Έδωσε Πανελλαδικές ο Αναγνωστόπουλος – Εξετάστηκε στο θέμα για τη βία κατά των γυναικών

Το βράδυ της Πέμπτης οργανώθηκε έκτακτη μεταγωγή του Αναγνωστόπουλου από τον ΚΟρυδαλλό στις φυλακές Μαλανδρινού για να συμμετάσχει στις Πανελλαδικές

Κανονικά συμμετείχε σήμερα στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, παρά την αρχική εκτίμηση ότι δεν θα ήταν εφικτό να τα καταφέρει, καθώς συνεχίζεται στο Εφετείο η δίκη για την δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά.

Ο Αναγνωστόπουλος – που έχει στόχο να εισαχθεί στη Νομική – μεταφέρθηκε χθες βράδυ, με έκτακτη μεταγωγή, από τον Κορυδαλλό στις φυλακές Μαλανδρινού, όπου είχε στηθεί ειδικό εξεταστικό κέντρο για τους κρατούμενους. Παρουσία δύο επιτηρητών, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν Κράουτς, ο οποίος εξετάστηκε στη Νεοελληνική γλώσσα και Λογοτεχνία έλαβε το θέμα, το οποίο, μάλιστα, αφορούσε τη βία κατά των γυναικών και τον φεμινισμό!

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Κωνσταντίνος Δούνας, Διευθυντής Δευτεροβάθμιάς Εκπαίδευσης Φωκίδας ο Αναγνωστόπουλος ήταν συνεργάσιμος κατά τη διάρκεια της τρίωρης εξέτασης και όλα κύλησαν ομαλά.