13 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Κάτσε αναπαυτικά στον καναπέ και διάλεξε την αγαπημένη σου

«Οι Πιγκουΐνοι της Μαδαγασκάρης» (2014) σκηνοθεσία  Έρικ Νταρνέλ, Σάιμον Τζ. Σμιθ 

Animation – Οι μεγαλύτερες υπέρ-ομάδες κατασκόπων δεν γεννιούνται, αλλά… εκκολάπτονται! Ανακαλύψτε τα μυστικά των καλύτερων και πιο ξεκαρδιστικών, “μυστικών”, φτερωτών κατασκόπων στην Ιστορία της παγκόσμιας κατασκοπίας!

Μιλάμε φυσικά για τον Σκίπερ, τον Κοβάλσκι, τον Ρίκο και τον Στρατιώτη. Οι καλύτεροι των καλύτερων, οι πιο ελίτ των ελίτ, ενώνουν τις δυνάμεις τους με την μυστική, ειδική ομάδα δράσης, «Βόρειος Άνεμος», αρχηγός της οποίας είναι ο επιβλητικός και όμορφος Πράκτορας Απόρρητος – είναι, φυσικά, τόσο απόρρητος που κανείς δεν γνωρίζει το όνομά του!

Η ασυνήθιστη αλλά σούπερ αποτελεσματική ομάδα μας, λοιπόν, έχει έναν σημαντικότατο στόχο. Θα πρέπει να καταφέρει να κατατροπώσει τον μοχθηρό Δρ. Οκτάβιο Μυαλάτη, πριν εκείνος προλάβει να υλοποιήσει τα καταστροφικά του σχέδια για να εξαφανίσει τον κόσμο.

Με τις φωνές των: Θανάσης Κουρλαμπάς, Αργύρης Παυλίδης, Συμεών Τσακίρης, Γιάννης Στεφόπουλος, Πέτρος Δαμούλης, Δημήτρης Μαριζάς, Γιάννης Δρίτσας

*Star, Σάββατο 11/11, στις 20:50

«Miss με το ζόρι 2» (2005) σκηνοθεσία Τζον Πάσκουιν

Δράσης Κομεντί – Μις με το ζόρι θα αναγκαστεί να γίνει για άλλη μία φορά η πράκτορας του FBI Γκρέισι Χαρτ. Με τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα πάνω της, η Γκρέισι κινδυνεύει να αφιερώσει περισσότερο καιρό στα ινστιτούτα ομορφιάς και στην προώθηση του νέου της βιβλίου, παρά στο επαγγελματικό της καθήκον. Όμως, η απαγωγή της νικήτριας και του παρουσιαστή των προηγούμενων καλλιστείων θα την επαναφέρει στη σκληρή πραγματικότητα. Θα έρθει όμως σε σύγκρουση με τους προϊσταμένους της στο FBI, οι οποίοι δε δείχνουν πλέον εμπιστοσύνη στις ικανότητές της…

Παίζουν: Σάντρα Μπούλοκ, Ρεγγίνα Κινγκ, Γουίλιαμ Σάτνερ, Ενρίκε Μαρτσιάνο.

*Open, Σάββατο 11/11, στις 21:00

«Ζητείται επειγόντως γαμπρός» (1971) σκηνοθεσία Αλέκος Σακελλάριος

Ελληνική Ταινία Κωμωδία – Η Ρένα Βλαχοπούλου είναι μια ώριμη χήρα και επιτυχημένη επιχειρηματίας που αποφασίζει να ξαναφτιάξει τη ζωή της.
Δυστυχώς στην προσπάθεια αυτή ερωτεύεται άντρες νεότερους όπως ο Ντίμης (Παύλος Λιάρος) ή τον γοητευτικό πλέι-μπόι Άγγελο (Ανδρέας Μπάρκουλης), οι οποίοι ενώ αρχικά δείχνουν να την προσεγγίζουν από ενδιαφέρον για αυτή, σύντομα στρέφουν την προσοχή τους στην νεαρή κόρη της Πίτσα (Μπέτυ Λιβανού), η οποία είναι σε ηλικία γάμου.

