Μεγάλη συμμετοχή στη δράση “Περπατάω για τον Αυτισμό” – [φωτογραφίες]

Χθες ήταν μια εξαιρετική ημέρα γιατί αθλητές μας από τα τμήματα του τοπικού προγράμματος των SOH της Καστοριάς συμμετείχαν με τους προπονητές τους στη δράση “Περπατάω για τον Αυτισμό” που διοργάνωσε ο συνεργάτης μας, τα ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΨΥΧΑΓΩΓΩ με μεγάλη επιτυχία. @ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΨΥΧΑΓΩΓΩ

Ευχαριστούμε για την τιμή που μας κάνατε την έναρξη του περιπάτου να την δώσει η Συντονίστρια του Τοπικού Προγράμματος SOH Καστοριάς κ. Ζάγκα Αριστούλα.

Ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή και ευχόμαστε πάντα να κάνετε δράσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης όπως αυτή που ήταν στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό.

Με εκτίμηση
Συντονίστρια Δυτικής Μακεδονίας SOH
Κολλήγα Χρύσα

Συντονίστρια Τοπικού Προγράμματος Καστοριάς SOH
Ζάγκα Αριστούλα

φωτογραφίες:

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, όρθια άτομα, δέντρο και εξωτερικοί χώροιΜπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, όρθια άτομα, μπαλόνι, εξωτερικοί χώροι και δέντροΜπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, όρθια άτομα και εξωτερικοί χώροιΜπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, όρθια άτομα, μπαλόνι και εξωτερικοί χώροιΜπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα, όρθια άτομα και εξωτερικοί χώροιΜπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, όρθια άτομα και δρόμοςΜπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, όρθια άτομα και εξωτερικοί χώροιΜπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο που λέει "Εκδήλωση ένταξης και ευαισθητοποίησης Παγκόσμιας Ημέρας Αυτισμού ΨΥΧΑΓΩΓΩ ΚΔΑΠ μΕΑ # ΓΙΑΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ Παρασκευή M Ώρα έναρξης: 10:30 31/3/23 Σημείο εκκίνησης: Γήπεδο Beach Volley Καστοριάς Σημείο τερματισμού: Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας *Θα δοθούν αναμνηστικά συμμετοχής"