Στην ενθρόνιση του Μητροπολίτη Φλωρίνης ο Γ. Γρηγοριάδης

Στην ενθρόνιση του Μητροπολίτη κ.κ Ερηναίου στη Μητρόπολη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, στο μητροπολιτικό ναό της πόλης της Φλώρινας, όπου καλέστηκα από τον Αρχιεπίσκοπο κ.κ Ιερώνυμο.

Οι εκδηλώσεις ενθρόνισης που έγιναν παρουσία πλήθους λαού που συνεχώς έδειχναν αισθήματα αγάπης, σύμπνοιας και στιβαρής στήριξης ήταν εξαιρετικές από κάθε άποψη. Το σθένος, η προσωπικότητα, η υψηλού επιπέδου μόρφωση, η αγάπη στον πλησίον και η διάθεση γιά προσφορά του κ.κ Ειρηναίου, αποτελούν τα εχέγγυα για μια άκρως επιτυχημένη και δημιουργική πορεία, σε μία Μητρόπολη ιστορική και ακριτική με ιδιαίτερες προκλήσεις και απαιτήσεις.

ΑΞΙΟΣ.

ΥΓ. Εποικοδομητικές και οι συναντήσεις με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου μας τον κ. Θόδωρο θεοδουλίδη, τους δημάρχους και δεσπότες της Περιφέρειάς μας και το φλωρινιώτη μας δεσπότη Καλαμαριάς κ.κ Ιουστίνο.

May be an image of 8 people and textMay be an image of 11 people and textMay be an image of 4 people and daisMay be an image of 3 people and textMay be an image of 6 people and textMay be an image of 6 people