Και ενώ συνέρχεται από την απογοήτευση διαπιστώνει ότι και ένας υπάλληλός της προσπαθεί να την ξεμοναχιάσει και ενώ αρχικά αφήνεται να παρασυρθεί, σύντομα διαπιστώνει ότι θέλει να της ζητήσει δανεικά τα οποία χρειάζεται.

Λυπημένη και εντελώς μόνη δείχνει να έχει χάσει τη θέληση και κάθε ενδιαφέρον για τη ζωή…

Παίζουν: Ρένα Βλαχοπούλου, Μπέτυ Λιβανού, Ανδρέας Μπάρκουλης, Άννα Κυριακού, Παύλος Λιάρος, Βασίλης Ανδρονίδης, Ανδρέας Φιλιππίδης, Μαίρη Σπάθη, Βάσω Βενιέρη.

*Ant1, Σάββατο 11/11, στις 21:00

«Ο Διάβολος Φοράει Prada» (2006) σκηνοθεσία Ντέιβιντ Φράνκελ

Κομεντί – H Άντι Σακς, μια νεαρή και ατημέλητη δημοσιογράφος, μετακομίζει στη Νέα Υόρκη για να κυνηγήσει τα όνειρά της. Εκεί, θα καταλήξει να εργάζεται ως βοηθός της διευθύντριας σύνταξης του περιοδικού μόδας Runway, της στριφνής και απαιτητικής Μιράντα Πρίσλεϊ. H Μιράντα τα θέλει όλα και η Άντι απλά τρέχει να ικανοποιήσει κάθε εξωφρενικά παράλογη επιθυμία της. O καιρός περνά και η Άντι προσαρμόζεται υπέροχα, αλλά με μια μικρή λεπτομέρεια. Η προσωπική της ζωή, οι φίλοι, ακόμα και ο σύντροφός της, γίνονται οι παράπλευρες απώλειες αυτής της ισχυρής σχέσης εξάρτησης μεταξύ των δύο γυναικών.

Παίζουν: Μέριλ Στριπ, Αν Χάθαγουεϊ, Άντριαν Γκρένιερ, Σάιμον Μπέικερ, Έμιλι Μπλαντ, Στάνλεϊ Τούτσι.

*Skai, Σάββατο 11/11, στις 21:00

«Απ’τα κόκαλα βγαλμένα» (2011) σκηνοθεσία Σωτήρης Γκορίτσας

Ελληνική Ταινία Κωμωδία – Ο νεαρός ειδικευόμενος ορθοπεδικός γιατρός Γιώργος Σπυράτος αρχίζει την επαγγελματική του καριέρα στο δημόσιο νοσοκομείο των «Αγίων Πάντων». Εκεί, ανακαλύπτει το πώς ένα σύστημα που σχεδιάστηκε για να θεραπεύει, να προσφέρει, να ανακουφίζει, έχει εξελιχθεί σ’ ένα παρανοϊκό βασανιστήριο που εξουθενώνει τους πάντες, Άγιους και μη. Μέσα στο αγριεμένο αυτό κοινωνικό τοπίο, ο νεαρός γιατρός θα παλέψει για να περάσει ανάμεσα από τις επικίνδυνες συμπληγάδες αντιμαχόμενων νεοελληνικών μικρόκοσμων που απειλούν να τον κατασπαράξουν. Παράλληλα με τους ασθενείς που θεραπεύει θα δώσει και τον δικό του αγώνα επιβίωσης.

Παίζουν: Αργύρης Ξάφης, Δημήτρης Ήμελλος, Άννα Κουτσαφτίκη, Στέλιος Μάινας, Μπέσυ Μάλφα, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Βαγγέλης Μουρίκης, Μηνάς Χατζησάββας, Γιώργος Συμεωνίδης, Γιώτα Φέστα, Κώστας Μπερικόπουλος, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Μάκης Παπαδημητρίου, Υβόννη Μαλτέζου, Χάρης Φραγκούλης κ.ά.

*ΕΡΤ2, Σάββατο 11/11, στις 22:00

«Ραντεβού στον Αέρα» (1966) σκηνοθεσία Γιάννης Δαλιανίδης

Ελληνική Ταινία Κωμωδία – Στο Παρίσι γίνεται διαγωνισμός για την ανάδειξη της “Μις Ευρώπη” και η Τζένη (Ρένα Βλαχοπούλου) συνοδεύει την αδελφή της, Μαίρη (Ελένη Προκοπίου), η οποία λαμβάνει μέρος στο διαγωνισμό.

Όταν χάνει τον τίτλο, η Τζένη γίνεται έξαλλη και επιστρέφουν στην Αθήνα. Στο μεταξύ η Μαίρη γνωρίζει και ερωτεύεται τον Δημήτρη (Αντρέας Ντούζος), ο οποίος όμως αναχωρεί ξαφνικά για την Ελλάδα.

Λίγο αργότερα ο Δημήτρης, που υπηρετεί στην αεροπορία, μαζί με δύο φίλους του σμηνίτες (Κώστας Βουτσάς & Γιάννης Βογιατζής-τραγουδιστής), θα συναντήσει την Μαίρη μαζί με δύο φίλες της (Μάρθα Καραγιάννη και Χλόη Λιάσκου) και έτσι θα δημιουργηθούν τρία ζευγάρια ερωτευμένων. Οι σμηνίτες για να μπορούν να βλέπονται συχνότερα με τις κοπέλες τους πείθουν τον διοικητή τους να διοργανώσουν μια παράσταση για την αεροπορία, στην οποία του υπόσχονται ότι θα συμμετέχει και η αγαπημένη του ηθοποιός, Ρένα Βλαχοπούλου.

Έτσι πείθουν την Τζένη, την αδελφή της Μαίρης, η οποία μοιάζει εκπληκτικά με την γνωστή ηθοποιό, να υποδυθεί την Βλαχοπούλου.

Εκεί αρχίζει ένα ερωτικό γαϊτανάκι, όπου την Τζένη την ερωτεύεται ένας αξιωματικός της Αεροπορίας (Γιάννης Βογιατζής), ο οποίος νομίζει ότι πρόκειται για τη μεγάλη σταρ.

Παίζουν: Ρένα Βλαχοπούλου, Κώστας Βουτσάς, Μάρθα Καραγιάννη, Ανδρέας Ντούζος, Χλόη Λιάσκου, Αννίτα Δαλέζιου, Ελένη Προκοπίου, Γιάννης Βογιατζής.

*Alpha, Σάββατο 11/11, στις 22:30

«Match Point» (2005) σκηνοθεσία Γούντι Άλεν

Δραματική, μυστηρίου, ρομαντική – Ο Ιρλανδός Κρίς Γουίλτον (Τζόναθαν Ρις Μάγιερς),προερχόμενος από χαμηλό κοινωνικό στάτους με παραδοσιακό υπόβαθρο, εξακολουθεί να αγωνίζεται για τα οικονομικά του παρά το γεγονός ότι πρόσφατα συνταξιοδοτήθηκε ως υψηλής βαθμίδας επαγγελματίας τενίστας.

Εξασφαλίζει τα προς το ζην, ως δάσκαλος του τένις σε ένα πολυτελές τένις κλαμπ στο Λονδίνο, αν και ξέρει ότι υπάρχει μια καλύτερη ζωή γι ‘αυτόν κάπου στην πορεία.

Έχει αναπτύξει φιλία με έναν από τους μαθητές του, τον πλούσιο Τομ Χιούετ (Μάθιου Γκουντ) και αρχίζει να βγαίνει με την αδελφή του Tομ, την Κλόε Χιούετ (Έμιλι Μόρτιμερ) ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας που ένοιωσε αμέσως έλξη για τον Κρις.

Σύντομα η Κλόε επισημοποιεί τη σχέση τους και αποφασίζει να τον βοηθήσει, μέσω του επιχειρηματία πατέρα της Άλεκ (Μπράιαν Κοξ), δίνοντας του μια ανώτερη θέση στην εταιρία. Αρχίζοντας την ζωή του με τους Χιούετς, ο Κρις απολαμβάνει την καλύτερη περίοδο της ζωής του.

Παρόλα αυτά όμως, η σκέψη του δεν μπορεί να φύγει από την επίδοξη Αμερικανίδα ηθοποιό Νόλα Ράις (Σκάρλετ Γιοχάνσον) την οποία γνώρισε στην έπαυλη των Χιούετ και είναι η ανεπίσημη αρραβωνιαστικιά του Τομ. Η Νόλα είναι ζωηρή και γνωρίζει καλά την επιρροή που έχει στους άντρες, συμπεριλαμβανομένου και του Κρις.

Θα ακολουθήσει μία παράνομη σχέση που θα τον βυθίσει ολοένα και περισσότερο σε αδιέξοδο και, όταν αποφασίσει να αναλάβει δράση για να ξεφύγει, θα δει ότι οι φιλοδοξίες του έχουν τρομακτικές συνέπειες.

Παίζουν: Τζόναθαν Ρις Μάγιερς, Σκάρλετ Γιόχανσον, Έμιλι Μόρτιμερ, Μπράιαν Κοξ, Μάθιου Γκόουντ, Αλεξάντερ Αρμστρογκ, Πολ Κέι, Πενέλοπε Γουίλτον, Μαρκ Γκατις, Φίλιπ Μανσφιλντ

*Skai, Σάββατο 11/11, στις 23:15

«Το Παρελθόν Μιας Γυναίκας» (1968) σε σκηνοθεσία Γιάννης Δαλιανίδης

Δραματική Ελληνική Ταινία – Επιστρέφοντας στο σπίτι της η τραγουδίστρια νυχτερινού κέντρου (Μαίρη Χρονοπούλου) αναγκάζεται να πυροβολήσει τον πρώην φίλο της (Φαίδων Γεωργίτσης), ο οποίος έχει δραπετεύσει από την φυλακή και την εκβιάζει να του δώσει χρήματα.

Η κοπέλα, θεωρώντας τον νεκρό, φεύγει για να φτιάξει τη ζωή της από την αρχή. Παντρεύεται με έναν ευκατάστατο κύριο (Κώστας Καζάκος), ο οποίος δεν γνωρίζει το παρελθόν της, και αποκτούν μαζί ένα κοριτσάκι.

Παίζουν: Μαίρη Χρονοπούλου, Φαίδων Γεωργίτσης, Κώστας Καζάκος, Ελένη Ζαφειρίου, Ζώρας Τσάπελης, Αλέκος Ουδινότης

*ΕΡΤ1, Σάββατο 11/11, στις 23:20

«Κομάντο» (1985) σκηνοθεσία Μαρκ Λέστερ

Περιπέτεια – Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ είναι ο Τζον Μάτριξ, πρώην αρχηγός μιας ελίτ ειδικών πρακτόρων κομάντο.
Τώρα πια έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση για να ζήσει σε ένα σπίτι στο βουνό με την κόρη του, Τζένη (Αλίσα Μιλάνο).
Μία οργάνωση τρομοκρατών εντοπίζει τον Μάτριξ, οι οποίοι απαγάγουν την κόρη του, και του ζητούν να σκοτώσει τον πρόεδρο μιας χώρας, ώστε ο πρώην δικτάτορας να μπορέσει να επανέλθει στην εξουσία.

Ο Τζον Μάτριξ έχει 11 ώρες στη διάθεση του για να εξοντώσει τους τρομοκράτες και να σώσει την κόρη του.

Παίζουν: Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, Αλίσα Μιλάνο, Νταν Χεντάγια, Βέρνον Γουέλς, Τζέιμς Όλσον, Ντριου Σνάιντερ, Ρέι Ντον Τσονγκ.

*Alpha, Σάββατο 11/11, στις 00:45

«Atomic Blonde» (2017) σκηνοθεσία Ντέιβιντ Λιτς

Περιπέτεια – Η Λορέιν είναι μία αδίστακτη, τολμηρή και σέξι πράκτορας της MI6, που φθάνει στο Βερολίνο, κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, με μία μυστική αποστολή: να εξιχνιάσει τον φόνο ενός συναδέλφου της, με τον οποίο τη συνδέει ένα ερωτικό παρελθόν, και να εντοπίσει μία χαμένη λίστα διπλών πρακτόρων. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσει όλα τα «ταλέντα» της για να παραμείνει ζωντανή και να φέρει εις πέρας την αποστολή της. Με τη βοήθεια ενός αστυνομικού, θα γίνει μέρος ενός επικίνδυνου παιχνιδιού κατασκόπων.

