Θεατρική παράσταση “XeCovid… για πάντα!” στο Άργος Ορεστικό

Αγαπητοί μας φίλοι, μικροί και μεγάλοι!

Το θεατρικό έργο, «XeCOVID… για πάντα!», είναι μια επιθεώρηση με τέσσερις διαφορετικές ιστορίες. Και οι τέσσερις έχουν αναφορά στα δύσκολα χρόνια του κορωνοϊού.

Μόλις αρχίσαμε να διαπιστώνουμε ότι ο κορωνοϊός «πνέει τα λοίσθια», σκεφτήκαμε πως είναι ευκαιρία να ξεχάσουμε αυτά που μας πόνεσαν. Είπαμε να τα διακωμωδήσουμε με όσο χιούμορ και ερμηνευτικό ταλέντο διαθέτουμε.

            Αν μας κάνετε την τιμή να έρθετε, θα σας θυμίσουμε στιγμές από τις δύσκολες εκείνες μέρες του φόβου, της άγνοιας και της παλινωδίας, αλλά με τον δικό μας τρόπο! Είπαμε, θέλουμε να σας προκαλέσουμε δάκρυα γέλιου και όχι πόνου.

Ελάτε να μας παρακολουθήσετε την Κυριακή11 Ιουνίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Άργους Ορεστικού στις 8:15μμ (ξεχάστε τα ακαδημαϊκά τέταρτα). Για να μη νιώθετε μόνοι, κοιτάξτε να πείσετε τους γνωστούς και τους φίλους, να σας ακολουθήσουν.

Στην είσοδο της αίθουσας μην προσπεράσετε αδιάφορα τον κουμπαρά της αλληλεγγύης. Με τα κέρματα της αγάπης σας, θα ενισχύσουμε τα κοινωνικά παντοπωλεία Άργους Ορεστικού και Καστοριάς. Αν βέβαια δεν έχετε ψιλά, μην αγχώνεστε… δεχόμαστε και χαρτονομίσματα!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά:

  • τον Δήμο Άργους Ορεστικού, συνδιοργανωτή της  εκδήλωσης, ο οποίος μας παραχώρησε δωρεάν την αίθουσα (και αυτή τη φορά).
  • τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για τη διαρκή και πάντα πρόθυμη αρωγή.
  • Τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Καστοριάς για την ενοικίαση της ηχητικής εγκατάστασης.

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε. Σας υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ό, τι καλύτερο, ώστε να περάσετε καλά!

Με εκτίμηση

Οι μαθητές της ΣΤ2΄
του 9ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς