9 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Ο μήνας ξεκινάει με άλλη μία λίστα από δυνατές ταινίες που μπορείς να παρακολουθήσεις απόψε στην tv!

«Η Εποχή των Παγετώνων 2: Η Απόψυξη» (2006) σκηνοθεσία Κάρλος Σαλντάνια

Animation – Η Εποχή των Παγετώνων φτάνει στο τέλος της και οι πάγοι αρχίζουν να λιώνουν. Όλα τα ζώα του πλανήτη υποδέχονται ενθουσιασμένα το νέο τους περιβάλλον: έναν κόσμο γεμάτο υδάτινα πάρκα και πίδακες νερού! Όταν όμως ο Μάνι, ο Σιντ, και ο Ντιέγκο ανακαλύπτουν ότι το νερό από τους πάγους, που λιώνουν, μπορεί να προκαλέσει καταστροφικές πλημμύρες, πρέπει να ειδοποιήσουν όλους τους κατοίκους της κοιλάδας τους και, κυρίως, να βρουν έναν τρόπο σωτηρίας από τον επερχόμενο κατακλυσμό.

Με τις φωνές των: Γιάννη Μπέζου, Πέτρου Φιλιππίδη, Λεωνίδας Κακούρης, Μαίρη Μάρκου, Διαμαντής Καραναστάσης, Δημήτρης Μάριζας, Τάσος Κωστής.

*Star, Σάββατο 01/04 στις 20:50

«Το Δόλωμα» (1964) σκηνοθεσία Αλέκος Σακελλάριος 

Ελληνική ταινία, αισθηματική κομεντί – Ο Μπάμπης, μικροαπατεώνας και χαρτοκλέφτης, με αριστοκρατικό παρουσιαστικό, αποφασίζουν με το φίλο του, τον Μάνθο, να πάνε στη Ρόδο, νησί που μαζεύει υψηλής στάθμης τουρισμό, για να κλέψουν στα χαρτιά πλούσιους που θα πέσουν στα δίχτυα τους. Μα για να πετύχει το κόλπο χρειάζεται και κάποιο δόλωμα. Το δόλωμα είναι η πολύ όμορφη Καίτη, χορεύτρια και τραγουδίστρια σε καμπαρέ της Τρούμπας, που την εμφανίζουν σαν αδελφή του Μπάμπη, χήρα και με πολλά λεφτά. Προτού όμως γίνουν τα παραπάνω, την εκπαιδεύουν κατάλληλα για να μάθει να συμπεριφέρεται σαν κυρία του καλού κόσμου. Έτσι λοιπόν η Καίτη μορφώνεται και ψαρεύει τους αφελείς πλούσιους.

Παίζουν: Αλίκη Βουγιουκλάκη, Αλέκος Αλεξανδράκης, Ντίνος Ηλιόπουλος, Βαγγέλης Βουλγαρίδης, Ανδρέας Μπάρκουλης, Δημήτρης Νικολαϊδης, Περικλής Χριστοφορίδης, Κώστας Νάος, Νίκος Φέρμας, Αθηνόδωρος Προύσαλης.

*Skai, Σάββατο 01/04 στις 21:00

«Τι να Περιμένεις Όταν Είσαι Έγκυος» (2012) σκηνοθεσία Κερκ Τζόουνς

Δραματική Κομεντί Ρομαντική – Πέντε ετερόκλητα ζευγάρια αντιμετωπίζουν τις αλλαγές που φέρνει στη σχέση τους και στους ίδιους, η προοπτική ενός μωρού.

Λίγο προτού γίνουν γονείς, η τηλεπερσόνα-γκουρού του fitness Τζουλς (Κάμερον Ντιαζ) και ο διάσημος χορευτής Έβαν (Μάθιου Μόρισον) ανακαλύπτουν ότι η έντονη ζωή τους δεν έχει χώρο για τις απαιτήσεις μιας εγκυμοσύνης.

Η συγγραφέας και λάτρης των μωρών, Γουέντι (Ελίζαμπεθ Μπανκς), συνειδητοποιεί ότι οι αυστηρές συμβουλές που έδινε στις μέλλουσες μητέρες προσκρούουν σθεναρά στις επιθυμίες των ορμονών της τώρα που είναι έγκυος, ενώ ο άντρας της, Γκάρι(Μπεν Φαλκον), βρίσκεται ξαφνικά να ανταγωνίζεται τον πατέρα του, ο οποίος περιμένει δίδυμα από την κατά πολύ νεώτερη γυναίκα του, Σκάιλερ (Μπρουκλιν Ντέκερ).

