9 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Θες να δεις κάτι για να χαλαρώσεις; Βάλε μία από τις εννιά ταινίες που έχουμε να σου προτείνουμε.

«Ρίο 2» (2014) σκηνοθεσία Κάρλος Σαλντανχα

Οι Μπλου, η Τζούελ και τα τρία τους παιδιά ζουν στη μαγευτική πόλη του Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Όλα είναι ήρεμα και ήσυχα μέχρι που η Τζιουελ μαθαίνει ότι δεν είναι οι τελευταίοι μπλέ Μακάο επί γης, αποφασίζει ότι το καλύτερο για τα παιδιά είναι να μεγαλώσουν στη φύση, ανάμεσα στο είδος τους και κοντά στις ρίζες τους, γιατί τώρα πιο πολύ μοιάζουν με άνθρωποι παρά με πουλιά.

Όλη η οικογένεια λοιπόν μετακομίζει στον Αμαζόνιο παρά τις επιφυλάξεις του Μπλου.

Ο Μπλου στον Αμαζόνιο θα γνωρίσει για πρώτη φορά τον πεθερό του, θα προσπαθήσει να ταιριάξει με τους νέους γείτονες και να προσαρμοστεί στη νέα καθημερινότητά του, ενώ παράλληλα αρχίζει να ανησυχεί για τη ζωή της Τζούελ και των παιδιών του μέσα στην άγρια φύση.

Στην ελληνική μεταγλώττιση, με τις φωνές των: Δημήτρης Παπαδάτος (Μπλου), Μαρίνα Τσιγoνάκη (Τζούελ), Πηνελόπη Σκαλκώτου (Κλάρα/πράσινο πουλί), Πωλίνα Ευαγγέλου (Μπία), Αρσένιος Χαλκιόπουλος (Τιάγκο/Φερνάντο), Φώτης Πετρίδης (Νίκο), Πέτρος Δαμουλής (Μεγάλο Αφεντικό), Αργύρης Παυλίδης (Εντουάρντο), Σπύρος Ζουπάνος (Πέντρο), Νίκος Νίκας (Ραφαέλ), Κλεοπάτρα Μάρκου (Κάρλα), Βασίλης Μήλιος (Λουίζ), Μαρία Ζερβού (Λίντα), Ηλίας Ζερβός (Τούλιο), Θανάσης Κουρλαμπάς (Νάιτζελ), Χαρά Κεφαλά (Γκάμπι), Χρύσα Διαμαντοπούλου (θεία Μίμη), Πάρης Λύκος (Ρομπέρτο), Βίκυ Νικολαΐδου (Εύα), Αλέξανδρος Κομπόγιωργας (Φελίπε), Κώστας Αποστολίδης, Γιάννης Δρίτσας, Πάνης Καλοφωλιάς, Λένα Μαραβέα, Γιώργος Σκουφής.

 Με τις φωνές των: Τζέσι Άιζενμπεργκ, Αν Χάθαγουεϊ, Λέσλι Μαν, Τζεμέιν Κλεμέντ, Τζορτζ Λόπεζ και Τζέιμι Φοξ

*Alpha, Κυριακή 09/04, στις 21:40

«Ραντεβού στον Αέρα» (1966) σκηνοθεσία Γιάννης Δαλιανίδης

Ελληνική Ταινία Κωμωδία – Στο Παρίσι γίνεται διαγωνισμός για την ανάδειξη της “Μις Ευρώπη” και η Τζένη (Ρένα Βλαχοπούλου) συνοδεύει την αδελφή της, Μαίρη (Ελένη Προκοπίου), η οποία λαμβάνει μέρος στο διαγωνισμό.

Όταν χάνει τον τίτλο, η Τζένη γίνεται έξαλλη και επιστρέφουν στην Αθήνα. Στο μεταξύ η Μαίρη γνωρίζει και ερωτεύεται τον Δημήτρη (Αντρέας Ντούζος), ο οποίος όμως αναχωρεί ξαφνικά για την Ελλάδα.

