8 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Η Παρασκευή έφτασε και η μέρα δεν μπορεί να κλείσει με καλύτερο τρόπο!

«Το Μαγικό Χαλί» (2018) σκηνοθεσία Καρστεν Κιρλιχ

Κινούμενα Σχέδια – Ένα χωριατόπαιδο, η πιστή του γίδα, ένας άπληστος για εξουσία σουλτάνος, δύο πεινασμένοι αλιγάτορες, ένας αδίστακτος κακοποιός, ένα κορίτσι της πόλης, ένας αφηρημένος πωλητής χαλιών – και φυσικά, ένα ιπτάμενο χαλί – έχουν το ρόλο τους στις περιπέτειες του Χότζα.

Είναι οι Χίλιες και Μία Νύχτες στη ζωή ενός χωρικού, ο οποίος κόντρα στις πιθανότητες, καταφέρνει να ταξιδέψει στον κόσμο, να νικήσει τους εχθρούς του, να ξεπεράσει τον φόβο του και τελικά να επιστρέψει στο σπίτι με ένα απροσδόκητο δώρο.

*Star, Παρασκευή 21/07, στις 21:00

«Είναι Μπερδεμένο» (2009) σκηνοθεσία Νάνσι Μέιερς

Ρομαντική Κομεντί – Η Τζέιν Άντλερ, μια διαζευγμένη επιχειρηματίας και μητέρα τριών παιδιών, είναι τελείως παραιτημένη από τον έρωτα μετά την απιστία και προδοσία του πρώην συζύγου της, όταν βρίσκεται ξαφνικά μπλεγμένη σ’ ένα ερωτικό τρίγωνο.

Οι άντρες που την διεκδικούν είναι ο Άνταμ, ένας επίσης διαζευγμένος αρχιτέκτονας, έξω καρδιά, αλλά κι ο Τζέικ, ο μετανιωμένος πρώην σύζυγός της, ο οποίος την επαναπροσεγγίζει ερωτικά, στην αποφοίτηση του γιού τους, έπειτα από 10 χρόνια κι αρκετή κατανάλωση αλκοόλ και τo πράγμα είναι μπερδεμένο!

Όπως είναι φυσικό, οι ισορροπίες είναι επισφαλείς και το γέλιο άφθονο, αφού αυτό το ερωτικό τρίο δεν είναι και από τα πιο συνηθισμένα! Ποιον θα επιλέξει τελικά η Τζέιν; Μια ταινία για τον έρωτα, το διαζύγιο κι ό,τι ήθελε προκύψει!

Παίζουν: Ρόμπερτ Έινταμσον, Μπλάνσαρντ Ράιαν, Μέριλ Στριπ, Στιβ Μάρτιν, Άλεκ Μπόλντγουιν, Τζον Κρασίνσκι, Χάντερ Πάρις.

*Ant1, Παρασκευή 21/07, στις 21:00

«Το Σκηνικό του Τρόμου» (2003) σκηνοθεσία Μάικ Φίγκις

Θρίλερ μυστηρίου – Αναζητώντας διαφυγή από τους δύσκολους ρυθμούς της μεγαλούπολης, ο Κούπερ και η Λι Τιλσον μετακομίζουν στην εξοχή με τα δυο παιδιά τους. Το παλιό αρχοντικό στο Κολντ Κρικ μοιάζει ιδανικό γι αυτούς. Όμως το σπίτι των ονείρων τους θα αποδειχτεί αληθινός εφιάλτης, όταν ο προηγούμενος ιδιοκτήτης βγαίνει από τη φυλακή, όπου βρισκόταν για το φόνο της οικογένειάς του, και απαιτεί την επιστροφή του σπιτιού του, το οποίο κρύβει ένα σκοτεινό μυστικό.

Παίζουν: Ντένις Κουέιντ, Σάρον Στόουν, Τζουλιέτ Λιούις, Κρίστοφερ Πλάμμερ, Κρίστεν Στιούαρτ.

*Skai, Παρασκευή 21/07, στις 22:00

«Ο κατάσκοπος που με παράτησε» (2018) σκηνοθεσία Σουζάνα Φόγκελ

Κωμική περιπέτεια αμερικανικής, καναδικής, ουγγρικής συμπαραγωγής 2018

Η Όντρεϊ και η Μόργκαν είναι δύο 30άρες κολλητές φίλες, που ζουν στο Λος Άντζελες και τελείως απρόσμενα βρίσκονται μπλεγμένες σε μία απίστευτη διεθνή συνομωσία, όταν ο πρώην φίλος της Όντρεϊ αποδεικνύεται ότι ήταν ένας κατάσκοπος!

Εκπλήσσοντας η μία την άλλη και τους εαυτούς τους ταυτόχρονα, οι δύο φίλες αναλαμβάνουν δράση, καταστρώνοντας ένα σχέδιο για να σώσουν τον κόσμο, ενώ τις αναζητούν διάφοροι εκτελεστές αλλά και ένας γοητευτικός αλλά ύποπτος βρετανός πράκτορας…

Παίζουν: Μίλα Κούνις, Κέιτ Μακ Κίνον, Τζάστιν Θερού, Τζίλιαν Άντερσον

*Star, Παρασκευή 21/07, στις 22:55

«Ράκος…Νο14: Και ο Πρώτος Μπουνάκιας» (1986) σκηνοθεσία Γιάννης Χαρτοματζίδης

Ελληνική Ταινία Κωμωδία – Ο Σπίνος, κοκκαλιάρης, οδοντογλυφίδα, απένταρος, φουκαράς, ανακαλύπτει ότι έχει τρομερή δύναμη στα χέρια.

