7 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Μ’ αυτές τις ταινίες θα ξεκινήσει καλά η βδομάδα σου!

«Δικός σου Για Πάντα» (2012) σκηνοθεσία Σκοτ Χικς

Δραματική Μυστηρίου Ρομαντική – Ο λοχίας του σώματος πεζοναυτών, Λόγκαν Θίμπολτ (Έφρον), επιστρέφει από την τρίτη θητεία του στο Ιράκ, με το μόνο πράγμα που τον κράτησε ζωντανό, την φωτογραφία μιας άγνωστης σε εκείνον γυναίκας, που βρήκε τυχαία. Όταν μαθαίνει το όνομα της (Σίλινγκ) και τη διεύθυνσή της, αποφασίζει να την βρει και να ζητήσει δουλειά στο στάβλο που έχει η οικογένειά της.

Παρά την αρχική δυσπιστία της και τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζει στη ζωή της, μεταξύ τους θα αναπτυχθεί ένας έρωτας, κάνοντας τον Λόγκαν να πιστέψει πως αυτή η γυναίκα, η Μπεθ, είναι όχι μόνο το γούρι του, αλλά και κάτι παραπάνω.

Παίζουν: Ζακ Εφρον, Τέιλορ Σίλινγκ, Μπλάιθ Ντάνερ, Ρίλεϊ Τόμας Στιούαρτ, Τζέι Ρ. Φέργκιουσον.

*Open, Δευτέρα 04/12, στις 21:00

«Ζώνη Υψηλού Κινδύνου» (2008) σκηνοθεσία Πίτερ Μπεργκ

Θρίλερ Δράσης – Σε μια περιοχή της Σαουδικής Αραβίας όπου διαμένουν υπάλληλοι πετρελαϊκών εταιρειών, μια τρομοκρατική οργάνωση αποτελούμενη από Μουσουλμάνους εξτρεμιστές εξαπολύει αιματηρή επίθεση.

Μια ομάδα πρακτόρων του FBI καταφτάνει στην περιοχή για να βρει τους ενόχους, χωρίς όμως να έχει την άδεια της αμερικάνικης κυβέρνησης. Οι επίλεκτοι πράκτορες θα έρθουν αντιμέτωποι με τις τοπικές Αρχές, με αδίστακτους επιχειρηματίες, ακόμα και με  πολιτικούς. Χωρίς τη βοήθειά τους όμως, οι πράκτορες δεν έχουν καμία ελπίδα σε έναν αφιλόξενο τόπο, όπου βασιλεύει η διαφθορά,

Παίζουν: Τζέιμι Φοξ, Τζένιφερ Γκάρνερ, Κρις Κούπερ, Τζέισον Μπέιτμαν

*Skai, Δευτέρα 04/12, στις 22:20

«Ο Τιμωρός» (2004) σκηνοθεσία Τζόναθαν Χένσλεϊ

Δράσης – Ο Φρανκ Καστλ, πρώην μυστικός πράκτορας του FBI, γίνεται αδυσώπητος τιμωρός του εγκλήματος, όταν χάνει την οικογένειά του από αντίποινα μαφιόζων. Πρόκειται για μια ιστορία εκδίκησης και λύτρωσης, με πρωταγωνιστή τον Τόμας Τζέιν, ο οποίος παρουσιάζει στη μεγάλη οθόνη έναν από τους κορυφαίους χαρακτήρες της Marvel, που έχει γράψει ιστορία ανάλογη με τους X-Men και τον Spider-Man.

Η τρομακτική του ευφυία και η σιδερένια του θέληση, μετατρέπει την εκδίκηση σε τιμωρία για όλους τους «κακούς» της κοινωνίας.

Παίζουν: Τζον Τραβόλτα, Τόμας Τζέιν, Ρεμπέκα Ρόμιν, Γουίλ Πάτον, Ρόι Σάιντερ

*Mega, Δευτέρα 04/12, στις 00:10

«Speed 2: Κρουαζιέρα με τον Κίνδυνο» (1997) σκηνοθεσία Γιαν Ντε Μποντ

Περιπέτεια – Η Άνι Πόρτερ, η γυναίκα, που ήταν όμηρος ενός βομβιστή στο λεωφορείο, που έπρεπε να τρέχει με συγκεκριμένη ταχύτητα για να μην ανατιναχθεί, βρίσκεται με τον αγαπημένο της Άλεξ σε μια υπέροχη κρουαζιέρα.

Ο Άλεξ είναι αστυνομικός και δεν μπορεί να αγνοήσει την παράξενη συμπεριφορά ενός ταξιδιώτη, του Γκέιγκερ.Οι υποψίες του αποδεικνύονται σωστές καθώς ο Γκέιγκερ είναι αυτός που δημιούργησε το σύστημα πληροφορικής του πλοίου αλλά στη συνέχεια απολύθηκε.

Για να πάρει εκδίκηση, «σπάει» τους κωδικούς στο σύστημα πληροφορικής και καθορίζει μια υπερβολική ταχύτητα σε μια πορεία σύγκρουσης με ένα γιγαντιαίο πετρελαιοφόρο. Ο Άλεξ και η Άνι προσπαθούν να τον σταματήσουν.

