7 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Δευτέρα σήμερα και σου έχουμε επιλέξει επτά ταινίες να απολαύσεις στην μικρή σου οθόνη.

«Το Διάστημα Ανάμεσά μας» (2017) σκηνοθεσία Πίτερ Τσέλσομ

Δραματική Ρομαντική – Έχοντας γεννηθεί στον Άρη, αποτέλεσμα μιας αναπάντεχης εγκυμοσύνης πριν την απογείωση του διαστημόπλοιου που έφερε την μητέρα του στον Κόκκινο Πλανήτη, ο 16χρονος Γκάρντνερ ταξιδεύει για πρώτη φορά στη Γη.

Λαχταρά να γνωρίσει όλα τα θαύματα του πλανήτη, όμως οι γιατροί του τον αποτρέπουν από τις εξερευνήσεις του, καθώς τα όργανά του δεν αντιδρούν καλά στην γήινη ατμόσφαιρα.

Επιθυμώντας διακαώς να βρει τον πατέρα του, ο Γκάρντνερ θα αποδράσει για να αποκαλύψει το μυστήριο της γέννησής του και για να βρει το πού ανήκει στο σύμπαν.

Παίζουν: Eϊσα Μπάτερφιλντ, Γκάρι Ολντμαν, Μπριτ Ρόμπερτσον, Κάρλα Κουτζίνο.

*Open, Δευτέρα 20/02, στις 21:00

«Λουκανόσκυλο» (2016) σκηνοθεσία Τοντ Σολόντζ

Δραματική Κομεντί – To Λουκανόσκυλο είναι μια ιδιαίτερη ιστορία ενός σκύλου και των πολλών διαφορετικών ανθρώπων, που αγγίζει στη μικρή διάρκεια της ζωής του.
Ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου ξεκινάει να διδάσκει ένα νεαρό αγόρι μερικά μαθήματα ζωής για να συναντήσει στη συνέχεια μια κτηνίατρο, ένα καθηγητή ταινιών και τέλος, μια γυναίκα με θέματα συμπεριφοράς.
Η σκοτεινή κωμωδία του Τοντ Σολόντζ προσφέρει μια τρομερά ειλικρινή ματιά στον αμερικάνικο τρόπο ζωής, ερμηνευμένο από ένα all-star-cast!

Παίζουν: Ντάνι Ντε Βίτο, Τζούλι Ντέλπι, Έλεν Μπέρστιν, Γκρέτα Γκέργουιγκ.

*ΕΡΤ2, Δευτέρα 20/02, στις 22:00

«Χωρίς Διέξοδο» (2016) σκηνοθεσία Έραν Κρίβι

Δράσης – Μετά από μια ληστεία με άσχημη κατάληξη, ο Κάσεϊ Στέιν βρίσκεται στο στόχαστρο μιας αδίστακτης συμμορίας με επικεφαλής τον αρχιμαφιόζο Χάγκεν.

Ο Κάσεϊ έκλεψε ένα πολύτιμο φορτίο, το οποίο ανήκει στον Χάγκεν και δεν θα σταματήσει να τον κυνηγά μέχρι να το πάρει πίσω. Χωρίς να έχει άλλη επιλογή, ο Κάσεϊ επικοινωνεί με το πρώην αφεντικό του, τον διακινητή ναρκωτικών Γκρέραν, στον οποίο αναθέτει την προστασία της κοπέλας του, Τζούλιετ, η οποία είναι άρρωστη και για χάρη της ο Κέισι ανέλαβε την παράνομη δουλειά ώστε να εξοικονομήσει τα χρήματα για την επείγουσα επέμβασή της.

Μια γεμάτη αδρεναλίνη καταδίωξη θα ξεκινήσει για τον Κάσεϊ στις λεωφόρους της Γερμανίας, σε έναν αγώνα δρόμου για να σώσει τον έρωτα της ζωής του πριν να είναι πολύ αργά…

Παίζουν: Νίκολας Χουλτ, Φελίσιτι Τζόουνς, Μπεν Κίνγκσλεϊ, Άντονι Χόπκινς.

*Alpha, Δευτέρα 20/02, στις 22:40

«Η Κατάσκοπος» (2019) σκηνοθεσία Γιουβάλ Άντλερ

Δράσης Μυστηρίου – Η Ρέιτσελ, μια κατάσκοπος της Μοσάντ έχει σταλεί στην Τεχεράνη για μια σημαντική αποστολή σε σχέση με το πυρηνικό πρόγραμμα της χώρας.
Έχοντας την ικανότητα να υιοθετεί πολλαπλές ταυτότητας καταλήγει τελικά μετά από ένα χρόνο εκπαίδευσης, στην ταυτότητα μιας δασκάλας Αγγλικών στο Ιράν.

Στην Τεχεράνη θα εργαστεί ως δασκάλα έχει όμως απώτερο στόχο να γνωρίσει τον επιχειρηματία Φαρχαντ, τον οποίο πρέπει να κατασκοπεύσει.

