Προτεραιότητα στον πολίτη – Η ομάδα του Πάνου Κεπαπτσόγλου

Με μοναδική προτεραιότητα τον πολίτη, τους συνδημότες και τον τόπο μας ανακοινώνουμε σήμερα την ομάδα μας. Τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Άργους Ορεστικού και Ίωνος Δραγούμη, αλλά και τους υποψήφιους συμβούλους της Κοινότητας Άργους Ορεστικού.

Αξιόλογους και αφοσιωμένους πολίτες που δεσμεύονται να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για το καλό του Δήμου Άργους Ορεστικού. Η «Προτεραιότητα στον πολίτη» αποτελείται από μια ισχυρή και δυναμική ομάδα, που συνδυάζει την εμπειρία των παλαιών υποψηφίων και δημοτικών συμβούλων με τον φρέσκο και δημιουργικό αέρα των νέων υποψηφίων.

Οι παλαιοί έχουν αποδείξει τη δέσμευσή τους στην πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου, ενώ έχουν αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία από την προηγούμενη θητεία. Ταυτόχρονα, οι νέοι φέρνουν φρέσκες ιδέες και ενέργεια στην προσπάθειά τους να συμβάλλουν σε ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας.

Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε τη δουλειά που ξεκινήσαμε, να ανέβουμε ακόμη πιο ψηλά και να εξασφαλίσουμε την πρόοδο του Δήμου Άργους Ορεστικού. Ενός Δήμου που πρωταγωνιστεί πλέον σε πανελλαδικό επίπεδο και δείχνει τον δρόμο με το έργο, τον σχεδιασμό και την επιμονή του.

Με βάση τις αξίες της διαφάνειας, της ενότητας και της δικαιοσύνης, ερχόμαστε σε αυτές τις εκλογές ακόμη πιο δυνατοί για να συνεχίσουμε… να δημιουργούμε το μέλλον, σήμερα.

Υπερήφανα λοιπόν, σας γνωρίζουμε την ομάδα μας:

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Υποψήφιοι Σύμβουλοι Κοινότητας Άργους Ορεστικού

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν και οι υποψήφιοι των υπολοίπων Κοινοτήτων του Δήμου Άργους Ορεστικού.