Μαθητές του ΕΠΑΛ Καστοριάς σε εκδήλωση του Έλληνα Πρόξενου στη Βαλένθια – [φωτογραφίες]

Μαθητές του ΕΠΑΛ Καστοριάς σε εκδήλωση του Έλληνα Πρόξενου στη Βαλένθια, για την 25η Μαρτίου!

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Έλληνας Πρόξενος στη Βαλένθια, για τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου, ήταν καλεσμένοι μαθητές του ΕΠΑΛ Καστοριάς! Οι μαθητές βρίσκονται στην Ισπανία με πρόγραμμα Erasmus, που υλοποιεί το Εργαστηριακό Κέντρο Καστοριάς και έχει διάρκεια από 23/3-5/4/2023.

Ο εορτασμός της ημέρας ξεκίνησε με δοξολογία στο παρεκκλήσιο ¨Santo Domingo¨ της Καπετανίας, χοροστατούντος του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτη κ. Θεοφυλάκτου, Πρωτοσύγκελου της Ιεράς Μητροπόλεως Ισπανίας και Πορτογαλίας. Ακολούθησε δεξίωση στην Αίθουσα του Θρόνου με χαιρετισμούς από τον ΔρΝ. Θεόφιλο Μ. Μαργέλλο, Επίτιμο Πρόξενο της Ελλάδας στη Βαλένθια και τον κ. Νικόλαο Δημητράκο, Ταξίαρχο ΝΑΤΟ Rapid Deployable Corps (NRDC) ESP, Base Militar ¨Jaime I¨

Στη συνέχεια απόλαυσαν όλοι μουσική εκδήλωση με τους Βιβιάννα Γιαννάκη (σοπράνο)- Μαριάνο Γκιλ (κιθάρα).

Οι μαθητές δήλωσαν ενθουσιασμένοι και εντυπωσιασμένοι για τα όσα παρακολούθησαν, για τη γνωριμία τους με τον Πρόξενο και την ιδιαίτερη φιλοξενία που τους έδειξε, καθώς και για τις νεοαποκτηθείσες εμπειρίες τους σε μουσικά ακούσματα ελληνικά και ισπανικά.

Οι παρευρισκόμενοι μαθητές και εκπαιδευτικοί, ευχαριστούμε θερμά τον Έλληνα Πρόξενο για την τεράστια τιμή που μας έκανε και που μας έδωσε την ευκαιρία να παρευρεθούμε στην εξαιρετική αυτή εκδήλωση και να συνεορτάσουμε την μεγάλη αυτή μέρα για τον ελληνισμό και την χριστιανοσύνη.

φωτογραφίες:

May be an image of 7 people, people standing and indoorMay be an image of 9 people and indoorMay be an image of 14 people, people standing and outdoorsMay be an image of 10 people, people standing and indoorMay be an image of 5 people, monument and outdoorsMay be an image of 11 people and indoorMay be an image of 5 people and indoorMay be an image of 7 people, people standing and indoorMay be an image of 11 people and indoor