11 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Όλες οι ταινίες που θα δούμε σήμερα στην τηλεόραση.

«Πινόκιο» (2019) σε σκηνοθεσία Ματέο Γκαρόν

Φαντασίας – Ο Πινόκιο, μια μαριονέτα, αρχίζει να μιλάει και να συμπεριφέρεται σαν άνθρωπος. Ο δημιουργός του, ο Τζεπέτο, τον έχει σαν γιο του.

Όταν ο Πινόκιο περιπλανηθεί και χάσει το δρόμο του, θα του τύχουν έναν σωρό μπελάδες.

Στο ταξίδι της αναζήτησης του εαυτού του θα έχει για μοναδικό του σύμμαχο μια νεράιδα. Η επιθυμία του Πινόκιο, όμως, να μοιάσει στα υπόλοιπα αγόρια παραμένει.

Παίζουν: Ρομπέρτο Μπενίνι, Φεντερίκο Ιελάπι, Ρόκο Παπαλέο, Μάσιμο Κετσερίνι, Μαρίν Βακτ.

*Open, Κυριακή 09/07 στις 21:00

«The A-Team» (2010) σκηνοθεσία Τζον Κάρναχαν

Δράσης – Η ταινία ακολουθεί τα συναρπαστικά και τολμηρά κατορθώματα μιας δραστήριας ομάδας πρώην στρατιωτών των Ειδικών Δυνάμεων, που κατηγορούνται για ένα έγκλημα, το οποίο δε διέπραξαν. Χρησιμοποιούν τα μοναδικά τους ταλέντα και προσπαθούν να “καθαρίσουν” το όνομά τους και να βρουν τον αληθινό ένοχο.

Ο Χάνιμπαλ Σμιθ, είναι ο άνθρωπος, που σχεδιάζει παράτολμες αποστολές, που απαιτούν σωστό timing και ασυνήθιστες δεξιότητες. Ο Τέμπλετον “Φέις” Πεκ, είναι αυτός, που μπορεί να προμηθεύσει την ομάδα με ό,τι χρειάζεται για τις επικίνδυνες ενέργειές της. Ο Μπ. Α. Μπαράκους, είναι ο οδηγός της ομάδας. Ο Μέρντοκ είναι ένας χαρισματικός πιλότος. Η Τσαρίσα Σόσα, είναι πρώην κοπέλα του Φέις, η οποία τώρα κυνηγά την ομάδα για το έγκλημα, που κατηγορείται. Ο Λιντς, είναι ένας μυστήριος υπάλληλος της CIA, που αποτελεί τον παίκτη-κλειδί στην πιο εκρηκτική αποστολή της ομάδας…

Παίζουν: Λίαμ Νίσον, Μπράντλεϊ Κούπερ, Τζέσικα Μπίελ, Πάτρικ Γουίλσον.

*Star, Κυριακή 09/07 στις 21:00

«Deepwater Horizon» (2016) σκηνοθεσία Πίτερ Μπεργκ 

Δράμα – Στις 20 Απριλίου του 2010, μία από τις μεγαλύτερες οικολογικές καταστροφές συνέβη στο Deepwater Horizon στον Κόλπο του Μεξικό, όταν εξαιτίας μιας βλάβης σε μια πλατφόρμα άντλησης πετρελαίου, προκλήθηκε μια τρομακτική έκρηξη και εκατομμύρια τόνοι πετρελαίου χύθηκαν στη θάλασσα. Η συγκεκριμένη καταστροφή έμελλε να είναι η μεγαλύτερη πετρελαιοκηλίδα στην ιστορία των Η.Π.Α. και από τα 126 μέλη του πληρώματος, που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο σημείο, 11 έχασαν τη ζωή τους και 17 τραυματίστηκαν σοβαρά.

Παίζουν: Μαρκ Γουόλμπεργκ, Κέιτ Χάντσον, Ντίλαν Ο’ Μπράιεν, Κερτ Ράσελ, Τζίνα Ροντρίγκεζ, Τζον Μάλκοβιτς.

