Στο Cessna Skyhawk επέβαιναν συνολικά τέσσερα άτομα
Ανατριχίλα προκαλεί το βίντεο επιβάτη ενός Cessna Skyhawk που κατέγραψε τη στιγμή που το μικρό αεροσκάφος συνετρίβη σε δρόμο στον Παναμά ανήμερα της Πρωτομαγιάς.
Στο βίντεο ακούγεται η μηχανή του αεροσκάφους να «υποφέρει» πριν τελικά το αεροσκάφος να πραγματοποιήσει «σκληρή» προσγείωση σε έναν δρόμο κοντά στο αεροδρόμιο έξω από την πόλη του Παναμά.
Σύμφωνα με τις αρχές του Παναμά το αεροπλάνο είχε απογειωθεί από περιοχή της χώρας που ζουν αυτόχθονες και συνετρίβη κοντά σε σχολείο. Λόγω της αργίας, όμως, ο δρόμος ήταν άδειος και γι’ αυτό αποφεύχθηκε μεγαλύτερη τραγωδία.
Στο μικρό αεροσκάφος επέβαιναν τέσσερα άτομα για τα οποία δεν υπήρξε κάποια πληροφορία ότι τραυματίστηκαν από τη συντριβή.
Δείτε το video:


![Πολική νύχτα στην Αλάσκα – Ο ήλιος στην πόλη Utqiagvik θα ξαναβγεί 22 Ιανουαρίου 2026 – [video]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/11/arth_201125-218x150.jpg)










![“Μια Πόλη για Όλους” – Μια εκδήλωση με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/12/arth_051225-100x70.jpg)




![Νεκροταφείο πλεούμενων η οδός Μαυριωτίσσης Καστοριάς – [photos]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/09/vrk_230925-4-100x70.jpg)

