Στην Καστοριά η Καναδή μπλόγκερ Michelle Klatt

Στην Καστοριά η Καναδή μπλόγκερ Michelle Klatt, στο πλαίσιο του Διεθνούς Προγράμματος Πολιτιστικού Τουρισμού   “ The Lovely Places”

Στο πλαίσιο του Διεθνούς Προγράμματος Πολιτιστικού Τουρισμού   “ The Lovely Places” που έχει υπογράψει η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, ο Δήμος Καστοριάς και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Καστοριάς, φιλοξενήθηκε το διήμερο 24-25 Ιουλίου στην πόλη μας, η  Καναδή μπλόγκερ Michelle Klatt, η οποία φωτογράφησε διάφορα σημεία τουριστικού  ενδιαφέροντος της περιοχής.

Το πρόγραμμα  «The Lovely Places», υλοποιείται για το έτος 2023 στο Σαν Μαρίνο, την Ιταλία και την Ελλάδα με δράσεις προώθησης του πολιτιστικού τουριστικού προϊόντος στην Ευρώπη, τη Λατινική Αμερική και τον Καναδά και συγχρηματοδοτείται από την Ε.Ε., συγκεκριμένα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ταξιδιών (European Travel Commission / EC).

Τον Σεπτέμβριο αναμένονται στην πόλη στελέχη του Υπουργείου Τουρισμού του San Marino και της Ιταλίας για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας/Π.Ε. Καστοριάς προβάλλει και αναδεικνύει με κάθε τρόπο   τις ομορφιές του τόπου μας,  το πολιτιστικό και θρησκευτικό απόθεμά της, το ορεινό – υδάτινο στοιχείο της και την δημιουργικότητα των ανθρώπων της, με στόχο την τουριστική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.