Λίγο αργότερα ο Δημήτρης, που υπηρετεί στην αεροπορία, μαζί με δύο φίλους του σμηνίτες (Κώστας Βουτσάς & Γιάννης Βογιατζής-τραγουδιστής), θα συναντήσει την Μαίρη μαζί με δύο φίλες της (Μάρθα Καραγιάννη και Χλόη Λιάσκου) και έτσι θα δημιουργηθούν τρία ζευγάρια ερωτευμένων. Οι σμηνίτες για να μπορούν να βλέπονται συχνότερα με τις κοπέλες τους πείθουν τον διοικητή τους να διοργανώσουν μια παράσταση για την αεροπορία, στην οποία του υπόσχονται ότι θα συμμετέχει και η αγαπημένη του ηθοποιός, Ρένα Βλαχοπούλου.

Έτσι πείθουν την Τζένη, την αδελφή της Μαίρης, η οποία μοιάζει εκπληκτικά με την γνωστή ηθοποιό, να υποδυθεί την Βλαχοπούλου.

Εκεί αρχίζει ένα ερωτικό γαϊτανάκι, όπου την Τζένη την ερωτεύεται ένας αξιωματικός της Αεροπορίας (Γιάννης Βογιατζής), ο οποίος νομίζει ότι πρόκειται για τη μεγάλη σταρ.

Παίζουν: Ρένα Βλαχοπούλου, Κώστας Βουτσάς, Μάρθα Καραγιάννη, Ανδρέας Ντούζος, Χλόη Λιάσκου, Αννίτα Δαλέζιου, Ελένη Προκοπίου, Γιάννης Βογιατζής.

*Ant1, Κυριακή 09/04, στις 22:00

«Μικρά Όμορφα Άλογα» (2020) σκηνοθεσία Μιχάλης Κωνσταντάτος

Δραματική – Μετά από μία απότομη αλλαγή στη ζωή τους, η Αλίκη και ο Πέτρος βρίσκουν πρόσκαιρο καταφύγιο σε μια μικρή παραθαλάσσια επαρχιακή πόλη μαζί με τον μικρό τους γιο, Παναγιώτη.

Και οι δύο έχουν βρει προσωρινές δουλειές, μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου να επιστρέψουν γρήγορα και μόνιμα στην Αθήνα.

Η Αλίκη όμως αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι το σχέδιο τους δεν λειτουργεί ή ακόμα χειρότερα ότι μπορεί καν να μην υπάρχει.

Ο Πέτρος αντιλαμβάνεται την συναισθηματική απομάκρυνσή της ως μια σιωπηρή αποδοκιμασία για αυτά που δεν μπορεί να προσφέρει.

Η απόσταση ανάμεσά τους μεγαλώνει επικίνδυνα κι οι δυο τους κινδυνεύουν να παγιδευτούν σε έναν ιστό από ψέματα που οι ίδιοι έφτιαξαν.

Παίζουν: Γιώτα Αργυροπούλου, Δημήτρης Λάλος, Κατερίνα Διδασκάλου, Αλέξανδρος Καραμούζης, Κώστας Ανταλόπουλος, Δημήτρης Καπετανάκος, Αντώνης Μυριαγκός, Βίκυ Παπαδοπούλου, Κώστας Λάσκος, Θανάσης Νάκος, Θάλεια Πακαώστα και ο Δημήτρης Καταλειφός.

*ΕΡΤ2, Κυριακή 09/04, στις 23:20

«Το Λάθος Θύμα» (2015) σκηνοθεσία Φουάντ Μικάτι

Μυστηρίου – Μια νοσοκόμα, η Μιράντα Γουέλς, βγαίνει τυφλό ραντεβού, αλλά ο άντρας που εμφανίζεται καταλήγει να τη βιάσει και να τη χτυπήσει άσχημα μέσα στο σπίτι της. Η Μιράντα καταφέρνει να τον αναγνωρίσει και η αστυνομία τον βάζει πίσω από κάγκελα.

