Ξεκινά για ακόμα μία χρονιά το τμήμα ενηλίκων του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε πως από την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023, στις 8 μ.μ. θα ξεκινήσει για όγδοη συνεχή χρονιά η λειτουργία του τμήματος ενηλίκων.

Το τμήμα ενηλίκων συμπληρώνει φέτος 8 συναπτά έτη λειτουργίας, προσφέροντας την ευκαιρία σε παλαίμαχους αθλητές κι αθλήτριες, ενήλικες που για πρώτη φορά έρχονται σε επαφή με το άθλημα της κωπηλασίαςοποιονδήποτε θέλει να γυμναστεί με βάση το πληρέστερο από πλευράς εκγύμνασης άθλημα, να γνωρίσουν και να απολαύσουν μια διαφορετική εκγύμναση, με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος.

Η κωπηλασία είναι ένα από τα αρχαιότερα αθλήματα, προσφέροντας πλήρη και ομοιόμορφη εκγύμναση σε κάθε αθλούμενο, αυξάνοντας ραγδαία τη μυϊκή μάζα και οδηγώντας σε ταχεία απώλεια λίπους.

Στις ναυταθλητικές εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, στο τέρμα της Βόρειας παραλίας της πόλης, με φόντο τη μαγευτική λίμνη και την πόλη, το τμήμα Ενηλίκων επαναλειτουργεί πλέον κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη, στις 8 μ.μ., προσφέροντας εκγύμναση σε συνδυασμό με ένα ιδιαίτερα ευχάριστο, φιλικό κλίμα που δημιουργεί η παρέα των Ενηλίκων.

Για περισσότερες πληροφορίες: Γεν. Γραμματέας Ν.Ο.Κ. κ. Φωτιάδης Δημήτρης: 6977 797 443

Ακολουθούν χαρακτηριστικές φωτογραφίες του τμήματος από τα προηγούμενα έτη.