Ευχαριστήριο της Ειρήνης Χρηστάκη

Οι εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ολοκληρώθηκαν, όμως η διαδικασία ανάδειξης της νέας περιφερειακής αρχής συνεχίζεται.

Ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Καστοριάς, με το συνδυασμό «Συμμαχία για την Ανάπτυξη» του υποψήφιου περιφερειάρχη κου Γιώργου Αμαντίδη, καταρχήν θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για τη συμπερίληψη των θέσεών μου στον προγραμματικό του λόγο και να τον συγχαρώ για το ήθος και την εντιμότητα του αγώνα μας.

Επίσης, θα ήθελα να απευθύνω από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάθε έναν και κάθε μία που με τίμησαν προσωπικά με την επιλογή τους, όπως και σε όλους εκείνους, που μας τίμησαν ως παράταξη.

Μέσα από την εμπειρία της συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία, την προσωπική επαφή με τους ανθρώπους και την επίγνωση του μεγέθους των προβλημάτων της περιοχής μας , νιώθω περισσότερο από ποτέ την ανάγκη για δημιουργική και ωφέλιμη παρουσία στα κοινά.

Γι’ αυτό, σας ζητώ την Κυριακή που μας έρχεται να μας δώσετε τη δυνατότητα να κάνουμε πράξη το όραμα για μια πιο ανθρώπινη, βιώσιμη και με αναπτυξιακή προοπτική Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Αυτή την Κυριακή ενωμένοι μαζί, δίνουμε τη δύναμη στη Συμμαχία για την Ανάπτυξη και στον Γιώργο Αμανατίδη να πάμε μπροστά!

Ειρήνη Χρηστάκη