*Ant1, Κυριακή 09/07 στις 22:00

«The Bachelor» (2016) σκηνοθεσία Αντώνης Σωτηρόπουλος

Ελληνική Ταινία Κωμωδία – Ένα λάθος της νύφης, φέρνει ξανά μαζί τέσσερις φίλους της καταστροφής. Πέντε άντρες ανεβαίνουν στη Θεσσαλονίκη να τα γκρεμίσουν όλα! Ένας πεθερός μπαίνει σε μια νεκροφόρα με σκοπό να σκοτώσει έναν έρωτα. Μια παλιά ερωμένη χορεύει τάγκο με τις αναμνήσεις της. Ένας γάμος που ματαιώνεται και μια σχέση που ξεκινάει με το πέπλο της νύφης ν’ ανεμίζει στον αέρα της ανεξαρτησίας.

Παίζουν: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Γιάννης Ζουγανέλης, Ευτυχία Φαναριώτη, Νίκος Βουρλιώτης, Κατερίνα Γερονικολού, Θανάσης Βισκαδουράκης, Λευτέρης Ελευθερίου, Γιάννης Αϊβάζης, Αποστόλης Τότσικας, Αγορίτσα Οικονόμου, Τόνια Σωτηροπούλου, Μάνος Ιωάννου, Κόρτνεϊ Πάρκερ, Άρης Πλασκασοβίτης.

*Mega, Κυριακή 09/07 στις 22:20

«Ο Χαμένος Θησαυρός του Χουρσίτ Πασά» (1995) σκηνοθεσία Σταύρος Τσιώλης

Δραματική Ελληνική Ταινία Κομεντί – Στις 29 Ιανουαρίου του 1993 δραπέτευσαν από τις φυλακές Κορυδαλλού ογδόντα κατάδικοι.

Όλα άρχισαν όταν ο Βασίλης, δραπετεύοντας για να συναντήσει την αγαπημένη του στην Αμαλιάδα, ξέχασε την πόρτα της φυλακής ανοιχτή. Σιγά σιγά το δρόμο προς την ελευθερία βρήκαν άλλοι εβδομήντα εννέα.

Η ταινία παρακολουθεί τους έντεκα από αυτούς, οι οποίοι καταφεύγουν στην Πελοπόννησο, για να αναζητήσουν το χαμένο θησαυρό του στρατηγού Χουρσίτ Πασά.

Η αναζήτηση του θησαυρού γίνεται αιτία διχασμού, συγκρούσεων και χωρισμών.

Παίζουν: Μάκης Κοντιζάς, Μήτσος Καραμήτζος, Αργύρης Μπακιρτζής, Χάρης Μιχαλογιαννάκης, Πέτρος Καλογερόπουλος, Δήμος Καμποτιάτης, Γιώργης Παναγιωταράκος, Αλέκος Βαρανάκης, Παναγιώτης Μαρματζάκος, Τάκης Μόσχος, Τάκης Πανταβός

*ΕΡΤ2, Κυριακή 09/07 στις 22:45

«Η Κοκκινοσκουφίτσα» (2011) σε σκηνοθεσία Κάθριν Χάρντγουϊκ

Θρίλερ – Για δεκαετίες, οι κάτοικοι του χωριού Ντάγκερχορν έχουν καταφέρει να συνυπάρχουν με τους λυκάνθρωπους -που κάνουν την εμφάνισή τους κάθε πανσέληνο- προσφέροντάς τους θυσίες ζώων για να καταλαγιάσουν την όρεξη και τα ζωώδη ένστικτά τους. Όταν όμως η πανσέληνος γίνεται κόκκινη, ο λυκάνθρωπος καταπατά την εύθραυστη συμφωνία.

Σκοτώνει τη μεγαλύτερη αδελφή της Βάλερι, μιας όμορφης νεαρής κοπέλας, που έχει μόλις μάθει ότι οι γονείς της έχουν κανονίσει να την παντρέψουν με τον Χένρι, κληρονόμο της πιο πλούσιας οικογένειας της πόλης. Αλλά η καρδιά της Βάλερι χτυπά μόνο για τον Πίτερ, έναν φτωχό ξυλοκόπο. Το ζευγάρι δεν βρίσκει άλλη λύση και αποφασίζει να το σκάσει αλλά η τρομακτική παρουσία του λυκάνθρωπου, αναγκαστικά τους αλλάζει τα σχέδια.

Οι κάτοικοι της πόλης έχουν εξοργιστεί, ζητούν εκδίκηση και καλούν τον διάσημο κυνηγό λυκάνθρωπων, τον Πάτερ Σόλομον. Η άφιξή του σηματοδοτεί απρόσμενες εξελίξεις καθώς  δίνει μια νέα διάσταση στο πρόβλημα. Ο  λυκάνθρωπος παίρνει ανθρώπινη μορφή τη μέρα και συνεπώς θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε ανάμεσά τους. Κανείς δεν μπορεί να είναι υπεράνω υποψίας. Η καχυποψία κυριεύει την πόλη  καθώς ο αριθμός των νεκρών αυξάνεται με κάθε νέα σελήνη.

Παίζουν: Αμάντα Σέιφριντ, Σίλο Φερνάντεζ, Μαξ Άιρονς, Γκάρι Όλντμαν, Τζούλι Κρίστι, Βιρτζίνια Μάντσε, Μπίλι Μπερκ, Όσκαρ Ισαάκ.

*Star, Κυριακή 09/07 στις 23:40

«Αξέχαστη Διαδρομή» (2015) σε σκηνοθεσία Τζορτζ Τίλμαν 

Κοινωνική, δραματική, ρομαντική – Ο Λουκ, ένας πρώην πρωταθλητής γητευτής ταύρων που θέλει να κάνει την επιστροφή του, και η Σοφία, μια φοιτήτρια που ονειρεύεται να τα καταφέρει στον καλλιτεχνικό κόσμο της Νέας Υόρκης, ζουν τον έρωτα τους, αλλά οι δρόμοι που θέλουν να ακολουθήσουν δυσκολεύουν το μεταξύ τους μέλλον. Ο δρόμος τους θα διασταυρωθεί με αυτόν του γηραιού Άιρα, του οποίου οι αναμνήσεις από την αγαπημένη του επί δεκαετίες εμπνέουν το ζευγάρι.

Παίζουν: Μπριτ Ρόμπερτσον, Σκοτ Ίστγουντ, Άλαν Άλντα, Τζακ Χιούστον.

*Open, Κυριακή 09/07 στις 23:45

«Οι Άντρες με τα Μαύρα 3» (2012) σκηνοθεσία Μπάρι Σόνενφελντ

Δράσης Κωμωδία Περιπέτεια – 15 χρόνια πέρασαν από την πρώτη περιπέτεια που ανέδειξε για πρώτη φορά τα μαύρα κουστούμια, τα σκούρα γυαλιά και δύο γραβατωμένους πράκτορες, τον J και K, στα πιο cool ορόσημα του αγώνα κατά του διαστρικού εγκλήματος.

Στην τρίτη περιπέτεια του Men in Black οι πράκτορες J και K κάνουν ένα ταξίδι στον χρόνο. Αν και ο J έχει πια μεγάλη εμπειρία σε περίεργες καταστάσεις μετά από τα 15 χρόνια της σταδιοδρομίας του με τους Men In Black, τίποτα, ούτε καν οι εξωγήινοι, δεν τον μπερδεύει τόσο όσο ο κλειστός και καθόλου ομιλητικός συνάδελφος του.

Όταν ένας αιχμάλωτος σε διαστημική φυλακή εξωγήινος δραπετεύει και γυρίζει πίσω στο χρόνο καια πειλεί τη ζωή του πράκτορα Κέι και το μέλλον του πλανήτη, ο πράκτορας Τζέι είναι υποχρεωμένος να τον ακολουθήσει. Το 1969 όμως κρύβει πολλά μυστικά κι εκπλήξεις.

Μυστικά που θα αποκαλυφθούν καθώς συνεργάζεται με τον πράκτορα K στα νιάτα του(Josh Brolin), για να τον σώσει και μαζί του φυσικά το μέλλον όλης της ανθρωπότητας.

