Συμμετοχή αθλητών του Ν.Ο. Καστοριάς στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Εφήβων

Για την πόλη Μπριβ της νοτιοδυτικής Γαλλίας , μέσω Παρισιού και Μπορντό, αναχώρησε χθες το πρωί η Εθνική ομάδα Κωπηλασίας προκειμένου να πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Μαΐου.

Την Ελληνική ομάδα αποτελούν 23 αθλητές κι αθλήτριες που συνθέτουν 8 πληρώματα ενώ στα αξιοσημείωτα είναι η παρουσία τεσσάρων πληρωμάτων σε τετράκωπες βάρκες και τετραπλά. Συνολικά στη διοργάνωση θα πάρουν μέρος πληρώματα από 26 χώρες της Ευρώπης.

Από τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς συμμετέχει ο Ντίκος Αντώνης, στο αγώνισμα του διπλού σκιφ εφήβων, με πλήρωμα τον Παπάζογλου Δημήτρη του Ναυτικού Ομίλου Σαλαμίνας, καθώς και οι Παπαϊωάννου Δήμητρα και Χριστίνα, στο αγώνισμα της τετρακώπου άνευ, με πλήρωμα τις Σωτηρία Μιχαηλίδη και Ευθυμία Κουκλουμπέρη από τον Ναυτικό Όμιλο Βόλου Αργοναύτες.

Τους αθλητές συνοδεύουν ο τεχνικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας Τζιάνι Ποστιλιόνε , οι ομοσπονδιακοί προπονητές Γιώργος Φώτου , Γιάννης Τσαλούχος, ο γιατρός της ΕΚΟΦΝΣ Δρ. Γιάννης Χριστογιάννης ενώ αρχηγός της αποστολής το μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας και έφορος Ανάπτυξης Θεοδώρα Κιφωνίδου.

Στα αξιοσημείωτα της διοργάνωσης το γεγονός πως η ιστοσελίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στην αναφορά της για τα πληρώματα που αποτελούν φαβορί για διάκριση στο φετινό Ευρωπαϊκό κάνει ειδική μνεία στο ελληνικό διπλό των Παπάζογλου-Ντίκου.

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία σε όλους του Έλληνες κι Ελληνίδες αθλητές κι αθλήτριες και ιδιαίτερα στους αθλητές/τριες του Ντίκο Αντώνη, Παπαϊωάννου Δήμητρα και Χριστίνα.

Ακολουθούν χαρακτηριστικές φωτογραφίες από την αναχώρηση της Εθνικής μας ομάδας, καθώς και από τους αθλητές/τριες του Ν.Ο.Κ.

Η Εθνική μας ομάδα Εφήβων/Νεανίδων αναχωρεί για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας στο Μπριβ της Γαλλίας.