Δήλωση του Κωνσταντίνου Κουμπάνη για την υποψηφιότητα του με τον Άκη Τσούκα

Τα πράγματα δεν θα αλλάξουν αν δεν αλλάξουμε εμείς τον τρόπο που τα βλέπουμε.

Φίλες και φίλοι

Η πρόταση του Άκη Τσούκα να σταθώ στο πλευρό του στις δημοτικές εκλογές, με βρίσκει να έχω επιστρέψει μόνιμα στον τόπο μου, μετά από 25 χρόνια συνεχόμενων ταξιδιών, σε όλες τις ηπείρους και στις μεγαλύτερες μητροπόλεις του κόσμου.

Το εμπόριο της γούνας απαιτούσε αυτό τον τρόπο ζωής για εκείνους που θέλησαν να γίνουν πρεσβευτές της.

Με τον Άκη συναντηθήκαμε τυχαία σε ίδιες πτήσεις και διαφορετικές ηπείρους. Πέρα από το κοινό μας επαγγελματικό αντικείμενο, κατάλαβα ότι μας ενώνει και το ίδιο αξιακό σύστημα:

Η οικογένεια και η αγάπη μας για τον τόπο.

Οι δεμένες οικογένειες θα έπρεπε να αποτελούν πρότυπο για τις κοινωνίες μας, γιατί βασίζονται στον σεβασμό, την κατανόηση, την αγάπη και την αλληλεγγύη. Αξίες απαραίτητες για την δοκιμαζόμενη κοινωνία μας.

Με μεγάλη χαρά δέχτηκα την πρόταση του να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του.

Αυτό που με ενθουσιάζει στο πρόγραμμα του Μπροστά Μαζί, είναι ο νέος τρόπος αντιμετώπισης των πραγμάτων. Τα πράγματα δεν θα αλλάξουν αν δεν αλλάξουμε εμείς τον τρόπο που τα βλέπουμε.

Πιστεύω ότι η περιπλάνηση μου στον κόσμο και οι εμπειρίες που αποκόμισα, μπορούν να συμβάλλουν άμεσα και αποτελεσματικά στο κομμάτι του τουρισμού. Τι σημαίνει τουριστικό προϊόν, ανάπτυξη του ήδη υπάρχοντος τουριστικού προϊόντος και τις κρυμμένες ευκαιρίες του ευλογημένου τόπου μας.

Ήρθε η ώρα να τις ανακαλύψουμε!

Ζητώ την στήριξη σας, γιατί θέλω να προσφέρω τις γνώσεις και τις εμπειρίες μου, στην ανάπτυξη  της Καστοριάς.

Η πόλη μας έχει όλες τις δυνατότητες να κερδίσει ένα σημαντικό ποσοστό εγχώριων και ξένων επισκεπτών, συμβάλλοντας στην οικονομική άνθιση της πόλης και των πολιτών της.

Μαζί Μπροστά

Ας δώσουμε στην πόλη μας το ανάστημα που της αξίζει!

Σας ευχαριστώ!

Κωνστατίνος Κουμπάνης