9 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Τετάρτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει εννιά ταινίες να απολαύσεις στην μικρή σου οθόνη.

«Κάτω ο Έρωτας» (2003) σκηνοθεσία Πέιτον Ριντ

Κομεντί – Στη Νέα Υόρκη του 1963, μια μαχητική φεμινίστρια, συγγραφέας ενός μπεστ σέλερ για τη μη αναγκαιότητα του έρωτα, γνωρίζεται με ένα γοητευτικό δημοσιογράφο, ο οποίος συμμερίζεται τις ίδιες απόψεις. Προκειμένου να γράψει ένα άρθρο για τη ζωή της, εκείνος μεταμφιέζεται για να την προσεγγίσει αλλά τελικά δεν θα μπορέσουν να αντισταθούν ο ένας στη γοητεία του άλλου.

Παίζουν: Ρενέ Ζελβέγκερ Γιούαν ΜακΓκρέγκορ Σάρα Πόλσον Ντέιβιντ Χάιντ Πιρς Τόνι Ράνταλ

*Open, Τετάρτη 12/07 στις 21:00

«Amore Mio» (2015) σκηνοθεσία Χρήστος Δήμας

Ελληνική κωμωδία – Τέσσερις σπονδυλωτές καθημερινές ιστορίες, που παρουσιάζουν μέσα από κωμικές καταστάσεις, την ερωτική ζωή των ζευγαριών της διπλανής πόρτας, που μπλέκονται μεταξύ τους με έναν απίστευτο τρόπο.

Ο Πάνος (Φάνης Μουρατίδης), προπονητής μίας γυναικείας ομάδας βόλεϊ θα υποκύψει στα θέλγητρα της Εύας (Ιωάννα Τριανταφυλλίδου), της καλύτερης παίκτριάς του, αλλά σύντομα θα γεμίσει τύψεις για την γυναίκα του (Μυρτώ Αλικάκη) και ενώ θέλε να βάλει ένα τέλος, η Εύα δεν είναι καθόλου διατεθειμένη να υποχωρήσει, αφού ήδη ονειρεύεται μια ζωή μαζί του.

Ο Άρης (Λεωνίδας Καλφαγιάννης)και η συγκάτοικός του η Μαρίνα (Ιωάννα Πηλιχού) είναι φίλοι από παλιά, αλλά ο έρωτας θα τους βάλει σε αντίπαλα στρατόπεδα, αφού ερωτεύτηκαν και οι δύο την ίδια γυναίκα, την Κατερίνα (Ελίνα Μάλαμα)! Κανείς από τους δύο δεν κάνει πίσω και η Κατερίνα δεν είναι πρόθυμη να ..επιλέξει. Έτσι ξεκινάει η μάχη της διεκδίκησης!

Ο Τόνι (Πάνος Μουζουράκης) καθαρόαιμος γόης και φανατικός των one night stands, γεμίζει με αναμνηστικά εσώρουχα από τις κατακτήσεις του, τον παγκόσμιο χάρτη που έχει κρεμασμένο στον τοίχο του. Όταν η ασυγκίνητη από τη γοητεία του γειτόνισσα, η Νεφέλη (Αθηνά Οικονομάκου) τον απορρίπτει, το σεξουαλικό του ταλέντο … πηγαίνει περίπατο και ενώ αποφασίζει να την διεκδικήσει για να λύσει το “θέματάκι” του, διαπιστώνει ότι είναι βαθιά λαβωμένος από τα βέλη του έρωτα.

Η Ρίτα (Ναταλία Τσαλίκη) όταν πιάνει τον άντρα της (Τάκη Σπυριδάκη) με μια κατά πολύ νεότερη τους γυναίκα, έρχεται αντιμέτωπη μα την νέα πραγματικότητα της ζωής της και αφού κάνει τον απολογισμό της, αποφασίζει να ξαναμπεί στο παιχνίδι του έρωτα. Η πρώτη προσπάθεια με έναν νεότερο άντρα (Γιώργος Χρανιώτης) αποτυγχάνει αλλά όταν ο Λάζαρος (Χρήστος Χατζηπαναγιώτης), ένα συνάδελφος που την αγαπά εδώ και χρόνια εκφράζει τον έρωτά του, μια πολύ ευχάριστη έκπληξη την περιμένει!

Παίζουν: Φάνης Μουρατίδης, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Ναταλία Τσαλίκη, Μυρτώ Αλικάκη, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Τάκης Σπυριδάκης, Πάνος Μουζουράκης, Αθηνά Οικονομάκου, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Ιωάννα Πηλιχού, Ελίνα Μάλαμα, Αλέξανδρος Γιάννου, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Γιώργος Χρανιώτης.