Παίζουν: Γουίλ Σμιθ, Τόμι Λι Τζόουνς, Τζος Μπρόλιν, Ζεμέν Κλέμεντ, Μάικλ Στάλμπαργκ, Άλις Ιβ, Μπιλ Χέιντερ, Έμα Τόμσον

*Mega, Κυριακή 09/07 στις 00:30

«Το Παιχνίδι της Μόλλυ» (2017) σκηνοθεσία Ααρον Σόρκιν

Αστυνομική, βιογραφική, δραματική – Η Μόλλυ Μπλουμ, μια σκιέρ ολυμπιακών προδιαγραφών αποφασίζει να χτίσει μια διαφορετική επαγγελματική καριέρα στο Λος Άντζελες, στο χώρο της ψυχαγωγίας. Σύντομα, θα στήσει μια δική της εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων και πιο συγκεκριμένα για αγώνες πόκερ. Καθώς αυτές οι εκδηλώσεις αρχίζουν να φιλοξενούνται σε σπίτια μεγάλων αστέρων του κινηματογράφου, του αθλητισμού και του επιχειρηματικού κόσμου, η Μόλλυ Μπλουμ γίνεται όλο και πιο έξπερτ στα μεγάλα στοιχήματα και τις προκλήσεις τους.

Όταν όμως, κάποια στιγμή πράκτορες του FBI εισβάλουν σε μία από τις επιχειρήσεις της στα χνάρια μια οικονομικής πυραμίδας και της ρωσικής μαφίας, η Μόλλυ θα βρεθεί με χειροπέδες για πράγματα που δεν έχει διαπράξει.

Παίζουν: Τζέσικα Τσαστέιν, Ιντρις Ελμπα, Κέβιν Κόστνερ, Μάικλ Σέρα.

*Skai, Κυριακή 09/07 στις 00:45

«Διπλή Ομηρία» (2005) σκηνοθεσία Φλόρεντ Εμίλιο Σίρι

Περιπέτεια – Ο Τζεφ Τάλι, πρώην διαπραγματευτής της αστυνομίας σε υποθέσεις ομηρίας, αποτυγχάνει σε μία υπόθεση με θύματα δύο αθώους ομήρους.

Οι τύψεις τον αναγκάζουν να αποσυρθεί σε μια επαρχιακή πόλη, ως διοικητής του τοπικού αστυνομικού τμήματος.

Την… πληκτική καθημερινότητά του και ηρεμία διαταράσσουν τρεις έφηβοι, οι οποίοι, προκειμένου να γλιτώσουν από την αστυνομία που τους καταδιώκει, παραβιάζουν το σπίτι του Γουόλτερ Σμιθ, πάμπλουτου και διεφθαρμένου λογιστή, που ξεπλένει χρήμα.

Παίζουν: Μπρους Γουίλις, Κέβιν Πόλακ, Τζίμι Μπένετ, Μισέλ Χορν, Μπεν Φόστερ.

*Star, Κυριακή 09/07 στις 02:00

«Million Dollar Baby» (2004) σκηνοθεσία Κλιντ Ίστγουντ 

Δραματική – Ο Φράνκι είναι ένας πρώην πρωταθλητής πυγμαχίας, ο οποίος έχει τώρα το δικό του γυμναστήριο για να προπονεί επίδοξους πυγμάχους.

Παρά το σκληροτράχηλο παρουσιαστικό του, στην πραγματικότητα κρύβει πολλές ευαισθησίες αλλά φοβάται να τις δείξει γιατί η ζωή τον έχει πληγώσει βαθιά. Όλα θα αλλάξουν την ημέρα που θα μπει στο γυμναστήριό του η Μάγκι, μια τριαντάχρονη σερβιτόρα με δύσκολο παρελθόν αλλά γεμάτη θέληση και αποφασιστικότητα.

Ο Φράνκι επιμένει πως δεν προπονεί γυναίκες, όμως η Μάγκι με την επιμονή της θα τον κάνει να αλλάξει γνώμη. Έτσι, ξεκινά ένα ταξίδι που θα μάθει και στους δύο πολύ περισσότερα από ό,τι μπορούσαν ποτέ να φανταστούν.

Παίζουν: Κλιντ Ίστγουντ, Χίλαρι Σουάνκ, Μόργκαν Φρίμαν, Μάικ Κόλτερ, Μάργκο Μαρτινντέιλ, Μάικλ Πένα, Άντονι Μακί

*Alpha, Κυριακή 09/07 στις 02:00