Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου

Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου στο κέντρο νυχτερινής διασκέδασης Ακρόαμα.

Η βραδιά ξεκίνησε με τις βραβεύσεις των αθλητών του σωματείου που με τη βοήθεια των προπονητών τους και τη δική τους προσπάθεια κατάφεραν να σημειώσουν το 2018 ως την πιο επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά που είχε μέχρι στιγμής ο όμιλος.

Συγκεκριμένα το σωματείο κατέλαβε την τρίτη θέση στον πίνακα μεταλλίων της 2ης Πανελλήνιας Συνάντησης στις Σέρρες με 2 χρυσά μετάλλια,την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων στα Ιωάννινα με 2 χρυσά 2 αργυρά και 1 χάλκινο μετάλλια και την όγδοη θέση στον πίνακα μεταλλίων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων-Ανδρών-Γυναικών με 1 χρυσό 2 αργυρά και 5 χάλκινα μετάλλια.

Ο Ναυτικός Όμιλος Μαυροχωρίου σύμφωνα με αυτές τις επιτυχίες βρέθηκε στην έκτη θέση στο συγκεντρωτικό πίνακα μεταλλίων και στην πέμπτη θέση στη γενική βαθμολογία.Εκτός από τα πανελλήνια πρωταθλήματα το σωματείο κατάφερε να εντάξει 3 αθλητές του στο δυναμικό της εθνικής ομάδας που έφεραν μεγάλες επιτυχίες.

Ο πρωταθλητής Χρήστος Στεργιάκας κατέκτησε 1 χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων ανδρών στο 2Χ,1 χρυσό μετάλλιο στο 2Χ στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων ανδρών και 1 χρυσό μετάλλιο στο 2Χ στους μεσογειακούς αγώνες στην κατηγορία των ανδρών. Ο Κωνσταντίνος Ουρούτσι κατέκτησε την την τέταρτη θέση στην 4- στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων,την έκτη θέση στην 4- στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων,ένα αργυρό μετάλλιο στην 4- Εφήβων στο βαλκανικό πρωτάθλημα και ένα χάλκινο μετάλλιο στην 8+ Εφήβων.Τέλος ο Ηλίας Κοκκινίδης κατέλαβε την τέταρτη θέση στην 4- στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων.Οι αθλητές και οι προπονητές του σωματείου που έφεραν αυτές τις διακρίσεις βραβεύτηκαν με κύπελλα και τιμητικές πλακέτες.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. συγχαίρει θερμά τους αθλητές και τους προπονητές του.Επίσης ευχαριστεί τους γονείς και όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν το σωματείο να φέρει αυτές τις διακρίσεις.