*Ant1, Τετάρτη 12/07 στις 21:00

«Κονγκ: Η Νήσος του Κρανίου» (2017) σκηνοθεσία Τζόρνταν Βογκτ-Ρόμπερτς 

Δράσης Περιπέτεια Φαντασίας – Βρισκόμαστε στο 1973 και μία ετερογενής ομάδα εξερευνητών του Βιετνάμ, φτάνουν στο αχαρτογράφητο νησί του Κρανίου, συμμετέχοντα στο πρόγραμμα Landsat της NASA.

Εκεί ζει ο μυθικός Κογκ, ένας τεράστιος είδος πιθήκου, αλλά και πολλά ακόμη τερατόμορφα πλάσματα, οι skullcrawlers.

Αυτή τη φορά ο Κονγκ δεν θα ερωτευτεί, αλλά θα παλέψει μέχρι θανάτου για την κυριαρχία του νησιού.

Παίζουν: Τζον Γκούντμαν, Σάμιουελ Τζάκσον, Τόμπι Κεμπέλ, Μπρι Λάρσον, Τομ Χίντλστον, Τζον Σι Ράιλι.

*Star Τετάρτη 12/07 στις 21:00

«Killers: Γάμος να Σου Πετύχει» (2010) σκηνοθεσία Ρόμπερτ Λουκέτικ

Κωμωδία Ρομαντική – H Τζεν Κόρνφελντ, είναι σίγουρη ότι δεν θα ερωτευθεί ποτέ ξανά. Όμως σε ένα ταξίδι στη γαλλική Ριβιέρα, όπου έχει πάει σχεδόν με το ζόρι, θα γνωρίσει τον άντρα των ονείρων της, τον τέλειο, όμορφο, γοητευτικό Σπένσερ Έιμς.

Τρία χρόνια μετά τη γνωριμία τους, το όνειρο της Τζεν έχει γίνει πραγματικότητα: είναι παντρεμένη με τον Σπένσερ και ζουν ειδυλλιακά σε ένα ήσυχο προάστιο.

Τουλάχιστον μέχρι τη μέρα των γενεθλίων του Σπένσερ γιατί μετά οι σφαίρες αρχίζουν να πέφτουν σαν το χαλάζι!

Ο τέλειος άντρας έχει ένα δύσκολο παρελθόν, που έρχεται στην επιφάνεια με φονικές διαθέσεις καθώς ο Σπένσερ είναι ένας υπερκατάσκοπος!

Παίζουν: Άστον Κούτσερ, Κάθριν Χέιγκλ, Τομ Σέλεκ

*Skai, Τετάρτη 12/07 στις 22:00

«Κινούμενη Άμμος» (2021) σκηνοθεσία Μάργκο Σχάαπ

Δραματική- Η Σούζε έχει μια ζεστή, ήσυχη καθημερινότητα σ’ ένα νησί στη βόρεια Ολλανδία, μαζί με τον άντρα της και τη γλυκύτατη εξάχρονη κόρη τους.
Όταν η πολύχρωμη, εκκεντρική μητέρα της, η Ελένα, τους επισκέπτεται αιφνιδιαστικά για να ενημερώσει την κόρη της πως είναι άρρωστη, η Σούζε υιοθετεί σταδιακά μια σοβαρή καταναγκαστική συμπεριφορά.
Όταν ξαφνικά αντιλαμβάνεται την αποπνικτική φύση της σχέσης τους, η Σούζε κάνει μια απρόσμενη πλην απελευθερωτική επιλογή…

Παίζουν: Χάνα βαν Βλιτ, Έλσι ντε Μπρο, Έλιν Κολέτσι, Σιμεόνι Σούντζα, Τζέιντ Όλιμπεργκ, Σιεμ Σμιτ, Άους Γκρειντάνους, Βίγκερ Γουίντχορστ

*ΕΡΤ2, Τετάρτη 12/07 στις 22:00

«Ο Γλυκοψεύτης» (1984) σκηνοθεσία Όμηρος Ευστρατιάδης

Ελληνική κωμωδία – Ο Μήτσος και ο Σπίνος μεγάλωσαν μαζί από παιδιά. Παρέμειναν οι καλύτεροι φίλοι παρόλο που οι μητέρες τους ήταν και οι δυο καφετζούδες στην ίδια γειτονιά και ανταγωνιζόταν μεταξύ τους για την πελατεία. Οι δυο φίλοι αφού απέτυχαν ως νονοί της νύχτας, αποφάσισαν να ανοίξουν ένα γραφείο συνοικεσίων. Ο Μήτσος, για να δελεάσει και να τραβήξει πελατεία παρουσιάζεται ως υποψήφιος γαμπρός.

