Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή των Καστοριανών Αστυνομικών στην εθελοντική αιμοδοσία

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή των Καστοριανών Αστυνομικών στην εθελοντική αιμοδοσία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς σήμερα Πέμπτη 25 Μαΐου 2023, που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την κινητή ομάδα αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς και την υποστήριξη της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς, με σκοπό την ενίσχυση του μητρώου εθελοντών αιμοδοτών (Α.Μ 14782) της Ένωσής μας.

Η σημερινή δράση ήταν ξεχωριστή, καθώς πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του νέου Αστυνομικού Μεγάρου όπου ακόμα και πολίτες, οι οποίοι έτυχε να βρίσκονται στο Μέγαρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς, μετέβησαν στον 3ο όροφο για να συμμετέχουν στην εθελοντική αιμοδοσία!

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας ευχαριστεί θερμά, τον Διευθυντή της Δ.Α Καστοριάς για την παραχώρηση του χώρου όπου πραγματοποιήθηκε η εξόρμηση, την προϊσταμένη και το προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς και ιδιαίτερα τη Γιατρό με τις νοσηλεύτριες που διαχειρίστηκαν τη σημερινή αιμοδοσία. Επιπρόσθετα δεν μπορούμε να παραλείψουμε και όλους τους συναδέλφους και φίλους, οι οποίοι στάθηκαν για ακόμα μια φορά δίπλα μας σ΄ αυτή την πρωτοβουλία του Σωματείου μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

-Ο-
Πρόεδρος
ΣΠΥΡΙΔΗΣ Ιωάννης

-Ο-
Γενικός Γραμματέας
ΤΟΤΟΝΙΔΗΣ Μηνάς