Με δημοτικό χρήμα και οι μετακομίσεις… του Αντιδημάρχου Καστοριάς

Οι ιστορίες παραφροσύνης στον Δήμο Καστοριάς δεν έχουν τέλος. Πρωταγωνιστής και πάλι ο γνωστός Αντιδήμαρχος.

Το περιστατικό δεν έλαβε χώρα το τελευταίο διάστημα αλλά περίπου πριν έναν χρόνο.

Ήταν το πρωί του Σαββάτου 30 Ιουλίου 2022 όταν χτύπησε το τηλέφωνο του mpetskas.com και στην άλλη άκρη της γραμμής, ένας αναστατωμένος κάτοικος της Μεσοποταμίας φώναζε “τρέξτε γρήγορα να βγάλετε φωτογραφίες… ο αντιδήμαρχος μετακομίζει και χρησιμοποιεί τα φορτηγά του δήμου”.

Επειδή εκείνο τον καιρό κυκλοφορούσε μια φήμη ότι ο αντιδήμαρχος μετακόμισε το γυμναστήριο του, από το κέντρο της Καστοριάς στη Χλόη με τα φορτηγά του δήμου, στείλαμε άμεσα συνεργάτη να ερευνήσει το περιστατικό.

Ενώ είχε ξεκινήσει ο συνεργάτης μας, δεχθήκαμε δεύτερο τηλεφώνημα από τον έξαλλο Μεσοποταμμιότη που μας έλεγε “αργήσατε το φορτηγό έχει ξεκινήσει για Καστοριά.. θα το βρείτε στον δρόμο”. Πράγματι στη μέση της διαδρομής ο συνεργάτης μας είδε ένα φορτωμένο φορτηγό του δήμου, έκανε αναστροφή και το ακολούθησε, περισσότερο από περιέργεια, για να μάθει αν ο κύριος στο τηλέφωνο είχε δίκιο.

Όταν έφτασαν στην Χλόη έκπληκτος ο συνεργάτης μας είδε το φορτηγό να μπαίνει στην αυλή του καινούργιου σπιτιού του αντιδημάρχου και να παρκάρει στην πίσω αυλή για να μην φαίνεται από τον δρόμο. Μετά από λίγο ξεκίνησαν και οι υπάλληλοι του δήμου να ξεφορτώνουν την “προίκα” του αντιδημάρχου.

Ο αντιδήμαρχος για άλλη μία φορά αντί να επιλέξει κάποια μεταφορική εταιρία προτίμησε τους υπαλλήλους και τα φορτηγά του δήμου, έτσι και αλλιώς… τζάμπα ήταν.

Για την συνεχιζόμενη απαράδεκτη συμπεριφορά του αντιδημάρχου, δεν φταίει μόνο ο ίδιος, φταίει και ο δήμαρχος που γνώριζε και τον κάλυπτε, φταίνε και όλοι οι συνεργάτες του, οι οποίοι ενώ γνώριζαν δεν έκαναν τίποτε παρά μόνο γελούσαν και έλεγαν “τι να κάνουμε…δεν καταλαβαίνει… αυτός είναι”

Και για να προλάβουμε αυτούς που θα ρωτήσουν “γιατί το δημοσιεύετε τώρα”, η απάντηση είναι μία. Γιατί οι πολίτες της Καστοριάς πρέπει να μάθουν ΠΡΙΝ πάνε στην κάλπη, για το τι συμβαίνει στον δήμο Καστοριάς τα τελευταία χρόνια…

φωτογραφίες από την μετακόμιση:

Διαβάστε ακόμα: Με δημοτικό χρήμα τα service… του Αντιδημάρχου Καστοριάς

Με δημοτικό χρήμα τα service… του Αντιδημάρχου Καστοριάς