Η φωτογράφος Χόλι (Τζένιφερ Λόπεζ) είναι διατεθειμένη να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο για να υιοθετήσει ένα παιδί αλλά ο σύζυγός της, Αλεξ (Ροντριγκο Σαντορο), έχει τις αμφιβολίες του.
Τέλος οι Ρόζι (Άννα Κέντρικ) και Μάρκο (Τσέις Κροφορντ) καλούνται να αντιμετωπίσουν μια εγκυμοσύνη προτού καλά καλά κάνουν σχέση.

Παίζουν: Κάμερον Ντίαζ, Τζένιφερ Λόπεζ, Ελίζαμπεθ Μπανκς, Τσέις Κρόφορντ, Μπρούκλιν Ντέκερ, Αννα Κέντρικ, Μάθιου Μόρισον, Ντένις Κουέιν, Κρις Ροκ, Ροντρίγκο Σαντόρο.

*Skai, Σάββατο 01/04 στις 23:00

«Σρεκ» (2001) σκηνοθεσία Άντριου Άνταμσον, Βίκι Τζένσον

Κινούμενα Σχέδια – Μια φορά κι έναν καιρό, σ’ έναν ερημικό βάλτο, ζούσε ένα καλόκαρδο τέρας των παραμυθιών, ο Σρεκ. Η πολύτιμη γαλήνη του θα διακοπεί απότομα όταν εμφανιστούν στην περιοχή του, διάφοροι χαρακτήρες παραμυθιών-καλοί και κακοί, αφού ο σατανικός λόρδος Φαρκάντ τους έχει διώξει από την χώρα του Ντάλοκ, προκειμένου να είναι όλα βαρετά, όσο και ο ίδιος.

Προκειμένου να σώσει τα σπίτια τους – αλλά και το δικό του – ο Σρεκ συναντά τον Φαρκάντ και οι δυο τους κάνουν την εξής συμφωνία: προκειμένου ο Φαρκάντ να ξαναδεχτεί πίσω στο Ντάλοκ όλους τους ήρωες των παραμυθιών, ο Σρεκ πρέπει πρώτα να βρει την πριγκίπισσα Φιόνα, που επρόκειτο να γίνει σύζυγος του Φαρκάντ.

Δυστυχώς όμως τη Φιόνα την απήγαγε ένας τρομερός δράκος. Στην επικίνδυνη αυτή αποστολή, ο Σρεκ θα έχει ως βοηθό του τον Ντόνκι έναν πανέξυπνο, αλλά υπερβολικά φλύαρο γάιδαρο, που είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για τον Σρεκ, εκτός από το να… σωπάσει!

Με τις φωνές των: Αποστόλης Ψυχράμης, Μανώλης Θεοδωράκης, Μαρίνα Σάττι, Ορέστης Καρύδα, Βιργινία Φραγκουλατζή, Κώστας Κουνέλας.

*Star, Σάββατο 01/04 στις 23:00

«Κυνηγώντας το Όνειρο» (2004) σκηνοθεσία Πίτερ Μπεργκ

Δράσης – Βρισκόμαστε στο Τέξας το 1998 στο γυμνάσιο της Οντέσα, μία πόλη του Τέξας κατεστραμμένη οικονομικά.
Η ομάδα ποδοσφαίρου του σχολείου δεν έχει πολλές επιλογές και για κάθε παιδί η συμμετοχή σε αυτή αλλά και η πιθανότητα της νίκης ίσως τους ανοίξει μία πόρτα για ένα μέλλον μακριά από εκεί.
Αυτή η ομάδα είναι η Πέρμιαν Χάι Πάρτνερς και τους προπονεί ο επίμονος και ακούραστος Γκάρι Γκέινς (Μπίλι Μπομπ Θόρτον).

Η ομάδα κατάφερε να γίνει η πιο επιτυχημένη της σεζόν ξεπερνώντας δυσκολίες και αντιξοότητες σε όλη τη διάρκεια του κρατικού πρωταθλήματος!

Παίζουν: Μπίλι Μπομπ θόρτον, Τζέι Χερνάντεζ, Ντέρεκ Λιουκ, Κόνι Μπρίτον, Κάιλ Τσάντλερ, Άντριαν Παλίκι, Τζέσι Πλίμονς.

*Ant1, Σάββατο 01/04 στις 15:00

«Ντουέτο εν δράσει» (2013) σκηνοθεσία Πολ Φέιγκ, Μάρλον Γουέιανς

Κωμωδία – Η πράκτορας του FBI Σάρα Άσμπερν, είναι γνωστή στο σώμα για τη μεθοδικότητα της, τη λατρεία της στην τελειότητα αλλά και την αλαζονεία της. Από την άλλη, η Σάνον Μάλινς θεωρείται το ίδιο ικανή με τους καλύτερους άντρες του αστυνομικού τμήματος της Βοστόνης. Αντιδρά άμεσα, δεν φοβάται να πει τα πράγματα με το όνομά τους κι έχει το ένστικτο και το θάρρος να συλλαμβάνει τους πιο επικίνδυνους κακοποιούς στους δρόμους της πόλης.