Μετά από αυτό το περιστατικό, η ζωή της θα διαλυθεί και η ίδια θα πέσει σε σοβαρή κατάθλιψη.

Πολύ αργότερα, θα ανακαλύψει ότι ο βιαστής της κρατείται σε μια φυλακή κοντά στην περιοχή που μένει και ξεκινάει να τον επισκέπτεται…

Παίζουν: Ρόζαμουντ Πάικ, Σάιλο Φερνάντεζ, Νικ Νόλτε, Κάμριν Μαινχάιμ

*Star, Κυριακή 09/04, στις 23:30

«Από Το Παρίσι Με Αγάπη» (2010) σκηνοθεσία Πιερ Μορέλ

Δράσης  Περιπέτεια – Η ταινία From Paris with Love ξεκινά με τον Τζέιμς (Τζόναθαν Ρις Μάγιερς), ο οποίος εργάζεται ως γραφιάς στην πρεσβεία των ΗΠΑ στο Παρίσι. Είναι απογοητευμένος από τη δουλειά του και ονειρεύεται να περάσει στον κόσμο της διπλωματίας.

Η ευκαιρία που περιμένει θα του δοθεί όταν του αναθέτουν να συνεργαστεί με τον Τσάρλι Γουάξ (Τζον Τραβόλτα), έναν πράκτορα με ανεξέλεγκτες μεθόδους και απρόβλεπτη προσωπικότητα.

Ο Τσάρλι Γουάξ είναι ένας πράκτορας μάχης με έφεση στη βία. Είναι θρασύς, παρορμητικός και απερίσκεπτος, αλλά και εξαιρετικά αποτελεσματικός όταν πρόκειται να σταματήσει τρομοκράτες.

Μαζί, ο Τζέιμς και ο Τσάρλι πρέπει να αποκαλύψουν μια μεγάλη τρομοκρατική συνωμοσία που απειλεί να σπείρει τον όλεθρο στο Παρίσι. Στην πορεία των ερευνών τους, ανακαλύπτουν ένα πολύπλοκο δίκτυο εγκληματιών και διεφθαρμένων κυβερνητικών αξιωματούχων, οι οποίοι είναι όλοι στο κόλπο.

Για να γίνουν τα πράγματα χειρότερα, ο Τζέιμς και ο Τσάρλι γίνονται στόχος των τρομοκρατών και πρέπει να παλέψουν για τη ζωή τους.

Παίζουν: Τζον Τραβόλτα, Τζόναθαν Ρις Μάγιερς, Κάσια Σμουτνιακ, Άμπερ Ρόουζ Ρίβα, Ζουλιέν Χάγκνερι

*Ant1, Κυριακή 09/04, στις 00:00

«SOS Έρχονται οι Βρετανοί» (2018) σκηνοθεσία Τζέιμς Χάσλαμ

Κωμωδία – Η Χάριετ και ο Πίτερ, ένα εκκεντρικό ζευγάρι Βρετανών, δεξιοτέχνες στην απάτη, θέλουν να ξεφύγουν από την αδίστακτη γκάγκστερ Ίρινα, στην οποία χρωστάνε πολλά λεφτά μετά από κάποιες «άτυχες» επενδύσεις σε τυχερά παιχνίδια.

Αποφασίζουν να ταξιδέψουν στο Λος Άντζελες για να διαφύγουν και εκεί στήνουν μια νέα κομπίνα, επιχειρώντας να κλέψουν μεγάλης αξίας κοσμήματα, χωρίς να γνωρίζουν ότι η Ίρινα βρίσκεται στα ίχνη τους, με απρόβλεπτες συνέπειες και ξεκαρδιστικά αποτελέσματα

Παίζουν: Αλις Ιβ, Πάρκερ Πόουζι, Ουμα Θέρμαν, Τιμ Ροθ, Σοφία Βεργκάρα

*Star, Κυριακή 09/04, στις 01:30

«Killers Anonymous» (2019) σκηνοθεσία Μαρτίν Όουεν 

Αστυνομική Δράσης Μυστηρίου – Η ταινία αφορά μια ομάδα υποστήριξης δολοφόνων, η οποία πραγματοποιεί τακτικές συναντήσεις, με τους δολοφόνους να παίρνουν έναν ασφαλή χώρο για να μοιραστούν την εμπιστοσύνη τους και τους λογαριασμούς των παραβάσεών τους.

Όταν ένας εξ αυτών αποτυγχάνει να δολοφονήσει ένα γερουσιαστή έρχονται αντιμέτωποι με την προδοσία.
Το ερώτημα πλέον είναι ποιος μπορεί να εμπιστευτεί ποιον και ποιος τους έχει προδώσει.

Παίζουν: Γκάρυ Όλντμαν, Τζέσικα Άλμπα, Ελίζαμπεθ Μόρις, Ράιαν Νικόλ Μπράουν, Κιθ Μέισον, Τόμι Φλάναγκαν.

*Alpha, Κυριακή 09/04, στις 01:30

«Max Payne» (2008) σε σκηνοθεσία Τζον Μουρ

Περιπέτεια – Ο Max Payne είναι ένας σκληροτράχηλος αστυνομικός που αναζητά τους δολοφόνους της οικογένειάς του και του συναδέλφου του. Στο δρόμο για την εκδίκηση θα περιπλανηθεί σε σκοτεινούς δρόμους και πλησιάζοντας την αλήθεια, θα βρεθεί σύντομα αντιμέτωπος με υπερφυσικές δυνάμεις.

Παίζουν: Μαρκ Γουόλμπεργκ Μίλα Κούνις Όλγα Κουριλένκο Μπο Μπρίτζες

*Open, Κυριακή 09/04, στις 02:00

«Σκέτο Ζώον» (2001) σκηνοθεσία Λουκ Γκρίνφιλντ

Κωμωδία – Ο Μάρβιν, ένας ταπεινός υπαλληλάκος, δεν διαθέτει τα απαραίτητα προσόντα για να τελειώσει τη Σχολή της Αστυνομίας, εκπληρώνοντας έτσι το όνειρο μιας ολόκληρης ζωής. Μια μέρα, η τύχη του χαμογελά, όταν… τραυματίζεται σοβαρά σ’ ένα τροχαίο ατύχημα!

Ο Δρ. Γουάιντερ, ο εκκεντρικός γιατρός που τον κουράρει, χρησιμοποιεί κρυφά όργανα ζώων, η μεταμόσχευση των οποίων θα τον κάνει άλλον «άνθρωπο»! Με την ενέργεια που του δίνει ο νέος υπερφυσικός «εξοπλισμός» του, ο Μάρβιν αφήνει πίσω του τις αδυναμίες του παρελθόντος και γίνεται αυτομάτως το νέο είδωλο του αστυνομικού σώματος, απολαμβάνοντας, μαζί με τη φήμη, και την αγάπη της Ριάνα.

Όλα πάνε καλά, μέχρι τη στιγμή που τα ζωώδη ένστικτα του ήρωα, κυριεύουν το σώμα του τη λάθος ώρα, προκαλώντας μια σειρά από τραγελαφικές καταστάσεις. Η ζωή του έχει γίνει αληθινός…. ζωολογικός κήπος!

Παίζουν: Ρομπ Σνάιντερ, Κόλιν Χάσκελ, Τζον Σ. ΜακΓκίνλεϊ, Μάικλ Κέιτον, ‘Εντουαρντ ‘Ασνερ.

*Mega, Κυριακή 09/04, στις 02:30