Σειρά συναντήσεων εργασίας της Μαρίας Αντωνίου στις Βρυξέλλες

Στις Βρυξέλλες, όπου βρίσκεται η Βουλευτής Καστοριάς, Μαρία Αντωνίου, έπειτα από πρόσκληση της Ευρωβουλευτού, κ. Άννας-Μισέλ Ασημακοπούλου πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων εργασίας με τους Έλληνες Ευρωβουλευτές και υψηλόβαθμα στελέχη του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Στο επίκεντρο των συναντήσεων κυριάρχησαν όλα τα υψίστης σημασίας ζητήματα που αφορούν στην Καστοριά, τα οποία επηρεάζουν άμεσα την καθημερινότητα των συμπολιτών μου και ταυτόχρονα διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στην ενίσχυση της εξωστρέφειας και την αναπτυξιακή προοπτική του τόπου μας.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στην αναγκαιότητα λήψης μέτρων στήριξης των επιχειρήσεων του κλάδου της γούνας, που πλήττονται από τις διεθνείς κυρώσεις, οι οποίες έχουν επιβληθεί λόγω του πολέμου της Ρωσίας στην Ουκρανία, καθώς και τις επιπτώσεις της απολιγνιτοποίησης στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας.

Σε δήλωσή της, η Μαρία Αντωνίου αναφέρει ότι “ως Βουλευτής Καστοριάς, μιας ακριτικής περιοχής όπου η γεωγραφική της θέση καθορίζει καταλυτικά τον αναπτυξιακό σχεδιασμό της, υλοποιώ τη δέσμευσή μου προς τους συμπολίτες μου για την προώθηση όλων αυτών των θεμάτων στην ατζέντα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με στόχο την καλύτερη και αποτελεσματικότερη διευθέτησή τους”.

May be an image of 7 people and textMay be an image of 2 people, hospital and newsroomMay be an image of 3 people, people studying and textMay be an image of 2 people, newsroom and text that says 'p epp'May be an image of 3 people, people studying, newsroom and text