Το Μουσικό Σχολείο συμμετείχε στο φεστιβάλ “Ξάνθη, πόλις Ονείρων Μουσικών Σχολείων” – [video-φωτο]

Μια υπέροχη γιορτή, την πρώτη εβδομάδα του Μάη, επισφραγίστηκε το Σάββατο το απόγευμα, μπροστά από το Δημαρχείο της Ξάνθης, με τη συναυλία όλων των μαθητών, Ελλήνων και ξένων, που συμμετείχαν στην όγδοη διοργάνωση «Ξάνθη, Πόλις Ονείρων Μουσικών Σχολείων».

Περί τους 1200 μαθητές, από 19 Μουσικά Σχολεία της χώρας και τέσσερα, από πόλεις της Ισπανίας, Ιταλίας, Ρουμανίας και Τουρκίας, «πλημμύρισαν» για μια εβδομάδα την πόλη με τις μουσικές, τη νεανική τους αύρα, την ορμή και τα φωτεινά τους χαμόγελα.

Το Μουσικό Σχολείο Καστοριάς συμμετείχε στο φεστιβάλ “Ξάνθη, πόλις Ονείρων Μουσικών Σχολείων”. Μαθητές των Α΄ και Β΄ τάξεων Γυμνασίου, με τους εκπαιδευτικούς τους, παρακολουθούν βιωματικά εργαστήρια μουσικής υπό τη διεύθυνση του κ. Κυπουργού και συμμετέχουν στη μεγάλη Συναυλία όλων των Μουσικών Σχολείων στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης.

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και πλήθος

 

Μπορεί να είναι εικόνα 12 άτομα, βιολί, φλάουτο, ακορντεόν, τρομπέτα και κλαρινέτοΜπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, φλάουτο, βιολί, όμποε, ακορντεόν, κλαρινέτο και άρπα

Δείτε το video: