Καστοριά – Διέρρηξαν σπίτια στην Χλόη – Δεν άφησαν τίποτα όρθιο

Δεν πίστευε τα μάτια του ο ιδιοκτήτης της μονοκατοικίας στην Χλόη Καστοριάς, το βράδυ της Παρασκευής, όταν γύρισε στο σπίτι του και άνοιξε την εξώπορτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του mpetskas.com, το ένα περιστατικό συνέβη στην περιοχή γύρω από την πλατεία του Φουντουκλή, όταν άγνωστοι ανέβηκαν από το μπαλκόνι της κουζίνας, έσπασαν ένα μικρό κομμάτι από το τζάμι και με την χρήση κάποιου εργαλείου άνοιξαν την πόρτα και μπούκαραν μέσα.

Γύρω στις 21:30 o ιδιοκτήτης γύρισε σπίτι του και όταν βρέθηκε στον χώρο, διαπίστωσε τις μεγάλες ζημιές που προκάλεσαν οι δράστες, αφού τα πάντα ήταν ανακατεμένα και πεταμένα.

“Δεν άφησαν ούτε συρταράκι όρθιο. Τα γύρισαν όλα ανάποδα” δήλωσε στο mpetskas η σύζυγος του ιδιοκτήτη και συνέχισε, “δυστυχώς την ώρα που μπήκαν μέσα, εγώ έλειπα στο πανηγύρι και ο σύζυγος μου ήταν έξω. Στον όροφο δεν άφησαν τίποτε όρθιο, τα γύρισαν όλα ανάποδα. Στον κάτω όροφο δεν πρόλαβαν να κάνουν μεγάλες ζημιές, ίσως να ήταν μέσα την ώρα που γύρισε ο σύζυγος μου, να τρόμαξαν και να έφυγαν”

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, μερικές δεκάδες μέτρα μακριά διέρρηξαν και δεύτερο σπίτι, πιθανόν οι ίδιοι δράστες. Η αστυνομία έχει ξεκινήσει τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.