Η Μυρσίνη Σαρρή από το Άργος Ορεστικό πολυτιμότερη (mvp) παίκτρια μπάσκετ στη Βόρεια Ελλάδα

Η Μυρσίνη Σαρρή από το Άργος Ορεστικό αναδείχθηκε πολυτιμότερη (mvp) παίκτρια μπάσκετ στη Βόρεια Ελλάδα

Η Μυρσίνη Σαρρή έλαβε μέρος στους προκριματικούς αγώνες μπάσκετ κορασίδων και προκρίθηκε με την ομάδα της, Ηρακλή Κοζάνης, στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μπάσκετ Κορασίδων, όπου θα συμμετέχουν οι 8 καλύτερες ομάδες της Ελλάδος με σκοπό την κατάκτηση του τίτλου του Πρωταθλητή Ελλάδος !!!

Η Τελική Φάση θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο 15ημερο του Ιουνίου σε περιοχή που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη και οι ομάδες που έχουν πάρει την πρόκριση είναι: Παναθηναϊκός, Εσπερίδες Καλλιθέας, Άρης Θεσσαλονίκης, Κρόνος Αγίου Δημητρίου, Πελασγός Μεγαλόπολης, ΟΑ Χανίων, ΠΑΣ Γιάννινα και Ηρακλής Κοζάνης.

Πολυτιμότερη (mvp) παίκτρια της προκριματικής φάσης για τη Βόρεια Ελλάδα αναδείχθηκε η Μυρσίνη Σαρρή. Στον αγώνα με την Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης (όπου κρίθηκε η πρόκριση στην Τελική φάση) ήταν η πρώτη σκόρερ του αγώνα με 15 πόντους και έδωσε σημαντική ώθηση στην ομάδα της.

Η ομάδα του Ηρακλή Κοζάνης έδειξε μεγάλη ωριμότητα στα τρία παιχνίδια της προκριματικής φάσης και είχε τον χαρακτήρα και την εμπειρία για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των δυνατών αναμετρήσεων.

Για την ιστορία, τα αποτελέσματα των αγώνων ήταν:

Πιερικός Αρχέλαος – Ηρακλής Κοζάνης 51 – 54

Ηρακλής Κοζάνης – Ιερισσός 81 – 46

Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης – Ηρακλής Κοζάνης 35 – 57

Η Μυρσίνη Σαρρή ξεκίνησε το μπάσκετ από τις ακαδημίες του Άργους Ορεστικού και το καλοκαίρι του 2022 πήρε μεταγραφή στον Ηρακλή Κοζάνης.

Με τον Ηρακλή Κοζάνης κατέκτησε το Πρωτάθλημα Νεανίδων και το Πρωτάθλημα Κορασίδων της ΕΚΑΣΔΥΜ το 2023. Επίσης εκτός από το πανελλήνιο πρωτάθλημα Κορασίδων θα διεκδικήσει με την ομάδα της και την άνοδο στην Α2 Γυναικών !