Ιπτάμενος σκίουρος προσποιείται τον πεθαμένο για να τον προσέξει ο ιδιοκτήτης του – [video]

Viral το βίντεο με την απίθανη παράσταση του τρωκτικού

Θα μπορούσε κάλλιστα να πάρει Όσκαρ αφού οι υποκριτικές του ικανότητες αγγίζουν το άριστα. Φανταστείτε έναν ιπτάμενο σκίουρο στην Ταϊλάνδη, ο οποίος νιώθει ότι ο ιδιοκτήτης του δεν του δίνει καμία σημασία καθώς ασχολείται με άλλα πράγματα.

Το τρωκτικό, όπως άλλωστε δείχνει και το βίντεο που έχει ανέβει στα social media, προσποιείται ότι έχει πεθάνει αλλά ο τρόπος που το κάνει είναι απίστευτος.

Το σχετικό βίντεο δείχνει κάθε στάδιο του συναρπαστικού… δράματος του ιπτάμενου σκίουρου, καθώς παριστάνει τον πεθαμένο.

Το τρωκτικό εντοπίζει το… όπλο του εγκλήματος, δηλαδή μια σκούπα και τη σπρώχνει για να πέσει στο πάτωμα.

Αφού είδε όμως ότι η σκούπα δεν έπεσε στο έδαφος με τρόπο που θα μπορούσε να του στερήσει τη ζωή, το τρωκτικό είχε μία άλλη φαεινή ιδέα.

Μπήκε κάτω από το κοντάρι της σκούπας και μετά από μεγάλη προσπάθεια, βρήκε τελικά την κατάλληλη θέση που θα ήταν πιο πειστική για τον θάνατό του.

Αποφάσισε να βάλει το κοντάρι της σκούπας πάνω στον λαιμό του.

Το επόμενο βήμα του ήταν να ανοίξει τα χέρια του και να παραμένει ακίνητος για αρκετή ώρα περιμένοντας να τον εντοπίσει ο ιδιοκτήτης του. Υπάρχουν βέβαια κάποιες στιγμές, όπως φαίνεται άλλωστε και από το βίντεο, που ο σκίουρος ψάχνει ο ταλαίπωρος να δει εάν κάποιος έχει προσέξει την ταλαντούχα προσπάθειά του.

Όπως αναφέρει το βρετανικό δημοσίευμα», το σχετικό βίντεο ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις 3 Ιουνίου.

Στο Twitter, πολλοί είναι οι χρήστες που ξεσπούν σε γέλια βλέποντας την δραματική προσπάθεια του τρωκτικού να προσελκύσει το ενδιαφέρον του ιδιοκτήτη του.

Μέχρι σήμερα, το βίντεο έχει συγκεντρώσει πάνω από 21 εκατομμύρια προβολές, γράφει η «Daily Mail».

«Λατρεύω το πώς ελέγχει για να δει αν είναι ακόμα εκεί (ο ιδιοκτήτης του)», γράφει ένας χρήστης.
«Αυτό είναι τόσο καλό…θέλω κι εγώ ένα τώρα», λέει ένας άλλος.

Δείτε το video: