10 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Η αγαπημένη ώρα της ημέρας έφτασε! Ετοίμασε τα ποπ κορν και πάτα το play.

«Kung Fu Panda 3» (2016) σκηνοθεσία Αλεσάντρο Καρλόνι, Τζένιφερ Γιου

Animation – Μετά από χρόνια, ο χαμένος πατέρας του Πο ξαφνικά επανεμφανίζεται. Οι δυο τους ταξιδεύουν σε έναν μυστικό παράδεισο, όπου κατοικούν αρκουδάκια πάντα και συναντούν δεκάδες ξεκαρδιστικούς χαρακτήρες. Όμως, όταν ο υπερφυσικός κακός Κάι αρχίζει να σαρώνει την Κίνα νικώντας όλους τους πολεμιστές κουνγκ-φου, ο Πο πρέπει να κάνει το αδύνατο… να εκπαιδεύσει όλους τους αδέξιους και αραχτούς συντρόφους του για να γίνουν η απόλυτη συμμορία Kung Fu Panda!

Με τις φωνές των: Χρήστος Θάνος, Εμμανουήλ Γιούργος, Υρώ Λούπη, Νέστωρας Κοψιδάς, Λεωνίδας Κακούρης, Μαρία Ζερβού, Γιώργος Παπαδόπουλος, Σπύρος Μπιμπίλας, Κώστας Δαρλάσης, Τηλέμαχος Παττάς, Άννα Κουτσαφτίκη.

*Star, Σάββατο 16/09 στις 21:15

«Μαριχουάνα Στοπ» (1971) σκηνοθεσία Γιάννης Δαλιανίδης

Ελληνική Ταινία Κωμωδία – Το σπίτι που κληρονομούν δύο ξαδέρφια γίνεται η πέτρα του σκανδάλου, αφού ο καθένας σκέπτεται να το αξιοποιήσει διαφορετικά. Ο Αχιλλέας θέλει να το κάνει νυχτερινό κέντρο, όπου θα παρουσιάζει το χορευτικό του πρόγραμμα, ενώ ο Ιπποκράτης ζει σε αυτό και νοικιάζει το υπόγειο στην κοπέλα που αγαπά, τη Δέσποινα. Τα πράγματα περιπλέκονται με την άφιξη από το εξωτερικό της τρίτης κληρονόμου, της Καίτης, η οποία θα τους ξεσηκώσει τα μυαλά.

Παίζουν: Ζωή Λάσκαρη , Γιώργος Πάντζας , Χρόνης Εξαρχάκος , Ελένη Ανουσάκη , Μαρία Ιωαννίδου , Βαγγέλης Σειληνός , Μάρθα Καραγιάννη , Τόλης Βοσκόπουλος.

*Skai, Σάββατο 16/09 στις 21:00

«Οι Γαμπροί της Ευτυχίας » (1962) σκηνοθεσία Σωκράτης Καψάσκης

Ελληνική Ταινία Κωμωδία – Η ταινία επικεντρώνεται στα αδέλφια Ταρνιάτη (Βασίλης Αυλωνίτης & Γεωργία Βασιλειάδου), με τον Βαγγέλη να προσπαθεί να παντρέψει την Ευτυχία, η οποία αρνείται να ακολουθήσει τη μόδα της εποχής και να γίνει ποθητή, ώστε κι αυτός να μπορέσει να παντρευτεί, καθόσον είναι αρραβωνιασμένος οχτώ χρόνια με την Λίνα (Πόπη Λάζου).

Ο τελευταίος γαμπρός που ο Βαγγέλης δείχνει στην Ευτυχία είναι ο Κλεομένης (Νίκος Ρίζος), ο οποίος μετά από το ταξίδι τους στην Ύδρα ερωτεύεται την ανιψιά της οικογένειας τη Γιούλα (Έλσα Ρίζου).

Ωστόσο, την Ευτυχία, θέλει να την παντρευτεί κι ο Κούλης (Γιώργος Τσιτσόπουλος), ο οποίος νομίζει ότι κληρονομεί 120.000 λίρες.

Παίζουν: Γεωργία Βασιλειάδου, Νίκος Ρίζος, Βασίλης Αυλωνίτης, Γιώργος Τσιτσόπουλος, Έλσα Ρίζου, Πόπη Λάζου.

*Alpha, Σάββατο 16/09 στις 21:45

«Υποψία» (2009) σκηνοθεσία Ατόμ Εγκογιάν

Δραματική Μυστηρίου Ρομαντική – Ένα ερωτικό θρίλερ με πρωταγωνιστές τους Τζούλιαν Μουρ, Λίαμ Νίσον και Αμάντα Σειφρεντ.
Η Κάθριν (Τζούλιαν Μουρ) έχει το ιατρείο της απέναντι από το μπαρ Four Seasons και είναι παντρεμένη με τον Ντέιβιντ (Λίαμ Νήσον). Η συμπεριφορά του Ντέιβιντ της δίνει βάσιμες υποψίες ότι την απατά και αποφασίζει να τον δοκιμάσει.

Αναθέτει στην Κλόι (Αμάντα Σέιφρεντ) που εργάζεται ως πόρνη πολυτελείας να σαγηνεύσει τον σύζυγό της και τις επόμενες ημέρες συναντιούνται συχνά προκειμένου να ενημερώνεται για την πορεία της “συμφωνίας” τους. Η Κάθριν αρχίζει να γίνεται εμμονική με την εξιστόρηση της Κλόι για τις συναντήσεις της με τον Ντέιβιντ και τη συναντά όλο και συχνότερα.

Αυτό που δεν μπορεί να φανταστεί όμως είναι πως, αυτό το υπολανθάνον ερωτικό τρίγωνο και η προσχεδιασμένη μηχανορραφία της, θα την φέρει αντιμέτωπη με αναπάντεχους κινδύνους.

Παίζουν: Τζούλιαν Μουρ, Αμάντα Σέιφρεντ, Λίαμ Νίσον, Μάξ Θίριοτ, Νίνα Ντόμπρεβ, Μίσου Βελάνι.

*Ant1, Σάββατο 16/09 στις 21:45

«Aquaman» (2018) σκηνοθεσία Τζέιμς Γουάν 

Περιπέτεια φαντασίας – Ο Άρθουρ Κάρι (Τζέισον Μομόα) είναι μισός άνθρωπος, μισός Αταλάντειος και μαζί του θα ταξιδέψουμε στον υποβρύχιο κόσμο των ατελείωτων θαλασσών, εκεί που τον καλεί το πεπρωμένο του.

Στο ταξίδι της ζωής του αναγκάζεται να αντικρίσει τον πραγματικό του εαυτό και να δοκιμαστεί για να ανακαλύψει αν είναι άξιος να ακολουθήσει τον μύθο και να γίνει ο βασιλιάς του υδάτινου κόσμου.

Η αντιπαράθεση με τον μικρότερο πολεμοχαρή αδερφό του είναι αναπόφευκτη και η μεταξύ τους σύγκρουση για την διεκδίκηση του θρόνου θα δημιουργήσει μια δαιδαλώδη διαδρομή με χορταστικές εικόνες και υδάτινους θησαυρούς.

Παίζουν: Τζέισον Μομόα, Άμπερ Χερντ, Γουίλιαμ Νταφό, Πάτρικ Γουίλσον, Ντολφ Λούντγκρεν, Γιάια Αμπντούλ Ματίν ΙΙ, Νικόλ Κίντμαν, Λούντι Λιν, Τεμουέρα Μόρισον.

