Γυριστρούλα…… που το πας;

Το 2023 είναι μία γεμάτη, εκλογικές αναμετρήσεις χρονιά.

Όχι μόνο για τα κόμματα και την αυτοδιοίκηση Α και Β βαθμού, αλλά και για υποψηφίους μπαλαντέρ.

Ο λόγος γίνεται για την κ. Αγνή Κανδύλη Μυκωνιάτη, η οποία μετά την μη εκλογή της στις βουλευτικές εκλογές 21 Μαΐου, αποφάσισε να διεκδικήσει μία θέση ως περιφερειακή σύμβουλος στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές στις 8 Οκτωβρίου.

Η κ. Αγνή Κανδύλη Μυκωνιάτη το προηγούμενο διάστημα, εως και σήμερα έχει ταχθεί ενάντια σε υποψήφιο ψηφοδέλτιο και υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους. Γεμάτη πάθος υπερασπίζεται τα δικά της πιστεύω και θέλω, προσπαθώντας να διχάσει μία ολόκληρη κοινωνία. Κατηγορεί υποψηφίους, πως σκοπό έχουνε την εκλογή τους και μόνο, υπονοώντας το προσωπικό τους όφελος και να που τελικά η “γυριστρούλα” από υποψήφια βουλευτής κατέληξε υποψήφια περιφεριακή σύμβουλος. Άραγε με ποιο σκοπό;

Όλα αυτά βασίζονται σε πολύ καλά μεθοδευμένες κινήσεις, που αποδεικνύονται εύκολα αν κάποιος ανατρέξει στις πρόσφατες συνεντεύξεις της και δημόσιες αναρτήσεις της.

Πάντα όμως, όπως δείχνουν τα γεγονότα, επαναλαμβάνονται. Για παράδειγμα, το 2019 έλαβε μέρος στις εθνικές εκλογές διεκδικώντας την ψήφο του Καστοριανού λαού κατέχοντας όμως μέχρι και το τελευταίο λεπτό, την θέση της ορισμένης περιφερειακού συμβούλου, με το συνδυασμό “Ελπίδα” της κ. Γεωργίας Ζεμπιλιαδού, η οποία είχε την στήριξη του ΠΑΣΟΚ. Έτσι λοιπόν και τώρα μετά την δεύτερη ήτα στις εθνικές εκλογές, εφόσον διατηρεί τα στοιχεία τις υποψηφίας βουλευτή στην πινακίδα του προεκλογικού γραφείου της, όλα δείχνουν πως μέσα της υπάρχει ακόμα η ελπίδα να μεταπηδήσει και πάλι σε ένα ψηφοδέλτιο εθνικών εκλογών.

Με την μη εκλογή της ως περιφερειακή σύμβουλο λέτε να την δούμε και υποψήφια και στις ευρωεκλογές; Και γιατί όχι; Είναι μία κυρία που αυτοσκοπός της είναι το καλό αυτού του τόπου.

Και στον δικό μου δημόσιο σχολιασμό, περιμένω το σχόλιο-παρατήρηση-αντίδραση της κ.Αγνής Κανδύλη Μυκωνιάτη, όπως μας έχει συνηθίσει να κάνει σε Καστοριανούς και λοιπούς δυτικομακεδόνες πολίτες που έχουν το θάρρος να πουν την γνώμη τους δημόσια.

Η Κουτσομπόλα της Καστοριάς