Μ. Αντωνίου: “Με την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, δώσαμε ισχυρή εντολή για τις μεγάλες αλλαγές που θα ακολουθήσουν”

Ψήφο εμπιστοσύνης στις προγραμματικές δηλώσεις της δεύτερης κυβερνητικής θητείας της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη έδωσε η βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου κατά τη σχετική διαδικασία που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 8 Ιουλίου 2023, στη Βουλή.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τις προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης, που προηγήθηκε της ονομαστικής ψηφοφορίας, η Μαρία Αντωνίου έκανε την πρώτη τοποθέτησή της για την τρέχουσα κοινοβουλευτική περίοδο.

Όπως σημείωσε μεταξύ άλλων, η βουλευτής Ν.Δ. Καστοριάς, «η νέα τετραετία ξεκινάει με υπευθυνότητα και αισιοδοξία. Με σκληρή δουλειά και στόχο τα μετρήσιμα αποτελέσματα. Είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε σταθερά, τολμηρά, μπροστά στον δρόμο της προόδου και της ευημερίας με γνώμονα τους στρατηγικούς μας στόχους και με ορίζοντα το 2027. Διαθέτουμε έναν συνεκτικό oδικό χάρτη για το μέλλον της πατρίδας. Για την Ελλάδα που μας αξίζει! Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε συστηματικά και με αποτελεσματικότητα επιτυγχάνοντας μια βιώσιμη ανάπτυξη που θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής όλων των συμπολιτών μας. Για να κάνουμε εκείνα τα απαραίτητα άλματα για να γίνει η πατρίδα μας μία πραγματικά ευρωπαϊκή χώρα σε όλα. Για να γίνει μια “Ισχυρή Ελλάδα”».