Έσωσαν σκυλάκι που έτρεχε πανικόβλητο σε εθνική οδό – [video]

Σταμάτησαν τα οχήματά τους και έτρεξαν να σώσουν ένα σκυλάκι που έτρεχε πανικόβλητο στην εθνική οδό Ηρακλείου, στην Κρήτη.

Μπροστά σε ένα απίστευτο περιστατικό βρέθηκε το συνεργείο της Τηλεόρασης CRETA και του Creta24, όταν είδαν ένα μικρό σκυλί να τρέχει φοβισμένο σε δρόμο του Ηρακλείου.

Βυτιοφόρα, νταλίκες και αυτοκίνητα είχαν σταματήσει επί του ΒΟΑΚ, με τους οδηγούς να προσπαθούν να πιάσουν το 9 μηνών κουτάβι που έψαχνε τρόπο διαφυγής. Υπό τον φόβο να προκληθεί κάποιο τροχαίο και το μικρόσωμο σκυλί να σκοτωθεί, οι οδηγοί τράβηξαν χειρόφρενο, διέκοψαν την κυκλοφορία και προσπάθησαν να ηρεμήσουν τη «Ρίτα».

Όταν πια ένας οδηγός κατάφερε να πιάσει το κουτάβι, βρήκε τα στοιχεία της ιδιοκτήτριάς στο λουρί και η γυναίκα ειδοποιήθηκε να παραλάβει το κατοικίδιο που και εκείνη έψαχνε, καθώς είχε αντιληφθεί ότι το σκυλί είχε φύγει από το σπίτι.

Το κουτάβι παρέμεινε στο αυτοκίνητο της Τηλεόρασης CRETA, με τυχερή την δημοσιογράφο Μαρία Μαυρομάτη, στην αγκαλιά της οποίας βρισκόταν η Ρίτα μέχρι να έρθει η ιδιοκτήτριά της.

Δείτε το video: