«Λίγη ώρα οι Χριστιανοί μας δεν μπορούν να συντροφεύσουν τον Αναστάντα;», διερωτήθηκε ο μητροπολίτης Σερβιών και Κοζάνης Παύλος
Την ενόχλησή του για το άδειασμα από κόσμο της εκκλησίας μετά την Ανάσταση έδειξε ο μητροπολίτης Σερβιών και Κοζάνης Παύλος.
Όπως καταγράφηκε σε βίντεο του kozanimedia, ο ιεράρχης απευθυνόμενος σε όσους είχαν παραμείνει στην εκκλησία αναφέρθηκε σε εκείνους που έφυγαν μετά το «Χριστός Ανέστη» λέγοντας πως:
«Λίγη ώρα οι Χριστιανοί μας δεν μπορούν να συντροφεύσουν τον Αναστάντα; Πήγαν να χάψουν, μπας και νήστεψαν, τέλος πάντων» κάνοντας μάλιστα και τη χαρακτηριστική κίνηση με τα χέρια του.




![Καστοριά – Ζαρκάδι ξέφυγε από τρεις αρκούδες – [video]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/04/vd_300426-218x150.jpg)

![Καθαριότητα στον Αη-Θανάση και στη Μαυριώτισσα από τους Φίλους του Περιβάλλοντος Καστοριάς – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/04/fpk_300426-218x150.jpg)