Παίζουν: Σωτήρης Μουστάκας, Μίμης Φωτόπουλος, Θάνος Παπαδόπουλος , Νίνα Παπαζαφειροπούλου, Βασίλης Μαλούχος, Γκέλυ Γαβριήλ, Στέλλα Κωνσταντινίδου, Ηλίας Κακλαμάνης.

*Alpha, Τετάρτη 12/07 στις 22:40

«Άνισος Αγώνας» (2020) σκηνοθεσία Κλαρκ Τζόνσον

Δραματική – Ο Πέρσι Σμέισερ (Κρίστοφερ Γουόκεν), ένας αγρότης τρίτης γενιάς, μηνύεται από έναν εταιρικό γίγαντα επειδή υποτίθεται ότι χρησιμοποιεί παράνομα τους πατενταρισμένους σπόρους τους.

Με ελάχιστους πόρους για να δώσει τη γιγαντιαία νομική μάχη, ο Πέρσι ενώνει τις δυνάμεις του με τον ανερχόμενο δικηγόρο Τζάκσον Γουίβερ και την περιβαλλοντική ακτιβίστρια Ρεμπέκα Σαλκο (Κρσιτίνα Ρίτσι) για να πολεμήσουν μια από τις πιο μνημειώδεις δικαστικές υποθέσεις μέχρι το Ανώτατο Δικαστήριο.

Παίζουν: Κρίστοφερ Γουόκεν, Κριστίνα Ρίτσι, Ζακ Μπραφ, Λουκ Κίρμπι, Άνταμ Μπιτς, Μάρτιν Ντόνοβαν.

*Open, Τετάρτη 12/07 στις 23:00

«Deepwater Horizon» (2016) σκηνοθεσία Πίτερ Μπεργκ 

Δράμα – Στις 20 Απριλίου του 2010, μία από τις μεγαλύτερες οικολογικές καταστροφές συνέβη στο Deepwater Horizon στον Κόλπο του Μεξικό, όταν εξαιτίας μιας βλάβης σε μια πλατφόρμα άντλησης πετρελαίου, προκλήθηκε μια τρομακτική έκρηξη και εκατομμύρια τόνοι πετρελαίου χύθηκαν στη θάλασσα. Η συγκεκριμένη καταστροφή έμελλε να είναι η μεγαλύτερη πετρελαιοκηλίδα στην ιστορία των Η.Π.Α. και από τα 126 μέλη του πληρώματος, που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο σημείο, 11 έχασαν τη ζωή τους και 17 τραυματίστηκαν σοβαρά.

Παίζουν: Μαρκ Γουόλμπεργκ, Κέιτ Χάντσον, Ντίλαν Ο’ Μπράιεν, Κερτ Ράσελ, Τζίνα Ροντρίγκεζ, Τζον Μάλκοβιτς.

*Ant1, Τετάρτη 12/07 στις 00:15

«Η Πράσινη Σφήκα» (2011) σκηνοθεσία Μισέλ Γκοντρί

Αστυνομική Δράσης Κομεντί – O Μπριτ Ράιντ είναι ο γιος του μεγαλύτερου μεγιστάνα των ΜΜΕ στο Λος Άντζελες και ζει ξένοιαστος μια πολυτελή ζωή γεμάτη πάρτι και ξενύχτια — μέχρι που πατέρας του καταλήγει νεκρός μυστηριωδώς και ο Μπριτ κληρονομεί την τεράστια περιουσία του.

Κάνοντας μια αναπάντεχη συμμαχία με τον Κάτο, τον πιο εργατικό και εφευρετικό υπάλληλο του πατέρα του, οι δυο τους θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν κάτι σημαντικό για πρώτη φορά στη ζωή τους: να πολεμήσουν το έγκλημα. Για να το κάνουν αυτό όμως, αποφασίζουν να γίνουν και οι ίδιοι εγκληματίες — προστατεύουν τον Νόμο, καταπατώντας τον!

Ο Μπριτ γίνεται ένας νέος εκδικητής με την ονομασία Πράσινη Σφήκα και ο Κάτο ο πολύτιμος βοηθός του. Πρώτος τους στόχος, ο άνθρωπος που ελέγχει ολόκληρο τον υπόκοσμο του Λος Άντζελες: ο Μπέντζαμιν Τσουντνόφσκι.

Παίζουν: Σεθ Ρόγκεν, Τζέι Τσου, Κάμερον Ντίαζ, Κριστόφ Βαλτζ, Έντουραντ Φέρλονγκ.

*Mega, Τετάρτη 12/07 στις 02:10