*Star, Σάββατο 16/09 στις 22:50

«The Equalizer» (2014) σκηνοθεσία Αντουάν Φουκουά

Αστυνομική Δράσης – Ο Ντένζελ Ουάσιγκτον στο ρόλο ενός “εξαϋλωμένου άγγελου” ονόματι Ρόμπερτ Μακόλ, διαβάζει μυθιστορήματα μεγάλων συγγραφέων, φιλοδοξώντας να φτάσει τα 100 στον αριθμό για να ολοκληρώσει την προσωπική του αποστολή, με ελάχιστες πρακτικές ανάγκες αλλά και εξαφανισμένη ταυτότητα, άγνωστος μεταξύ αγνώστων, ζει μια μοναχική ζωή.

Ζει σε ένα απολυτά λιτό διαμέρισμα, εργάζεται στο τοπικό πολυκατάστημα με εργαλεία και περνά τις άυπνες νύχτες του διαβάζοντας κλασική λογοτεχνία στο κοντινό καφέ, παρέα με εργάτες και περιπλανώμενες πόρνες.

Βάζει τα δυνατά του να απωθήσει από το μυαλό του εικόνες, πρόσωπα και καταστάσεις από το παρελθόν του. Όταν, όμως η Tέρι (Γκρέις Κλόι Μορέτζ), μια νεαρή κοπέλα που έχει καταντήσει υποχείριο σκληρών Ρώσων μαφιόζων, καταλήγει βάναυσα χτυπημένη από τον προαγωγό της στο νοσοκομείο, δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια.

Παίζουν: Ντένζελ Ουάσιγγκτον, Μάρτον Τσοκας, Κλόη Γκρέις Μόριτζ, Ντείβιντ Χαρμπορ, Χέϊλι Μπενετ, Μπιλ Πουλμαν, Μελίσα Λίο.

*Mega, Σάββατο 16/09 στις 23:20

«Sex and the City 2» (2010) σκηνοθεσία Μάικλ Πάτρικ Κινγκ

Αισθηματική κομεντί – Δύο χρόνια μετά το πρώτο SEX AND THE CITY, οι τέσσερις φίλες εξακολουθούν να δοκιμάζουν τα όρια τους, ενώ η διάθεση για περιπέτεια «χτυπάει κόκκινο». Η Κάρι καλείται για άλλη μια φορά να πάρει αποφάσεις σχετικά με τον «Mr. Big», που έχει «πιάσει» τον καναπέ και τις ασπρόμαυρες κλασικές ταινίες στην τηλεόραση, χωρίς τίποτα να μπορεί να τον αποσπάσει από τη νιρβάνα του.

Αυτό φυσικά ισοδυναμεί με αιτία πολέμου για την Κάρι, που καταφεύγει στις φίλες της για να πάρει συμβουλές και δυνάμεις. Σύντομα, όμως, διαπιστώνει ότι και οι ίδιες δε βρίσκονται στη καλύτερη φάση τους. Η Σάρλοτ έχει παγιδευτεί για τα καλά στα της οικογένειας, η Μιράντα προσπαθεί να βγάλει άκρη με το νέο αφεντικό της, που φαίνεται να έχει αλλεργία στις δυναμικές γυναίκες, ενώ η Σαμάνθα δουλεύει… πυρετωδώς πάνω στις δημόσιες σχέσεις μια εταιρείας.

Ωστόσο, αυτό ακριβώς το τελευταίο πρότζεκτ είναι που θα δώσει την ευκαιρία στις τέσσερις φιλενάδες να ξεκολλήσουν από το τέλμα τους, αφού για επαγγελματικούς λόγους θα βρεθούν στο κοσμοπολίτικο Άμπου Ντάμπι, με όλα τα έξοδα πληρωμένα! Δε θα αργήσουν όμως να διαπιστώσουν ότι οι προκλήσεις που τις περιμένουν εκεί, θα είναι λίγο πιο… εξωτικές από όσο μπορούν να αντέξουν τα πανάκριβα γοβάκια τους. 

Παίζουν: Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Κιμ Κατράλ, Κριστίν Ντέιβις, Σίνθια Νίξον, Πενέλοπε Κρουζ, Τζον Κορμπέτ, Λάιζα Μινέλι, Μάιλι Σάιρους.