Παίζουν: Σαρλίζ Θερόν, Τζέιμς ΜακΑβόι, Τζον Γκούντμαν, Έντι Μάρσαν, Τόμπι Τζόουνς, Σοφία Μπουτέλα, Τιλ Σουεγκερ.

*Star, Σάββατο 11/11, στις 01:15

«Δικός σου Για Πάντα» (2012) σκηνοθεσία Σκοτ Χικς

Δραματική Μυστηρίου Ρομαντική – Ο λοχίας του σώματος πεζοναυτών, Λόγκαν Θίμπολτ (Έφρον), επιστρέφει από την τρίτη θητεία του στο Ιράκ, με το μόνο πράγμα που τον κράτησε ζωντανό, την φωτογραφία μιας άγνωστης σε εκείνον γυναίκας, που βρήκε τυχαία. Όταν μαθαίνει το όνομα της (Σίλινγκ) και τη διεύθυνσή της, αποφασίζει να την βρει και να ζητήσει δουλειά στο στάβλο που έχει η οικογένειά της.

Παρά την αρχική δυσπιστία της και τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζει στη ζωή της, μεταξύ τους θα αναπτυχθεί ένας έρωτας, κάνοντας τον Λόγκαν να πιστέψει πως αυτή η γυναίκα, η Μπεθ, είναι όχι μόνο το γούρι του, αλλά και κάτι παραπάνω.

Παίζουν: Ζακ Εφρον, Τέιλορ Σίλινγκ, Μπλάιθ Ντάνερ, Ρίλεϊ Τόμας Στιούαρτ, Τζέι Ρ. Φέργκιουσον.

*Open, Σάββατο 11/11, στις 01:30

«Miss Meadows» (2014) σκηνοθεσία Κάρεν Λι Χόπκινς

Αστυνομική Δράσης Κομεντί – Η Δις Μίντοουζ είναι μια γλυκιά και καθωσπρέπει δασκάλα νηπιαγωγείου που φροντίζει επιμελώς τους μαθητές της και τον πανέμορφο κήπο της.
Ντύνεται πάντα με χαριτωμένα ρούχα, φορά πάντα παπούτσια χορού, μένει μόνη της σε ένα μικρό σπίτι και περιστασιακά μιλά με την μητέρα της, μαθαίνοντας τα νέα της ημέρας. Ωστόσο κρύβει και αυτή ένα μυστικό.

Χρόνια πριν, η ζωή της έδειξε το σκληρό της πρόσωπο. Από τότε έμαθε να μην φοβάται τίποτε και να τιμωρεί την αδικία.
Η αυτόκλητη τιμωρός με το αγγελικό πρόσωπο και τους άψογους τρόπους, κουβαλά πάντα στην τσάντα της ένα μικροσκοπικό όπλο, το οποίο χειρίζεται άψογα και αποτελεσματικά.

Τα προβλήματα για την Μις Μίντοουζ ξεκινούν όταν αρχίζει να ερωτεύεται τον σερίφη της περιοχής, στον οποίο δεν μπορεί να αποκαλύψει την πραγματική της ταυτότητα.

Παίζουν:  Κέιτι Χολμς, Τζέιμς Μπατζ Ντέιλ, Κάλαν Μάλβεϊ, Μαίρη Κέι Πλέις, Τζιν Σμαρτ, Τζέιμς Χέρμπερτ, Μπάρι Μάρκοβιτς.

*Skai, Σάββατο 11/11, στις 02:00

«Η Αρπαχτή» (2000) σκηνοθεσία Γκάι Ρίτσι

Κωμωδία – Στην Εβραϊκή συνοικία του Λονδίνου, ένας Ιρλανδός οργανώνει μια ευφυέστατη απάτη με διαμάντια. Στο παιχνίδι εμπλέκονται ένας τσιγγάνος πυγμάχος, κλεπταποδόχοι, Αμερικανοί γκάνγκστερ, οργανωτές παράνομων πυγμαχικών αγώνων και άλλα «καλά παιδιά» του λονδρέζικου υποκόσμου…

Παίζουν: Μπραντ Πιτ, Τζέισον Στέθαμ, Βίνι Τζόουνς, Μπενίσιο ντελ Τόρο, Στήβεν Γκραχαμ, Σόρσα Κιουζακ, Σαμ Ντάγκλας

*Mega, Σάββατο 11/11, στις 02:30