Αμέσως αλλάζει η ζωή του. Διάφοροι κομπιναδόροι προσπαθούν να τον εκμεταλλευτούν πλασάροντάς τον για πρωταθλητή της πυγμαχίας…

Παίζουν: Στάθης Ψάλτης, Σοφία Αλιμπέρτη, Μάγδα Τσαγγάνη.

*Alpha, Παρασκευή 21/07, στις 23:40

«Babylon A.D.» (2008) σε σκηνοθεσία Ματιέ Κασοβίτς

Περιπέτεια – Στο κοντινό μέλλον, ένας μισθοφόρος που ακούει στο όνομα Τούροπ (Βιν Ντίζελ) δέχεται το συμβόλαιο του Ρώσου μαφιόζου Γκόρσκι (Ζεράρ Ντεπαρντιέ) και αναλαμβάνει να μεταφέρει μια νεαρή κοπέλα από τη Ρωσία στη Νέα Υόρκη. Μια απολαυστική περιπέτεια, με αρκετές εκρήξεις αδρεναλίνης και έναν παιχνιδιάρικο, γρήγορο ρυθμό. O διάσημος Γάλλος ηθοποιός Ματιέ Κασοβίτς, ταυτοχρόνως όμως και σκηνοθέτης (La Haine), επιχειρεί μέσα από τη νέα του ταινία να εκφράσει την άποψή του σχετικά με τον προορισμό της ανθρωπότητας και την κατάσταση του πλανήτη σε μερικές δεκάδες χρόνια από τώρα.

Παίζουν: Βιν Ντίζελ, Μισέλ Γεό, Μέλανι Τιερί, Ζεράρ Ντεπαρντιέ, Σαρλότ Ράμπλινγκ.

*Ant1, Παρασκευή 21/07, στις 00:00

«Όταν oι Λέξεις Σκοτώνουν» (2018) σκηνοθεσία Στίβεν Τόλκιν

Δραματική – Η ιστορία ξεκινά με τη Μισέλ και τον Κόνραντ, δύο έφηβους από τη Μασαχουσέτη που γνωρίζονται μέσω του διαδικτύου. Αρχίζουν σιγά σιγά να δημιουργούν μια σχέση, με τον Κόνραντ να ερωτεύεται τη Μισέλ παρά την προβληματική οικογενειακή της ζωή. Εν τω μεταξύ, η Μισέλ έλκεται από την εξυπνάδα του Κόνραντ και τα όνειρά του για ένα καλύτερο μέλλον.

Το ζευγάρι αναπτύσσει έναν ισχυρό δεσμό.

Ωστόσο, η σχέση τους έχει και τη σκοτεινή της πλευρά. Η Μισέλ αρχίζει να πιέζει τον Κόνραντ να βάλει τέλος στη ζωή του και του στέλνει μηνύματα και κείμενα που τον ενθαρρύνουν να αυτοκτονήσει. Παρά το γεγονός ότι γνωρίζει τις συνέπειες, συνεχίζει να τον πιέζει να το κάνει.
Τελικά, ο Κόνραντ αυτοκτονεί και η Μισέλ κατηγορείται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας.

Παίζουν: Μπέλα Θορν, Οστιν Μακένζι, Κέλλυ Λάμορ, Πόλα Μάρσαλ

*Mega, Παρασκευή 21/07, στις 02:10

«Ο Τελευταίος Κυνηγός Μαγισσών» (2015) σε σκηνοθεσία Μπρεκ Άισνερ

Δράσης Περιπέτεια Φαντασίας – Ο γενναίος πολεμιστής Κόλντερ (Βιν Ντίζελ) είναι ένας διάσημος κυνηγός μαγισσών και ο μόνος από το είδος του που έχει επιβιώσει στους αιώνες, για να συνεχίζει το έργο του.
Ο Κόλντερ κατάφερε να εξολοθρεύσει την πανίσχυρη Βασίλισσα των Μαγισσών και τους ακόλουθούς της. Λίγο πριν αφήσει την τελευταία της πνοή όμως, εκείνη τον καταράστηκε να ζει στην αιωνιότητα και έτσι θα μείνει για πάντα μακριά από την γυναίκα και την κόρη του, αφού δεν θα συναντηθούν ποτέ σε μία μετά θάνατον ζωή..

Τώρα πια συνεχίζει να περιφέρεται στον σύγχρονο κόσμο με ελάχιστους συμμάχους και περισσότερους εχθρούς και προδότες.
Ο σύγχρονος κόσμος έχει πολλά μυστικά, αλλά το πιο εντυπωσιακό όλων είναι το ότι οι Μάγισσες, αυτά τα μοχθηρά υπερφυσικά πλάσματα που θέλουν να εξαπολύσουν τον Μαύρο Θάνατο στον κόσμο και να αφανίσουν ολόκληρη την ανθρωπότητα, επιβίωσαν.

Παίζουν: Μάικλ Κέιν, Βιν Ντίζελ, Ελάιτζα Γουντ, Ρόουζ Λέσλι, Ολαφουρ Ντάρι Ολαφσον, Τζούλι Ενγκελμπρεκτ.

*Star, Παρασκευή 21/07, στις 02:15