*Alpha, Σάββατο 16/09 στις 23:30

«Η παραλία» (2000) σκηνοθεσία Ντάνυ Μπόιλ

Δραματική Περιπέτεια Ρομαντική  – Ο Ρίτσαρντ, ένας νεαρός Αμερικανός που στη διάρκεια των διακοπών του αναζητά την περιπέτεια και νέες εμπειρίες στην Μπανγκόκ, γνωρίζεται τυχαία με μια παρέα Γάλλων.

Ένας από αυτούς θα του αποκαλύψει μέσα στις παραισθήσεις του λίγο πριν φύγει από τη ζωή την ύπαρξη ενός μυστικού παραδείσου, μιας κρυφής παραλίας αμόλυντης από τουρίστες, στον Κόλπο της Ταϊλάνδης.

Σύντομα, ο Ρίτσαρντ θα βρεθεί με τον χάρτη αυτής της παραλίας στα χέρια του και θα πείσει τους υπόλοιπους της παρέας να ταξιδέψουν σε αυτό το ονειρικό μέρος για να βιώσουν μια εμπειρία διαφορετική. Όταν φτάσουν όμως εκεί, θα διαπιστώσουν ότι τα πράγματα δεν είναι όπως ακριβώς τα είχαν φανταστεί.

Παίζουν: Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, Τίλντα Σουίντον, Βιρζινί Λεντουαγιάν, Γκιγιόμ Κανέ, Ρόμπερτ Καρλάιλ.

*Ant1, Σάββατο 16/09 στις 23:45

«Φτηνά Τσιγάρα» (2000) σκηνοθεσία Ρένος Χαραλαμπίδης

Ρομαντική, Ελληνική κωμωδία – Ο Νίκος είναι ένας τριαντάχρονος άνεργος που ζει μόνος δίχως φιλενάδα, από πεποίθηση. Τον περιβάλουν διάφοροι τύποι ανθρώπων: ο ιδιοκτήτης του καφενείου όπου συχνάζει, ο Τέλης – μόνιμος θαμώνας και πολυλογάς που θεωρητικολογεί υπέρ του αχαλίνωτου σεξ – ο φίλος του, ένας κυνικός που παροτρύνει τον Τέλη στο κυνήγι της γυναίκας. Ο Μανώλης είναι τυχοδιώκτης, πρόθυμος να εμπλακεί στις πιο απρόσμενες καταστάσεις. Τελικά, ο Νίκος γνωρίζει σε ένα τηλεφωνικό θάλαμο τη Σοφία, μια όμορφη νεαρή κοπέλα γεμάτη αυτοπεποίθηση, από το χώρο της μόδας. Περιπλανιούνται μια νύχτα μαζί στην πόλη και χωρίζουν. Θα την αναζητήσει εκ νέου, καθώς πλέον ο περίγυρος του δεν τον εμπνέει.

Παίζουν: Ρένος Χαραλαμπίδης, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Κώστας Τσάκωνας, Άλκης Παναγιωτίδης, Ανδρέας Νάτσιος, Μάνος Βακούσης, Τάκης Σπυριδάκης.

*Alpha, Σάββατο 16/09 στις 01:45

«Οι Μεγάλοι» (2010) σκηνοθεσία Ντένις Ντάγκαν

Κωμωδία – Τριάντα ολόκληρα χρόνια μετά την αποφοίτησή τους από το σχολείο, πέντε καλοί φίλοι, άλλοι παντρεμένοι πια, μαζί με τις γυναίκες τους και άλλοι ανύπαντροι ξανασυναντιούνται για να περάσουν μαζί το Σαββατοκύριακο της 4ης Ιουλίου και να αποδείξουν ότι παραμένουν για πάντα αμετανόητοι έφηβοι.

Παίζουν: Ανταμ Σάντλερ, Σάλμα Χάγιεκ, Κρις Ροκ, Ρομπ Σνάιντερ, Ντέιβιντ Σπέιντ, Κέβιν Τζέιμς

*Mega, Σάββατο 16/09 στις 02:10