Παίζουν: Σάντρα Μπούλοκ, Τζέισον Πάτρικ, Γουίλεμ Νταφόε.

*Alpha, Δευτέρα 04/12, στις 00:15

«Διαρρήκτης Υψηλής Τέχνης» (2019) σκηνοθεσία Τζουσέππε Καποτόντι

Δραματική – Ο Τζέιμς, ένας γοητευτικός και φιλόδοξος κριτικός τέχνης, γνωρίζει καλά πώς να εντυπωσιάζει το ακροατήριο στις επί πληρωμή διαλέξεις του.

Όταν η Βερενίς, μια Αμερικανίδα που ταξιδεύει στην Ευρώπη, μπλέκει στα δίχτυα του, οι δυο τους θα καταλήξουν σε μια πολυτελή βίλα στη λίμνη Κόμο.

Ο Κάσιντι, συλλέκτης έργων τέχνης και οικοδεσπότης τους, έχοντας ξεμπερδέψει προ πολλού με τα ηθικά διλήμματα, θέτει σε κίνηση ένα μακιαβελικό σχέδιο, δελεάζοντάς τους με μια ακαταμάχητη πρόταση.

Το ζευγάρι δέχεται, και μοιραία οι πόρτες που οδηγούν στο χάος ανοίγουν. Μια στιλάτη νέο-νουάρ φάρσα, γεμάτη ανατροπές, στην οποία όλα πωλούνται και αγοράζονται – ακόμα και η αγάπη.

Παίζουν: Κλάες Μπανγκ, Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι, Μικ Τζάγκερ, Ντόναλντ Σάδερλαντ, Ρόζαλιντ Χάλστεντ, Αλεσάντρο Φαμπρίζι

*Open, Δευτέρα 04/12, στις 00:30

«Άλιεν: Ο Επιβάτης του Διαστήματος» (1979) σκηνοθεσία Ρίντλεϊ Σκοτ

Περιπέτεια Τρόμου – Έτος 2122. Το εμπορικό διαστημόπλοιο «Νοστρόμο» με το επταμελές πλήρωμά του βρίσκεται σε τροχιά επιστροφής στη Γη μετά από πολύμηνο ταξίδι.

Όταν, η «Μητέρα», ο ηλεκτρονικός εγκέφαλος του σκάφους συλλάβει κάποια ανεξήγητα επαναλαμβανόμενα ηχητικά σήματα στην ατμόσφαιρα, το πλήρωμα αποφασίζει να ερευνήσει την πηγή του. Παρά τους δισταγμούς της Ρίπλεϊ (Σιγκούρνι Γουίβερ), η έρευνα τους οδηγεί σε μια φωλιά με εκατοντάδες αυγά που φαίνεται ότι επωάζονται από κάποιον άγνωστο οργανισμό.

Όταν ένα από αυτά εκκολαφθεί και επιτεθεί σε ένα μέλος του πληρώματος, οι συνάδελφοι του σπεύδουν να τον μεταφέρουν πίσω στο Νοστρόμο για τις πρώτες βοήθειες. Δε γνωρίζουν όμως ότι μαζί του έχουν μεταφέρει και κάτι άλλο.

Παίζουν: Σιγκούρνι Γουίβερ,  Τομ Σκέριτ, Τζον Χερτ, Βερόνικα Κάρτραϊτ, Χάρι Ντιν Στάντον, Ίαν Χολμ, Γιάφετ Κόττο.

*Skai, Δευτέρα 04/12, στις 00:45

«Ο Μαφιόζος της Διπλανής Πόρτας» (2000) σε σκηνοθεσία Τζόναθαν Λιν

Κωμωδία Μυστηρίου – Η καθημερινή ζωή του οδοντιάτρου Οζ (Μάθιου Πέρι) αλλάζει ριζικά όταν ανακαλύπτει ότι ο νέος γείτονάς του, Τζίμι «Τουλίπα» Ταντέσκι, είναι επαγγελματίας δολοφόνος.

Κατά παρότρυνση της γυναίκας του Σόφη (ΡοζάναΑρκέτ) τον προδίδει στα πρώην αφεντικά του, που τον έχουν επικηρύξει έναντι αμοιβής, αλλά διαπιστώνει ότι είναι πιόνι ενός σχεδίου, όπου όλοι σχεδιάζουν στο τέλος να τον βγάλουν από τη μέση. Ο καθένας προσπαθεί να σκοτώσει τον άλλο παίζοντας όλοι σε ένα παιχνίδι παρεξηγήσεων και ανατροπών.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουν αποφασίσει ποιον θέλουν να σκοτώσουν. Όλοι θεωρούνται πιθανοί δολοφόνοι σε έναν αγώνα για επιβίωση με τον «Οζ» να τρέχει και να μην φτάνει. Ποιος θα επικρατήσει τελικά;

Παίζουν: Μπρους Γουίλις, Μάθιου Πέρι, ΡοζάναΑρκέτ, Νατάσα Χένστριτζ, Μάικλ ΚλάρκΝτάνκαν, Αμάντα Πιτ, Κέβιν Πόλακ.

*Mega, Δευτέρα 04/12, στις 02:30