέσεις που αγωνιζόταν δεν προσφέρονται για πολλά γκολ, κατάφερε να βρει τα δίχτυα 28 φορές.

Η ποδοσφαιρική οικογένεια της Καστοριάς εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένειά και στους οικείους του εκλιπόντος.

Καλό Παράδεισο να έχει ο Γιάννης κι ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».


Έφυγε από τη ζωή ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Καστοριάς, Γιάννης Γρηγορίου