Η Ρέιτσελ, ενώ παρευρέθηκε στην κηδεία του πατέρα της στο Λονδίνο, εξαφανίζεται χωρίς να αφήσει κανένα ίχνος. Το μοναδικό στοιχείο για την τύχη της βρίσκεται στην τελευταία κλήση της προς τον Τόμας, πρώην μέντορά της.

Ταξιδεύοντας για το Ισραήλ, ο Τόμας, ανακαλύπτει ότι η Ρέιτσελ βρίσκεται μπλεγμένη σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι, το οποίο θα επηρεάσει τόσο την επιχείρηση αλλά και την ίδια της τη ζωή.

Παίζουν: Νταϊάν Κρούγκερ, Μάρτιν Φρίμαν, Κας Ανβάρ, Οχάντ Νόλερ.

*Open, Δευτέρα 20/02, στις 23:30

«Everest» (2015) σε σκηνοθεσία Μπαλτάζαρ Κορμάκουρ

Δράσης  Περιπέτεια – Δύο ορειβατικές ομάδες, προσπαθώντας να κατακτήσουν την πιο ψηλή βουνοκορφή, το Εβερεστ, παγιδεύονται στα χιόνια. Αμέτρητα ρίσκα. Τεράστιες δυσκολίες. Χρόνια εκπαίδευσης για προκλήσεις, που δεν είναι εύκολο να προβλεφθούν. Ό,τι κι αν είναι αυτό, όμως, που πυροδοτεί την προσπάθεια να φτάσουν στο πιο επικίνδυνο σημείο της Γης, αυτό που είναι αδιαμφισβήτητο είναι πως στην κορυφή, οι φιλοδοξίες, πολύ συχνά, συναντούν την ανθρώπινη λιποψυχία και τη θηριώδη καταιγίδα…

Παίζουν: Τζέισον Κλαρκ, Τζος Μπρόλιν, Τζέικ Τζίλενχαλ, Ρόμπιν Ράιτ

*Star, Δευτέρα 20/02, στις 00:15

«Ηφαίστειο» (1997) σκηνοθεσία Μικ Τζάκσον

Δράμα, δράσης – Ένας σεισμός στο Λος Άντζελες είναι ο πρώτος κρίκος σε μια αλυσίδα τρομακτικών φυσικών καταστροφών που πρόκειται να επακολουθήσει. Ένα ηφαίστειο εκρήγνυται ξαφνικά και απειλεί την πόλη με ολικό αφανισμό. Οι μόνοι που μπορούν να βοηθήσουν είναι ο Μάικλ Ρορκ, ο υπεύθυνος εκτάκτων αναγκών του Λος Άντζελες, και η γεωλόγος Έιμι Μπαρνς.

Παίζουν: Αν Χέσι, Τόμι Λι Τζόουνς, Γκάμπι Χόφμαν, Ντον Τσιντλ, Ζακελίν Κιμ.

*Alpha, Δευτέρα 20/02, στις 00:400

«Αγγίζοντας το Θάνατο» (2002) σκηνοθεσία Ντον Μάικλ Πολ

Αστυνομική Δράσης Τρόμου – Η φυλακή του Αλκατράζ, η πιο περιβόητη στην ιστορία της Αμερικής θα ανοίξει ξανά τις πύλες της για να φιλοξενήσει και πάλι βαρυποινίτες και τα αποβράσματα των φυλακών. Ωστόσο ένας ιδιοφυής κακοποιός, μαζί με μια ομάδα κομάντος, καταλαμβάνουν τη φυλακή για να εξαναγκάσουν έναν κατάδικο να τους αποκαλύψει που έχει κρύψει λάφηρα πολλών εκατομμυρίων σε χρυσό, από την τελευταία ληστεία του.
Ανάμεσα στους φυλακισμένους όμως βρίσκεται ο μυστικός πράκτορας του FBI Πετρόσεβιτς (Στίβεν Σιγκάλ), που θα κάνει τα πάντα για να μη χαθεί ο έλεγχος.
Οργανώνει λοιπόν μία ομάδα δράσης από τους υπόλοιπους κρατούμενους για να τον βοηθήσουν να συλλάβει τους κομάντο και να πετύχει την αποστολή του.

Μάχες σώμα με σώμα, αμέτρητες ανταλλαγές πυροβολισμών και άφθονες εκρήξεις σε μια δυνατή περιπέτεια δράσης, μια θανάσιμη αναμέτρηση όπου νικητής αναδεικνύεται όποιος μπορεί να προβλέψει την επόμενη κίνηση του αντιπάλου.

Παίζουν: Στίβεν Σιγκάλ, Νία Πιπλς, Τζα Ρουλ, Μόρις Τσέστνατ.

*Mega, Δευτέρα 20/02, στις 01:20