Άνοιξαν πρίν από λίγη ώρα οι πόρτες στο Χωριό του Αϊ Βασίλη, στην πλατεία της Χώρας… όπου γέμισε με παιδιά όλων των ηλικιών!

Στο σπίτι του Αϊ Βασίλη είχαν την ευκαιρία μικροί και μεγάλοι να φωτογραφηθούν μαζί του, ενώ έξω από το σπίτι ήταν τα ξωτικά του Αϊ Βασίλη όπου διασκέδασαν τα παιδιά!

Πλούσια χριστουγεννιάτικη αγορά με γλυκά, ζαχαρωτά,αλλά και κρασί Σιάτιστας που απόλαυσαν όσοι παραβρέθηκαν στο «Χωριό του Αϊ Βασίλη»











![Ιχνηλατώντας το μοναδικό Σπήλαιο του Δράκου στην Καστοριά – [video]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/03/vd_140326-100x70.jpg)





![Oι Τσιπουράδες της Καστοριάς με τα καλύτερα τσίπουρα στον κόσμο – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/02/mpouzeria_26-100x70.jpg)
![Παραδοσιακά γιόρτασαν οι Παλιοί Πρόσκοποι & οι Φίλοι Περιβάλλοντος Καστοριάς – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/02/prsk_230226-100x70.jpg)

