Ενέδρα θανάτου έστησαν οι δράστες στους έξι στη Λούτσα – Τα θύματα φέρονται να ήταν Τούρκοι με γαλλικές ταυτότητες

Πλαστές οι πινακίδες στο αυτοκίνητο των θυμάτων κολλημένες στο αυτοκίνητο με σελοτέιπ – Θύτες και θύματα γνωρίζονταν μεταξύ τους, με επικρατέστερο το σενάριο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, που αφορά σε υπόθεση ναρκωτικών

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, οι οποίοι, το απόγευμα της Δευτέρας, εκτέλεσαν έξι άτομα στη Λούτσα.

Τα πέντε από τα έξι θύματα του φονικού επέβαιναν σε ένα αυτοκίνητο, ενώ το έκτο βρέθηκε νεκρό έξω από αυτό. Σύμφωνα με πληροφορίες τα θύματα της επίθεσης φέρονται να ήταν Τούρκοι και να είχαν στην κατοχή τους ταυτότητες άλλης χώρας, με κάποιες αναφορές να κάνουν λόγο ότι ήταν γαλλικές. Βέβαια η έρευνα των Αρχών για την πλήρη ταυτοποίηση τους βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, προκειμένου να διαπιστώσουν αν κάποια στοιχεία ταυτοποίησης που φέρονται να βρέθηκαν στην κατοχή των θυμάτων είναι γνήσια ή πλαστά.

Αυτές που είναι σίγουρα πλαστές, σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., είναι οι γερμανικές πινακίδες του αυτοκινήτου, μάρκας Ford, οι οποίες φέρονται να ήταν κολλημένες στο αυτοκίνητο με σελοτέιπ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σενάριο που εξετάζεται ως το πιο πιθανό από τις Αρχές είναι να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, που αφορά σε υπόθεση ναρκωτικών. Θύτες και θύματα γνωρίζονταν μεταξύ τους και φαίνεται ότι, ουσιαστικά, οι πρώτοι έστησαν μια ενέδρα θανάτου στους έξι επιβαίνοντες στο ΙΧ με τις πλαστές πινακίδες.

Το σενάριο της ενέδρας θανάτου ενισχύει η θέση στην οποία βρέθηκαν τα θύματα (εντός του αυτοκινήτου).

Στο σημείο βρέθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, 25 κάλυκες, ενώ η αστυνομία αναζητά ένα μαύρο αυτοκίνητο και μία μηχανή.

loutsa__2__2loutsa_3_loutsa-mk-new2