Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα του Ερυθρού Σταυρού και της Ερυθράς Ημισελήνου

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΡΥΘΡΑΣ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΥ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 7 Μαΐου 2023 στη κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Δημοτικού Μεγάρου Καστοριάς, η εκδήλωση που διοργάνωσε το Περιφερειακό τμήμα του Ερυθρού Σταυρού Καστοριάς με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Ερυθρού Σταυρού και της Ερυθράς Ημισελήνου.

Ο Πρόεδρος του τμήματος Ιατρός κ. Σπύρου Συμεών στην ομιλία του, αναφέρθηκε στη πολύτιμη συμβολή του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, αναλύοντας με χρονολογική σειρά τα γεγονότα στα οποία έδωσε το παρόν του ο Ε.Ε.Σ σε περιόδους πολέμων, κακουχιών, θεομηνιών, σεισμών, πυρκαγιών, φυσικών καταστροφών, διαδραματίζοντας ένα ρόλο πρωταρχικό στην ανακούφιση των συνανθρώπων που επλήγησαν από αυτά τα γεγονότα.

Τέλος ο Πρόεδρος αναφέρθηκε στο έργο του επιτελεί το τοπικό τμήμα του Ερυθρού Σταυρού Καστοριάς στη κοινωνία, με το Τμήμα Τομέα Υγείας που διατηρεί, με την Ομάδα των Σαμαρειτών-Διασωστών, κσθώς και στη πολύτιμη συνδρομή των Εθελοντών και των απλών πολιτών που συνεισφέρουν με τον τρόπο τους στην κοινωνία.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και εξέδραΜπορεί να είναι εικόνα 9 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και κείμενοΜπορεί να είναι εικόνα 14 άτομα και κείμενοΜπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα