11 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Ταινίες για όλα τα γούστα στο τηλεοπτικό σινεμά της Κυριακής!

«Κρίμα το Μπόι σου» (1970) σκηνοθεσία Κώστας Καραγιάννης

Ελληνική Ταινία Κωμωδία – Ο Μάριος, καλός άνθρωπος εκ φύσεως, βλέπει ότι ο φίλος του Δημήτρης χρειάζεται χρήματα και του δίνει ένα ποσό από το ταμείο της εταιρείας στην οποία εργάζεται. Ο Δημήτρης, όμως, δεν του τα επιστρέφει και ο Μάριος καταδικάζεται σε επταετή φυλάκιση. Οταν βγαίνει από την φυλακή, τον περιμένει ένα αυτοκίνητο…Ο οδηγός του τον πηγαίνει σε μια βίλα, όπου μαθαίνει ότι όλα όσα βλέπει, είναι δικά του.

Στον κατάπληκτο Μάριο εμφανίζεται η Δανάη, μια πανέμορφη γυναίκα και του λέει ότι είναι χήρα του φίλου του Δημήτρη, ο οποίος, πριν πεθάνει, είχε δημιουργήσει μια μεγάλη περιουσία στο Κονγκό. Η Δανάη του δίνει τα χρήματα που του “χρωστάει” και ο τίμιος Μάριος τα παραδίδει στον σύμβουλο της εταιρείας. Ο Μάριος είναι τώρα ευτυχισμένος και ερωτευμένος με την Δανάη. Σε μια εκδρομή στην Υδρα, όμως…

Παίζουν: Λάμπρος Κωνσταντάρας, Μάρω Κοντού, Ανδρέας Μπάρκουλης, Άρτεμις Τσάρμη, Άγγελος Μαυρόπουλος.

*Ant1, Κυριακή 19/11, στις 21:00

«Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 Μέρες» (2000) σε σκηνοθεσία Φρανκ Κοράτσι

Κωμική περιπέτεια, δράσης – Ένας Κινέζος ληστής και τυχοδιώκτης, ο Πασπαρτού, καταλήγει κάτω από περίεργες συνθήκες στο στενό φιλικό κύκλο του εκκεντρικού Λονδρέζου Φιλέα Φογκ. Ο Φογκ έχει βάλει σκοπό να γυρίσει τον κόσμο σε 80 μέρες με διάφορα μεταφορικά μέσα, προκειμένου να κερδίσει ένα στοίχημα.

Με τη πολύτιμη βοήθεια του Πασπαρτού, ο Φογκ θα διασχίσει τις πιο όμορφες και επικίνδυνες περιοχές του πλανήτη, θα γνωρίσει τις πιο ενδιαφέρουσες προσωπικότητες του 19ου αιώνα και θα ζήσει τις πιο αξέχαστες περιπέτειες.

Παίζουν: Τσάκι Τσαν, Στιβ Κούγκαν, Σεσίλ ΝτεΦράνς, Ρόμπερτ Φάιφ, Τζιμ Μπρόντμπεντ, Κάρεν Μοκ.

*Skai, Κυριακή 19/11, στις 21:00

«Το Κορίτσι του Τρένου» (2016) σκηνοθεσία Τέιτ Τέιλορ

Ψυχολογικό θρίλερ – Κάθε μέρα, στο τρένο καθοδόν για τη δουλειά της, η Ρέιτσελ περνά δίπλα από το παλιό της σπίτι, στο οποίο τώρα ζει ο πρώην άντρας της με τη νέα του σύζυγο. Βλέπει επίσης το σπίτι ενός άλλου παντρεμένου ζευγαριού, λίγα τετράγωνα παρακάτω, και αρχίζει να φαντάζεται την ιδανική, ευτυχισμένη τους ζωή. Μια μέρα, περνώντας με το τρένο μπροστά από το σπίτι τους, η Ρέιτσελ θα δει κάτι που αλλάζει όλα όσα πίστευε για το άγνωστο αυτό ζευγάρι. Όταν η γυναίκα εξαφανιστεί, η Ρέιτσελ θα αρχίσει να πιστεύει ότι ίσως σχετίζεται με την εξαφάνισή της με κάποιο τρόπο… 

Παίζουν: Έμιλι Μπλαντ, Χέιλι Μπένετ, Τζάστιν Θέροου, Λουκ Έβανς, Λίζα Κούντρο.

*Open, Κυριακή 19/11, στις 21:45

«Η Ανάκριση» (2019) σκηνοθεσία Παναγιώτης Πορτοκαλάκης

Δραματική Ελληνική Ταινία – Όταν ένα επιθετικό και γεμάτο θυμό κορίτσι εγκαταλείπεται για άλλη μια φορά από τον σύντροφό της, συνειδητοποιεί ότι η σχέση της με τον πατέρα της είναι αυτή που δηλητηριάζει τη συμπεριφορά της, αποτρέποντας οποιονδήποτε προσπαθεί να την αγαπήσει.