Καμία από τις δύο δεν είχε ποτέ συνεργάτη, αλλά στην ουσία ούτε και φίλο. Όταν αναγκάζονται να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να κατατροπώσουν ένα μεγαλέμπορο ναρκωτικών, γίνονται αυτό που κανείς δεν θα περίμενε ποτέ: φίλες!

Παίζουν: Σάντρα Μπούλοκ, Μάικλ Ράπαπορτ, Μελίσα Μακ Κάρθι, Μάρλον Γουέιανς.

*Star, Σάββατο 01/04 στις 01:00

«Άγριος Ωκεανός» (2003) σκηνοθεσία Κρις Κέντις

Δραματική Περιπέτεια Τρόμου – Η Σούζαν και ο Ντάνιελ βρίσκονται για διακοπές στην Καραϊβική. Μαζί με άλλους τουρίστες, αποφασίζουν να περάσουν μια από τις μέρες τους κάνοντας κατάδυση σ’ έναν κοραλλιογενή ύφαλο, 15 μίλια μακριά από την ακτή. Όλα πηγαίνουν καλά, μέχρι τη στιγμή που λίγο πριν την επιστροφή ένα λάθος στο μέτρημα των τουριστών αποτελεί την αιτία που το νεαρό ζευγάρι εγκαταλείπεται στα ανοιχτά της θάλασσας, αντιμέτωπο με τα κύματα, τη δίψα και τους… καρχαρίες.

Παίζουν: Μπλαντσάρντ Ράιαν, Ντάνιελ Τράβις, Σολ Στάιν, Μάικλ Γουιλιαμσον, Τζον Τσαρλς, Κριστίνα Ζενάτο

*Skai, Σάββατο 01/04 στις 01:15

«Ο Αριστερόχειρας» (2015) σκηνοθεσία Αντουάν Φουκουά

Δράμα – Αν και αριστερόχειρας, ο Μπίλι «The Great» Χόουπ έχει κατακτήσει την κορυφή της κατηγορίας ελαφριών βαρέων βαρών στο αμερικανικό πρωτάθλημα πυγμαχίας, χάρη κυρίως στην χαρακτηριστική επιθετική κίνηση «southpaw», και μοιάζει να τα έχει όλα: μία εντυπωσιακή καριέρα, μια υπέροχη οικογένεια, και έναν υπερπολυτελή τρόπο ζωής.

Η ιδανική ζωή του, όμως, καταρρέει όταν ένα τραγικό συμβάν τον βυθίσει στον εθισμό του  αλκοόλ και του στοιχίσει την καριέρα του, αλλά και την κηδεμονία της κόρης του. Εκεί που όλα μοιάζουν χαμένα, ένας πρώην μποξέρ, ιδιοκτήτης πλέον ενός φτωχικού συνοικιακού γυμναστηρίου, τον παίρνει υπό την προστασία του και τον βοηθά να βρει πάλι το δρόμο του προς την κορυφή.

Αντιμέτωπος με τη δυσκολότερη μάχη της ζωής του, ο Μπίλι θα πρέπει να  νικήσει τους δαίμονές του και να μάθει ότι μερικές φορές ο μεγαλύτερος αντίπαλός σου είναι ο εαυτός σου…

Παίζουν: Ρέιτσελ Μακ Άνταμς, Φόρεστ Γουίτακερ, Τζέικ Τζίλενχαλ, Ναόμι Χάρις, Κέρτις “50 Cent” Τζάκσον, Ρίτα Όρα.

*Open, Σάββατο 01/04 στις 02:00

«Οι Εισβολείς» (2015) σκηνοθεσία Άνταμ Μάσεϊ

Τρόμου – Κάθε πόλη έχει το μυστικό της, κάτι που η φοιτήτρια Ρόουζ Χάλσφορντ θα ανακαλύψει όταν εκείνη και ο πατέρας της μετακομίζουν σε ένα παλιό σπίτι.

Όταν η Ρόουζ μαθαίνει ότι η προηγούμενη ένοικος του σπιτιού εξαφανίστηκε μυστηριωδώς, υποπτεύεται ότι οι περίεργοι γείτονες της γνωρίζουν περισσότερα από όσα λένε. Και όταν αρχίζει να ακούει θορύβους και να βλέπει σκιές στο σκοτάδι του σπιτιού της, κανείς, ούτε καν ο πατέρας της, δεν την πιστεύει.

Εκείνη, όμως, σύντομα πείθεται ότι ίσως είναι το επόμενο θύμα του αόρατου εισβολέα.

Παίζουν: Μιράντα Κόσγκροβ, Ντόναλ Λογκ, Όστιν Μπάτλερ, Τομ Σάιζμορ, Τζενέσα Γκραντ, Μάικλ Λάκετ.

*Mega, Σάββατο 01/04 στις 02:10