«Ελλείψει δημίου, η Μαρίνα – η κόρη- μετατρέπεται σε δήμιο του εαυτού της και σωματοποιεί το παρελθόν του Κωστή -του πατέρα της, ο οποίος είχε βασανιστεί άγρια στα ΕΑΤ-ΕΣΑ.

Θα αναζητήσει τον απομονωμένο βασανιστή του και θα φέρει τον ένα απέναντι στον άλλο.
Αναπάντεχα, ο θύτης και το θύμα θα συμμαχήσουν για να κρατήσουν τα καλά κρυμμένα μυστικά τους.

Η αποκάλυψη του παρελθόντος θα τραυματίσει βαριά την ήδη ταλαιπωρημένη σχέση Πατέρα – Κόρης, παράλληλα όμως θα βοηθήσει την Μαρίνα να επαναπροσδιορίσει τη ζωή της.

Παίζουν: Πηνελόπη Τσιλίκα, Γιώργος Κέντρος, Μαρία Κατσανδρή, Θέμης Πάνου, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Γιώργος Ζιόβας, Γιάννης Σαμσιάρης, Κωνσταντίνος Πλεμμένος, Γιώργος Μπινιάρης, Δέσποινα Σεραφίδου

*ΕΡΤ2, Κυριακή 19/11, στις 22:30

«Rambo: Το Τελευταίο Αίμα» (2019) σκηνοθεσία Αντριάν Γκρούνμπεργκ

Περιπέτεια – Σχεδόν τέσσερις δεκαετίες μετά την πρώτη ταινία, ο Σιλβέστερ Σταλόνε επιστρέφει ως ένας από τους κορυφαίους ήρωες δράσης όλων των εποχών, ως Τζον Ράμπο.

Ο Ράμπο θα πρέπει να έρθει αντιμέτωπος με το παρελθόν του και να φέρει ξανά στην επιφάνεια τις ανελέητες πολεμικές του ικανότητες με σκοπό να πάρει εκδίκηση στην τελευταία του επικίνδυνη αποστολή. Έτσι, ταξιδεύει στο Μεξικό με σκοπό να σώσει την ανιψιά του, η οποία έχει πέσει θύμα απαγωγής από ένα μεξικανικό καρτέλ.

Το τελευταίο κεφάλαιο της θρυλικής σειράς είναι ένα θανάσιμο ταξίδι εκδίκησης και αίματος…

Παίζουν: Σιλβέστερ Σταλόνε, Παζ Βέγκα, Σέρτζιο – Περίς Μεντσέτα, Αντριάνα Μπερέζα.

*Star, Κυριακή 19/11, στις 23:00

«Άφθαρτος» (2000) σκηνοθεσία Μ. Νάιτ Σιάμαλαν

Δραματική Μυστηρίου – Η ταινία πραγματεύεται μία ιστορία μεταφυσικού στοχασμού, με τον Mπρους Γουίλις στο ρόλο ενός συνηθισμένου κατά τα άλλα οικογενειάρχη, φύλακα στο επάγγελμα, ο οποίος αφού επιβιώνει ως εκ θαύματος από ένα πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα, πείθεται από έναν αινιγματικό συλλέκτη κόμικς ότι διαθέτει υπεράνθρωπες δυνάμεις.

Παίζουν: Μπρους Γουίλις, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Ρόμπιν Ράιτ

*Skai, Κυριακή 19/11, στις 23:20

«Η Αποπλάνηση Ενός Ξένου» (2007) σκηνοθεσία Τζέιμς Φόλεϊ

Δράσης Μυστηρίου Τρόμου – ‘Οταν η ρεπόρτερ Ροβένα Πράις μαθαίνει ότι ο φόνος της φίλης της σχετίζεται με τον πανίσχυρο ιδιοκτήτη διαφημιστικής εταιρίας Χάρισον Χιλ,αποφασίζει να κινηθεί υπόγεια για να βρει την αλήθεια. Προσλαμβάνεται λοιπόν στην εταιρία του Χιλ και από την άλλη φλερτάρει μαζί του στο διαδίκτυο, περικυκλώνοντάς τον από παντού. Γρήγορα όμως συνειδητοποιεί ότι δεν είναι μόνη σε αυτό το παιχνίδι ταυτοτήτων. ‘Οσο πιο πολύ αγγίζει την αλήθεια, βλέπει τι μπορεί να κάνει κανείς για να την κρύψει.

Παίζουν: Χάλι Μπέρι, Μπρους Γουίλις, Τζιοβάνι Ριμπίζι.

*Mega, Κυριακή 19/11, στις 00:10

«Lucy in the Sky» (2019) σκηνοθεσία Νόα Χόλεϊ

Δραματική – Η Λούσι Κόλα είναι μια ισχυρή και πετυχημένη γυναίκα, της οποίας η ορμή ως αστροναύτης την οδηγεί στο διάστημα, όπου συγκινείται βαθιά από την υπερβατική εμπειρία να βλέπει τη ζωή της από μακριά.

Πίσω στο σπίτι, καθώς ο κόσμος της ξαφνικά νιώθει πολύ μικρός, η σύνδεσή της με την πραγματικότητα σιγά σιγά χάνεται.

Το σενάριο είναι βασισμένο στην πραγματική ιστορία της Λίσα Νόβακ, πρώην αστροναύτη της NASA, που έχασε τη θέση της όταν αποπειράθηκε να απαγάγει τη νέα σύντροφο του πρώην εραστή της.

Παίζουν: Νάταλι Πόρτμαν, Τζον Χαμ, Νταν Στίβενς, Ζάζι Μπιτς, Περλ Αμάντα Ντίξον, Άρλο Μερτζ.

*Alpha, Κυριακή 19/11, στις 00:15

«Τεντ Μπάντι, Ένας Γοητευτικός Δολοφόνος» (2019) σκηνοθεσία Τζο Μπέρλιντζερ

Βιογραφική Δραματική – Ο Τεντ: ωραίος, έξυπνος, χαρισματικός, τρυφερός. Η Λιζ: ανύπαντρη μητέρα, επιφυλακτική αλλά ερωτευμένη.

Οι τρεις τους, μαζί με την κόρη της Λιζ, είναι μια ευτυχισμένη οικογένεια. Μέχρι την στιγμή που ο Τεντ συλλαμβάνεται και κατηγορείται για μια σειρά από ειδεχθείς φόνους.

Όταν η ανησυχία μετατρέπεται σιγά σιγά σε παράνοια η Λιζ αναγκάζεται να αναρωτηθεί πόσο καλά γνωρίζει τον άνδρα με τον οποίο μοιράζεται την ζωή της καθώς όλο και περισσότερες αποδείξεις έρχονται στο φως και να αποφασίσει αν ο Τεντ είναι αλήθεια αθώος ή ένοχος.

Παίζουν: Ζακ Εφρον, Λίλι Κόλινς, Χάλεϊ Τζόελ Οσμεντ.

*Star, Κυριακή 19/11, στις 01:15

«Κατ΄Οίκον Απειλή» (2014) σε σκηνοθεσία Σαμ Μίλερ

Αστυνομική Δραματική Δράσης – Η Τέρι είναι μία αφοσιωμένη σύζυγος και μητέρα δύο παιδιών, που ζει μια ήρεμη ζωή στην Ατλάντα. Όλα όμως αλλάζουν όταν ο Κόλιν, ένας κατάδικος που μόλις απέδρασε από τη φυλακή, εμφανίζεται στην είσοδο του σπιτιού της, με τον ισχυρισμό ότι έχει πρόβλημα με το αυτοκίνητο του. Αυτή είναι η αρχή για την τρομακτική μάχη επιβίωσης που θα ακολουθήσει για την οικογένεια της Τέρι.

Παίζουν: Ίντρις Έλμπα, Τάρατζι Π. Χένσον, Κέιτ ντελ Καστίγιο, Λέσλι Μπιμπ, Γουίλμπουρ Φιτζέραλντ.

*Mega, Κυριακή 19/11, στις 02:40

«Η Χήρα» (2018) σκηνοθεσία Νιλ Τζόρνταν 

Δραματική – Η Φράνσις (Κλόι Γκρέις Μόρετζ), μία νεαρή γυναίκα που πενθεί τον θάνατο της μητέρας της, ανακαλύπτει μία χαμένη τσάντα στο μετρό της Νέας Υόρκης και αποφασίζει να την επιστρέψει στην κάτοχο της.

Αυτή είναι η αρχή μίας ασυνήθιστης φιλίας με την αινιγματική χήρα Γκρέτα (Ιζαμπέλ Ιπέρ), παρά τη δυσαρέσκεια της καλύτερης της φίλης Έρικα (Μάικα Μονρόε) που κατά τα άλλα βοηθάει την Γκρέις να εγκλιματιστεί στη μεγάλη πόλη.

Η Φράνσις αγνοεί τις ανησυχίες της φίλης της, όμως τα κίνητρα της Γκρέτα είναι πιο νοσηρά από αυτό που φαντάζεται.

Παίζουν:  Ιζαμπέλ Ιπέρ, Κλόε Γκρέις Μόρετζ, Μάικα Μονρόε, Στίβεν Ρία.

*Alpha, Κυριακή 19/11, στις 02:40